Luonnonkosmetiikka

Miksi luonnonkosmetiikan dödö?

10.03.2017, Jolie

Luonnonkosmetiikan deodorantit

Käymme päivittäin keskustelua Jolie shopin ja verkkokaupan asiakkaiden kanssa luonnonkosmetiikan deodoranteista. Deodorantin käyttö kun on pienimuotoinen välttämättömyys, mutta normidödöjen sisältämät ainesosat mietityttävät ja puhuttavat. Yhä useammista ihmisistä tuntuu arveluttavalta laittaa kainaloihinsa alumiinia tai synteettisiä kemikaalicocktaileja.

Deodorantin vaihtaminen luonnonkosmetiikkaan on helppo tapa vähentää kehon vierasainekuormaa. Käytämme usein dödöä päivittäin tai jopa useita kertoja päivässä kainalon herkälle ja ohuelle iholle, josta on lyhyt matka imunestekiertoon ja muualle elimistöön.

Luonnonkosmetiikan deodorantit ovat varmasti turvallisia, ja valikoimaa löytyy nykyään runsaasti. Niiden sopivuus on kokemuksemme perusteella hyvin yksilöllinen. Joku rakastaa jotakin tuotetta samaan aikaan, kun toisella se ei toimi ollenkaan. Luonnollisista vaihtoehdoista kannattaa kuitenkin sinnikkäästi etsiä itselle sopiva vaihtoehto. Esimerkiksi Jolie-tiimissä ei ole ketään, joka ei olisi itsellään toimivaa versiota lopulta löytänyt. Joskus on onni osua oikeaan jo kerrasta. Myös vaihtelu virkistää.

NYR Peppermint & Lime – Rose & Geranium

Luonnonkosmetiikan deodorantit eivät estä hikoilua. Kehossamme on yli kaksi miljoonaa hikirauhasta, jotka puhdistavat kehoa erittämällä runsaasti vettä joka vuorokausi. Luonnonkosmetiikan dödöt eivät tuki hikitiehyitä, mutta suitsivat bakteereja ja tuoksuja luonnonvoimilla. Luonnonkosmetiikan deodoranttien raaka-aineet ovat turvallisia ja tehokkaita. Sertifioidun luonnonkosmetiikan deodoranteissa ei käytetä milloinkaan synteettistä alumiinia, haitallisia säilöntäaineita tai hikoilun estäjiä. Luonnonkosmetiikan deodoranttien pito pyritään muodostamaan antibakteerisilla kasviuutteilla, luonnollisilla alumiinisuoloilla, alkoholilla, eteerisillä öljyillä ja niistä johdetuilla parfyymeilla. Luonnolliset raaka-aineet vähentävät hikoilua hikirauhasia tukkimatta, neutraloivat bakteerien aiheuttamaa hien hajua ja auttavat pysymään raikkaana koko päivän. Vaihtoehtoja löytyy runsain mitoin myös niille, jotka eivät halua luonnollisesta deodorantistansa löytyvän edes luonnollista Potassium Alum -maamineraalia.

Jolien valikoima suihkutettavia sekä roll on -deodorantteja

Joliella on laaja valikoima deodorantteja, joista voit löytää kokeilemalla itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Mukana on niin voide ja jauhe kuin roll-on -vaihtoehtoja.

Neal's Yard Remedies roll-on deodorantti Peppermint & Lime

Herkullinen aamuherätys! Neal’s Yard Remedies roll-on Peppermint & Lime: Virkistävä, raikkaan tuoksuinen roll-on. Alumiiniton deodorantti puhdistaa kainaloiden ihoa, ehkäisee hien hajua sekä sisältää kosteutta imevää bambua. Ihoystävällinen yhdistelmä eteerisiä öljyjä luo tuoksun, joka sopii niin miehille kuin naisillekin.

Neal's Yard Remedies roll-on deodorantti Rose & Geranium

Raikastusta päivään! True Organic Of Sweden Undercover Agent Roll-on Deodorantti: Raikkaan tuoksuinen roll-on deodorantti sopii niin miehille kuin naisillekin. Tämä Jolielaisten ja lukuisien asiakkaidemme kestosuosikkihidastaa hajua muodostavien bakteerien lisääntymistä ja neutraloi hien hajua. Tuote sopii myös herkkäkainaloisille.

NEAL'S YARD REMEDIES LEMON & CORIANDER -DEODORANTTI

Taivaallisen tuoksuinen bestseller! The Ohm Collection Deo Dorant Neroli -Deodorantti: Alumiiniton jauhemainen deodorantti, joka auttaa pitämään kainalot kuivina sekä vaatteet tahrattomina. Jauhedeodorantti on helppokäyttöinen ja riittoisa. Upea hedelmäinen ja kevyesti makea tuoksu on peräisin nerolista.

NEAL'S YARD REMEDIES LAVENDER & ALOE VERA -DEODORANTTI

Hoitava ja hellävarainen! Haut-Ségala Organic Cream Deodorant -Luomu Deodoranttivoide: Tämä voidemainen deodorantti on kätevä ja helppokäyttöinen, sekä hellävarainen ja tehokas. Koostumus sulautuu ihoon pehmeästi jättäen jälkeensä puuterimaisen tunteen. Saatavilla on neljä eri tuoksua, jotka kaikki tuovat raikkautta lämpimiin kesäpäiviin. Neutraali deodorantti ilman eteerisiä öljyjä ja ruokasoodaa on ihanteellinen raskaana oleville sekä erityisen herkälle iholle.

MADARA HERBAL DEODORANT -YRTTIDEODORANTTI

Kansainvälinen myyntihitti! Mádara Herbal: Mádaran deodorantti on yksi sarjan kansainvälisistä suosikkituotteista. Rauhoittava deodorantti sisältää talirauhasten toimintaa tasapainottavaa salviaa, bakteereilta suojaavaa ja rauhoittavaa piparminttua sekä Potassium alum -maamineraalia. Potassium alum on luonnossa esiintyvä mineraalikristalli, joka supistaa ihohuokosia ja estää hajua tuottavien bakteerien kasvua iholla eikä tuki hikirauhasia. Deodorantti imeytyy nopeasti eikä jätä tahroja vaatteisiin.

 

Löydät kaikki valikoimamme deodorantit täältä.

Kuvat: Eeva Takkunen

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.