Yleinen

Jolie listaa vuoden 2014 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet: 2/3 Kasvojenhoitotuotteet

26.12.2014, Hannamari Rahkonen

Vuoden loppu tarkoittaa jo perinteeksi muodostunutta yhteenvetoa vuoden parhaasta kosmetiikasta. Jolie-tiimi listasi eilen vuoden kirkkaimmat tähdet meikkituotteidemme joukosta ja tänään jatkamme parhaiden kasvojenhoitotuotteiden suhteen, tervetuloa tutustumaan valintoihimme ja jakamaan ajatuksianne omista luottotuotteistanne.

1. PUHDISTUSTUOTTEET

Vannomme edelleen Patyka 3-step- puhdistusrituaalin nimeen, sillä se on yksinkertaisesti valikoimiemme paras valinta tehokkaaseen sekä ylelliseen kasvojenpuhdistukseen. Kolmivaiheinen puhdistus sisältää samettisen öljyn, syväpuhdistavan vaahdon sekä suojaavan kasvoveden, jotka tekevät arkisista ihonhoitorutiineista puhdistushetkien ylellisyyttä, josta yksikään meistä ei ole valmis tinkimään. Trio on nappivalinta erityisesti kylmille kuukausille, jolloin useammankin tiimiläisemme iho tuntuu kuivahtavan jo pelkästä talven ajattelemisesta.

Paras kasvovesi: Absolution Le au Soir et Matin -puhdistusvesijolie_luonnonkosmetiikka_absolution_patyka_supermood

2. VOITEET JA SEERUMIT

Jolie-tiimissämme taistellaan aika-ajoin ihon epäpuhtauksien kanssa, jotka harvoin kyselevät lupaa saapumiseen, varsinkin kun kyse on hormonaalisen epätasapainon aiheuttamista sivutuotteista. Vuoden parhaaksi seerumiksi valittiin siksi Absolution La Control + Controle Skin Booster, joka oli yksimielisesti paras ja nopein ystävä odottamattomien epäpuhtauksien taltuttamiseen.

Paras yövoide: Iroisie Baume de nuit -yövoide

Paras päivävoide: Patyka Absolis Neroli -kasvovoide

patyka_jolieshop_patyka3step_hannamarirahkonen8

3. KASVOÖLJYT JA NAAMIOT

Vuoden parhaan anti-age-tuotteen viitan asettelemme tänä vuonna Patyka Biokaliftin korjaava yöseerumin ylle. Tuote on koukuttanut tiimimme niin koostumuksensa, pehmeän aromaterapeuttisen tuoksunsa kuin heleyttävän ja liftaavan vaikutuksensakin ansiosta. Patyka yöseerumi oli varsinkin kaikkien vaivattomia ihonhoitorutiineja arvostavien tiimiläistemme luottokumppani ja perusteluiksi kerrottiin seerumin 19 erilaisen eteerisen öljyn sekä kasviöljyn tuoma syväkosteuttava vaikutus.

Paras ihoöljy: Absolution Addiction -öljy

Paras silmänympärysvoide: Patyka Biokaliftin -silmänympärysvoide

Paras naamio: Absolution Le Soint Purifiant -naamio

patyka_iroisie_absolution_yellowmood_cosmetic_hannamarirahkonen 12

Vuoden tulokas: Supermood One Minute Face Lift -seerumi

Vuoden bestseller -kasvojenhoitosarja: Absolution

Löytyikö listastamme myös teidän suosikkejanne? Jolien vuoden parhaiden tuotteiden viimeinen listaus tulee huomenna ja se pitää sisällään sykähdyttävimmät vartalon- sekä hiustenhoitotuotteet.

Mikäli jaat kuvan luottotuotteestasi Instagramissa, käytä hastagia #jolievuodenparhaat niin pääsemme kurkistamaan suosikkejanne ja tykkäämään kuvistanne.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Listalta löytyy omia lempituotteita. Patykan puhdistustrio on ihan ykkönen minullakin. Tosin kasvovesi on samaisen sarjan Hamamelis, joka sopii sekaiholleni paremmin kuin varsinaisen trion kasvovesi. Paras ihoöljy on sama eli addiction öljy on ihan voittamaton ja se tepsii moneen ihovaivaan ja saa ihon säteilemään. Paras päivävoide on Absolution Homme kiinteyttävä voide miehille ja Iroisien Botanique voide (vaihtelen kausittain). Paras seerumi on vaikea valinta, koska kaikki Absolution seerumit ovat aivan ihania. Ehkä kärkeen menee Absolution puhdistava Controle seerumi ja samaisen sarjan Eclat kirkastava seerumi. Silmänympärysvoidesuosikkini on Absolution kiinteyttävä ja virkistävä silmänympärysvoide, joka jääkaappikylmänä on ihanan virkistävä. Paras naamionon sama kuin teidän listalla… Lue lisää..

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

No sieltähän löytyi monta samaa valintaa kuin Jolie-tiiminkin valinnoista, kiitos Mari!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.