Yleinen

Best of the Best – Jolien parhaat 2016

30.12.2016, Jolie

Vuoden vartalotuote: Patyka Marine Crystals -vartalokuorinta

Patyka hautoo uutuuksiaan toisinaan tuskallisen pitkään. Arvatkaa vain, kuinka ja mitä nytkin jälleen kerran odotamme! Patyka ja pomonsa Pierre suhtautuvat brändin prosesseihin mahtavalla kunnianhimolla ja siksi odotus kannattaa. Vuoden vartalotuoteuutuudet ovat huippuja kokonaisuuksia tuoksuiltaan, tehoiltaan, koostumuksiltaan ja käytettävyydeltään. Ne ovat hurmanneet niin Jolielaiset kuin asiakkaamme sekä mediaväen. Tuotetta ovat kiitelleet myös miehet.luukku19

Kuva: Eeva Takkunen

Me Naiset valitsi Patykan vartalokuorinnan vuoden parhaaksi vartalonhoitotuotteeksi. Tuotteeseen ihastuivat muun muassa Hanna Gullichsen, Katja Kokko ja Kalastajan vaimo.

Vuoden kasvotuote: Pai Rosehip BioRegenerate Oil -kasvoöljy

Pain ruusunmarjaöljy kuuluu niihin tuotteisiin, joita tilataan miljoona, ja se loppuu. Sitten tilataan lisää niin paljon kuin valmistajalta irti lähtee ja varastot kantavat. Ja se loppuu. Tuotepäällikkömme huokailee epäuskoisena, manaa tekniikkaa, etsii saldovirheitä ja harkitsee silmälasien hankintaa. Mutta ihme tapahtuu toistuvasti. Eikä auta kuin soittaa taas Lontooseen.

Pai Rosehip Oil

Kuva: Eeva Takkunen

Tästä kulttituotteesta ovat kirjoittaneet kauniita sanoja muun muassa Saara Sarvas, Rabbit Glow ja Katja Kokko.

Vuoden meikkituote: Kjaer Weisin bullet -huulipunat

Täydellisyys on harvinaista, mutta toisinaan siihen saattaa törmätä. Kjaer Weisin bullet -huulipunilla kellistetään maailman viimeinenkin luonnonkosmetiikkaskeptikko. Tämän pidemmälle ei luonnonkosmetiikan meikkituotteiden tuotekehitys ole koskaan vielä ehtinyt. Kirsten Kjaer Weisin sanoin: “It took time, but we made it happen.”

Kjaer Weis tekee tinkimätöntä ekoluksusta hämmentävän hienolla tyylillä. Uudet upeat huulipunat tyydyttävät ketä tahansa selektiivisen kosmetiikan ystävää, jolle meikin käyttömukavuus ja laatu ovat tärkeitä kriteerejä. Ylellisiin hopeahylsyihin on mahdollista ostaa myös täyttöpakkaus.

161213_shot_03_0081_high-1

Kuva: Kjaer Weis

Kurkkaa Jolien Toimituksesta miltä näyttävät Kjaer Weisin huulipunasävyt.

Katja Kokko julisti virallisen huulipunamanian, kun käsiinsä sai nämä uudet bulletit. Musla-blogin naiset ovat ihastuneet useampaankin Kjaer Weisin meikkituotteeseen huulipunien ohella.

Vuoden tulokas: Alima Pure Satin Matte Foundation -mineraalimeikkipohja

Yhdysvalloissa hehkutusta keräävä Alima Puren Satin Matte Foundation on luonnonkosmetiikan palkittu mineraalimeikkipuuteri, joka tarjoaa helposti säädeltävän peittokyvyn. Pienellä määrällä jauhepuuteria ihon sävy tasoittuu kevyesti ja useammalla kerroksella (ja flat brushilla) saa tarvittaessa täydenkin peittävyyden. Silkkisen ohut puuteri ei tunnu iholla lainkaan, se hoitaa ja ravitsee ilman öljyjä, ja antaa ihon hengittää. Sopii kaikille ihotyypeille vähentäen ihohuokosten ja juonteiden näkyvyyttä. Kestävä koostumus pysyy koko päivän kauniina. Myös Alima Puren siveltimet, hohdepuuterit, meikkikynät ja ripsiväri vaikuttaisivat tulevaisuuden luonnonkosmetiikan supertähdiltä.

ap-meikkipohja-ida

Kuva: Ida Hanhiemi

Alima Pureen ihastuivat muun muassa Ida Hanhiniemi ja uusi jälleenmyyjämme Safkanet.

Lue Jolien Toimituksesta ohjeemme oikean meikkipohjan sävyn valintaan.

