Yleinen

Vinkkejä, lahjoja ja naisvoimaa kansainväliseen naistenpäivään 8.3.

06.03.2017, Jolie

Naistenpaiva

Kaikilla meillä on alkavalla viikolla mahdollisuus muistaa lähipiirin upeita ja ihania naisia! Ehkä sinulla on erityisesti mielessäsi joku juuri nyt? Me jolielaiset suosittelemme, että juhlistat keskiviikkoon mennessä ihan vähintään itseäsi. Aikomuksemme on pysäyttää arjen kiito hetkeksi myös Punavuoressa, ja kilistää kunnon kahvit tai skumpat myös Jolien tiimin huikealle naisvoimalle!

Mukaan tunnelmaan pääset Jolie shopissa, spassa ja webshopissa, joissa voit halutessasi käyttää maanantaista keskiviikkoon naistenpäivän 20 euron lahjasetelin vähintään sadan euron ostoksiin. Kaikkiin yli 100 euron ostoksiin lahjoitamme lisäksi täysikokoisen Absolutionin käsivoiteen, joka on yksi valikoimamme jatkuvasti erinomaista asiakaspalautetta keräävä tuote. Tarjous koskee shopin, webshopin ja span tuoteostoksia naistenpäivään 8.3. saakka. Lahjasetelin ja käsivoiteen saat verkkokaupassa koodilla girlpower.

Kansainvälistä naistenpäivää juhlitaan globaalisti. Itäisessä Euroopassa ja Venäjällä naistenpäivä on suuri päivä, joka pukee kokonaisia kyliä ja kaupunkeja juhlaan. Lännempänäkin naistenpäivää juhlistetaan onneksi nykyään niin kotona kuin työpaikoilla. Listasimme naistenpäivän nopeat lahjavinkit kaikille, jotka haluavat liittää naistenpäivän muistamisiin parasta luonnonkosmetiikkaa.

Naistenpaiva 2017

Työnantajalle vinkkimme on ehdottomasti Jolie box (72 euroa tai 120 euroa). Olemme kuulleet sen saavan aikaan iloa ja intoa poikkeuksellisessa määrin. Jolie boxin avulla henkilöstön työmotivaatio ja fiilikset hypähtävät kauas kevätväsymyksestä. Voit toimittaa meille listan Jolie boxin saajien yhteystiedoista, niin lähetämme lahjansaajille vaihtoehtoisesti joko kolmen tai kuuden kuukauden jakson luonnonkosmetiikan yllätysboxia. Jolie box on ihana lahja myös kaukana asuvalle ystävälle.

Jolien kantisasiakkaiden ajankohtaiset suosikkituotteet Jolien uutuusvalikoimassa ovat Rahuan Omega -hiusnaamio (59,50 euroa) sekä brändin kuuluisa tuuheuttava kuivashampoo (39,90 euroa.) Jos lahjansaajanaisesi on luonnonkosmetiikan asiantuntija tai Jolien vakioasiakkaita, hän ilahtuu takuuvarmasti näistä uutuuksista kauniissa lahjapussissa.

Jos lahjansaajasi on kuningatarnaisia, suosittelemme ratkaisuksi luonnonkosmetiikan vähemmän vaatimatonta sensaatioöljyä. Kjaer Weis The Beautiful Oil -valoöljy (200 euroa) on ainutlaatuinen kauneuseliksiiri, joka luo kasvojen iholle upean hehkun. Öljyseerumin salaisuus on nuoruuden lähteeksikin kutsuttu Dioscorea Batatas eli kiinalainen jamssi. Tämän biodynaamisesti viljellyn juuren uute toimii kuin taika herättäen ihon luontaisen kuulauden. Tuote on täydellinen meikkiprimeriksi, mutta valoöljy sopii aamuin illoin käytettäväksi kasvojen ja myös hiusten päivittäisenä kosteuttajana. Öljyssä on ihana kevyt villiruusun tuoksu.

Jokainen nainen tarvitsee ja ansaitsee Jolie span hemmotteluhoidon. Kevääseen suosittelemme ehdottomasti elvyttävää, uudistavaa ja voimaannuttavaa lymfaa (98 euroa) sekä Absolutionin kasvohoitoa Fresh Magic (115 euroa.) Molempien avulla on mahdollista saada uutta valoa ja energiaa niin ulkoiseen olemukseen kuin mieleenkin.

Kampanjatarjous ei koske tuotemerkkejä Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, Pai Skincare eikä lahjakortteja tai Jolie boxeja.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.