Yleinen

Lisää lahjoja tarjolla – Neal’s Yard Remediesin loppuviikko

09.03.2017, Jolie

Koska on niin paljon ihanuutta ja ihan uutta, meinaavat klassikot saada välillä turhan vähän aikaa parrasvaloissa. Englantilaisen Neal’s Yard Remediesin edulliset hinnat, mutta tinkimätön laatufilosofia ansaitsisivat hehkutusta joka päivä ympäri vuoden. Brändin vahvuuksia ovat vain muutamia mainitaksemme loputon tuotevalikoima (josta hyllyihimme mahtuu vain pieni prosentti), korkea luomupitoisuus, suuri sydän, arvostettu ekosertifiointi ja hyvin autenttiset raaka-aineet.

Luonnonkosmetiikan ystävillä ja asiantuntijoilla ympäri maailman on jotakin yhteistä. Tuo nimittäjä on Wild Rose Beauty Balm, joka on varsinainen ikoni. Balmi on hoitava ja ravitseva kulttituote, joka tunnetaan kaikkialla. Sitä voi käyttää puhdistusaineena, naamiona ja intensiivisesti ravitsevana hoitona kuiville ihoalueille tai koko kasvoille. Balmi sisältää muun muassa poikkeuksellisen runsaasti luomulaatuista villiruusunsiemenöljyä, jonka korkea antioksidanttipitoisuus auttaa korjaamaan, kiinteyttämään ja pehmittämään ihoa.

Jaamme nyt Wild Rose Beauty Balmista pientä (mutta riittoisaa) 15 g:n matkakokoa lahjaksi kahden vapaavalintaisen Neal’s Yard Remedies -tuotteen ostajalle loppuviikon ajan.

Neal's Yard Remedies Deliciously Ella

Kuva: Deliciously Ella

Viime aikoina Joliessa ajankohtaisia ovat olleet myös Ellat. Näiden suloisten tuotteiden takana on uskomattomaksi someilmiöksi roihahtanut nuoren brittinaisen elämänmuutos. Ruokavaliolla ja elämäntavoilla pysyväissairautensa parantaneen Ella Woodwardin vaikuttava tarina inspiroi myös Neal’s Yard Remediesin yhteistyöhön bloggaajan kanssa.

Yritimme hankkia Ella Woodwardin menestyskirjan Deliciously Ella käännöskirjana Jolien kirjakategoriaan, mutta teos on lopussa suomalaiselta kustantajalta eikä lisäpainoksia ole näillä näkymin tulossa. Kirjaa on kuitenkin vielä saatavilla joistakin kirjakaupoista. Kirjassaan Ella kertoo, kuinka löysi tien parantavaan ja kaunistavaan ruokavalioon, ja millainen hänen uusi käänteentekevä elämäntapansa on. Ellalla on myös blogi, jonka kuukausittainen lukijamäärä lähentelee parhaimmillaan kolmea miljoonaa.

 

 

Kurkku, lime, ruusu

Kuva: Eeva Takkunen

Ellan ja Neal’s Yard Remediesin yhteistyön tuloksena syntyi kaksi laadukasta Deliciously Ella -luonnonkosmetiikkatuotetta, kasvojen geeliputsari ja kosteusvoide. Tuotteiden raaka-aineita ovat Ellan lempparit: kurkku, lime ja ruusu. Tuotteiden hinta on mukavan alhainen, ja laatuunsa nähden suorastaan halpa. Miedon raikasta tuoksukomboa ja täyttä kymppiä lähenteleviä koostumuksia on ilo käyttää. Geelipuhdistus on viilentävä ja virkistävä kokemus, joka puhdistaa paitsi kasvot, myös mielen. Kosteusvoide on tehokkaasti kosteuttava, mutta ei lainkaan paksu. Se sopii hyvin myös meikin alle kaikenlaisille ihotyypeille. Pakkaukset ovat niin kauniit, että Ellat ovat siksi myös ihana lahja.

NYR Deliciously Ella

Kuva: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.