The Big Bang: Warpaint

Tämän voittajakategorian voisi nimetä paitsi vuoden yllättäjäksi, niin yhtä hyvin vuoden vitsiksi. Löysimme Warpaintin eräästä englantilaisesta Instagram-tilistä ja otimme hieman laiskasti yhteyttä Petraan Australiaan. Pohdimme sitä, olisiko tuote konseptiimme sopiva ja kuinka rationaaliset suomalaiset kuluttajat kiinnostuisivat siitä. Neuvottelimme saadaksemme ensin hillityn koe-erän Warpainteja, ja senkin vielä erissä. Ajattelimme kysyä kanta-asiakkailtamme, miltä tuote heistä vaikuttaa ja testata sen toimivuutta samalla itse. Ja mitä tapahtuikaan? Tuotteen kysyntä on puolessa vuodessa ollut noin 50-kertainen suhteessa alkuperäiseen arvioomme. Näin surkeasti emme ole koskaan aikaisemmin ennustaneet.

Warpaint Katja Kokko

Kuva: Katja Kokko

Warpaintia testasivat ja hyväksi kokivat muun muassa Karita Tykkä, Katja Kokko, Anne Kukkohovi, Noora Shingler, Kalastajan vaimo, Hannamari Rahkonen, Muotikuiskaaja ja lista jatkuu vain…

Vuoden sanansaattaja: Jolie box

Aidon luonnonkosmetiikan vastine kosmetiikan kuukausittaisille yllätysboxeille on tietenkin ollut odotettu ja toivottu. Jolie box ei ole meille hintansa vuoksi kaupallinen tuote tai ensisijaisesti bisnestä. Joliella on perustamisestaan saakka ollut missio, ja Jolie boxin tarkoitus on tukea tuota yrityksen alkuperäistä tehtävää. Näkemyksemme mukaan ihmisille ja ympäristölle hyvää tekevä laadukas luonnonkosmetiikka on ainoa vaihtoehto, ja se kuuluu kaikille! Jolie toimii aidon luonnonkosmetiikan lipunkantajana, ja Jolie box on osa tuota edelläkävijyyttä. Se tuo laajasti luonnonkosmetiikan ihanimman, klassisimman, tunnetuimman ja myös uusimman kattauksen jokaiselle tilaajalleen.

Kurkkaa ensimmäisen puolen vuoden Jolie boxien sisällöt Jolien Toimituksesta.

Lue mitä mieltä Ida Hanhiniemi oli Jolie boxista tai katso Kaikki on hetkessä -blogin Anniinan tekemä videopostaus.

Vuoden tarvike: Aquis -hiusturbaani

Pyyhe kuin pyyhe, vaiko ei sittenkään? Patentoitu hiusturbaani on kokeilemisen arvoinen kapistus. Hiusturbaani on kudottu ainutlaatuista tekniikkaa käyttäen ja sen pehmeä lisse crepe-materiaali imee vettä 6-8 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvilla. Turbaani istuu napakasti päässä, kun kiepautat kankaan ympäri kerran tai pari ja kiinnität turbaanissa olevan silmukan niskaosassa olevaan nappiin. Turbaani imee itseensä vettä niin paljon, että kuuman ilman käyttäminen hiuksia kuivattaessa ei ole tarpeen. Muutaman pesun jälkeen huomaat myös turbaanin hellävaraisuuden hiuksille. Turbaanin voi pestä pesukoneessa 40 asteessa ilman huuhteluainetta. Suosittelemme lämpimästi esimerkiksi treenaajille, jotka kiirehtivät suihkun jälkeen pakkaseen!

Aquis hiusturbaani

Kuva: Eeva Takkunen

Vuoden yllättäjä: Absolutionin hoitokonseptit

Lähes kaikki ovat käyneet kasvohoidossa, monet vartalohoidoissakin, mutta kuulkaas kummaa. Absolution on lanseerannut kaksi uutta hoitokonseptia, joihin Jolie spa on saanut koulutuksen ja joita olemme nyt treenanneet pitkin syksyä. Hoidot tehdään luonnollisesti Absolutionin tehotuotteilla ja Absolle tyypilliseen tapaan ne ovat innovatiivisia. Testiasiakkaamme ovat kuvailleet hoitoja mm. sanoilla ”yllätyksellinen”, ”voimakas”, ”fyysinen”, ”spesiaali” ja ”taivaallinen”. Ja todellakin! Hoidot sisältävät persoonallisia hierontaotteita ja -menetelmiä. Ne aktivoivat ja syvärentouttavat merkillisesti samaan aikaan. Vartalohoidon jälkeen olo tuntuu euforiselta ja voimaantuneelta kuin ihanan liikuntasuorituksen jälkeen, vaikka olet vain pötkötellyt lämpöpedissä. Detoxaava ja liftaava hehkukasvohoito saa ihon rusottamaan kuin se olisi äkkiä vaihtunut uuteen.

Viena K kävi Absolutionin vartalohoidossa ja ei muista että pitkään aikaan olisi tuntenut oloaan niin energiseksi ja hyväksi, kuin tuon hoidon jälkeen. Lue lisää hoidoista Jolien Toimituksesta tai varaa aika Jolie spahan ja koe hoitojen vaikutus itse.

Vuoden uutuus: Mia Höytö Cosmetics Sievä

Puhdistusvoiteiden ja -öljyjen luvattuna vuonna 2016 Mia Höytö lanseerasi omansa I love me -messujen yhteydessä. Jolien väki yhteisellä osastolla MHC:n kanssa pääsi tutustumaan uutuuksiin tuoreeltaan, ja olimme heti myytyjä! Ihon kosteustasapainoa suojeleva puhdistusvoide Sievä on täynnä tyrniä, herukkaa, puolukkaa, ruusunmarjaa ja sokereita. Se puhdistaa ihon hellävaraisesti ja neutralisoi vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia jättäen pehmeän kosteutetun tunteen iholle. Pohjoisen bioaktiivinen antioksidanttiyhdistelmä kirkastaa ja kaunistaa. Ehdoton talviputsari!

Mia Höytö Sievä

Kuva: Eeva Takkunen

Mia Höytön uutuustuotteeseen ihastuivat meidän lisäksi Hannamari Rahkonen ja Katja Kokko.

Vuoden brändi: Esse Organic Skincare

Probioottinen ihonhoitosarja Esse Organic Skincare muutti Jolieen kesällä, ja on saanut valtavasti kiitosta tiimiltämme ja asiakkailtamme. Essellä hoidetaan ylisensitiivistä ihoa, joka ei kestä mitään. Sillä voidaan hoitaa tulehtunutta aknea, ikääntymismuutoksia, ihon stressiä, ihosairauksia ja tasapainosta lipsahtanutta normaalia ihoa. Jolie span asiakkaat ja kosmetologit ovat pitkin syksyä raportoineet Essen vakuuttavista tuloksista iho-ongelmien hoidossa. Asiakkaat saapuvat meille Esse -hoitoihin kaikkialta Suomesta.

Esse Organic Skincare

Kuva: Eeva Takkunen

Lue lisää tästä mullistavasta tuotesarjasta Jolien Toimituksesta.

Essen tuotteet olivat Katja Kokon mielestä vuoden parhaita useammassakin kategoriassa. Ida Hanhiniemi löysi apua ihonhoitoonsa Essen tuotteista.

Vuoden hiustuote: John Masters Organics Hair Spray -hiuslakka

Olemme Joliessa testanneet luonnonkosmetiikan muotoilutuotteita koko viime vuoden, kerromme hieman myöhemmin teemasta lisää. Homma ei todellakaan ole helppoa eikä niin juhlavaa! John Mastersin USDA-sertifioitu hiuslakka on tämänhetkinen suosikkimme, ja tarjoaa joustavan pidon koko päiväksi. Hoitava koostumus silottaa ja ehkäisee pörröisyyttä, lakka ei tahmaa hiuksia. Lakkaa on helppo annostella saadaksesi joko kevyen tai keskivahvan pidon. Tuoksu on raikkaan sitruksinen.

Katja Kokko valitsi hiuslakan vuoden parhaaksi hiuslakaksi.

Vuoden kulttuuriteko: Little Butterfly London

Lasten ja raskaana olevien tai synnyttäneiden naisten oma ihonhoitokulttuurinsa ei juurikaan kukoista Suomessa. Me Joliessa olemme vahvasti sitä mieltä, että on muutoksen aika! Paitsi että kemikaalitietous on vauhdilla lisääntynyt, luonnonkosmetiikan valikoimasta ei enää myöskään purista.

Jos haluat välttää raskausarvet ja käyttää vauvoille ja lapsille muutakin kuin äitiyspakkauksen purkkeja tai perusapteekkikosmetiikkaa, kokeile Jolien valikoiman huippusarjoja, Little Butterfly Londonia tai Sophie la girafe Babya.

Lue lisää tuotteista Jolien Toimituksesta.

Little Butterfly Londonin tuotteisiin ihastuivat tänä vuonna muun muassa Sanni Trishin, Hanna Gullichsen ja Eeva Takkunen.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.