Yleinen

Jolie heart full – Tuotepäällikkö ja tiimiesimies Emmi Mansikkaviita

28.02.2017, Jolie

Emmi Mansikkaviita

Yksi asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tutuimmista Jolie-kasvoista on Jolien tuotepäällikkö ja tiimiesimies Emmi Mansikkaviita. Jo kauan sitten taloon tullut Emmi on aikaisemmin vastannut Jolie shopista.

Jolien vaiherikkaissa vuosissa ja vaativassa arjessa Emmistä on kasvanut todellinen ammattilainen ja itsevarma aikuinen nainen, joka kohtaa arjen loputtoman säädön iloisella ja viileän rauhallisella asenteella. Hän välittää Joliesta aidosti koko sydämestään ja tekee tinkimätöntä ja konseptitajuista työtä, johon voi aina luottaa.

Emmi lähti tavoittelemaan unelmaansa kauneudenhoitoalalla jo nuorena. Hän halusi tehdä rakkaasta harrastuksestaan ja intohimostaan itselleen ammatin. Emmi on valmistunut meikkaaja-maskeeraajaksi ja parturi-kampaajaksi. Matkan varrella hän on syventänyt osaamistaan ihonhoidosta ja paneutunut kosmetiikan raaka-aineisiin sekä niiden vaikutuksiin.

Emmi on tehnyt aina paljon töitä, välillä useampaakin samaan aikaan. Joliessa hän pääsee hyödyntämään kaikkia matkan varrella oppimiaan asioita ja mukaan tarttuneita kokemuksia. Emmi vastaa Jolien koko tuotevalikoimasta yhteistyössä Jolien johdon kanssa. Lisäksi Emmi on Jolie-tiimin operatiivinen esimies. Edelleen Emmi osallistuu jonkin verran myös asiakaspalveluun, sillä tykkää paljon esimerkiksi meikkaamisesta ja konkreettisesta purkkien ja purnukoiden kanssa työskentelystä.

Emmi on ystävällinen, iloinen ja nauraa paljon. Hän innostuu helposti, eikä innostus jää muilta huomaamatta. Emmin elämänasenne on positiivinen ja pienet murheet unohtuvat nopeasti. Hän on innokas ruokaharrastaja, käy mielellään uusissa ravintoloissa ja kokkaa uusia reseptejä. Yksi hänen rentoutumiskeinoistaan on jalkapallon katselu.

Jolie on Emmin mielestä lämmin, inspiroiva ja kokonaisuudessaan kaunis. Joliessa on hyvä henki ja hyvä olla. Suhteellisen pitkäaikaiselle työntekijälle yrityksestä on monissa käänteissään tullut enemmän tai vähemmän koti.

Emmi tutkailee luonnollisesti myös vapaa-ajallaan kosmetiikkaa ja pyrkii epätoivoisesti hallitsemaan pursuilevaa purnukkamertaan. Tutkimuspöydällä on jatkuvasti vähintään kymmeniä uusia tuotteita. Toisinaan Emmiä hävettää ja naurattaa, kun keittiökin pullistelee huulipunia ja voiteita. Kaiken nähneen luonnonkosmetiikan asiantuntijan suosikkituotelista on luonnollisesti sitä luokkaa valtava, että Jolien Toimitus pyysi häntä kirjoittamaan kertomuksen ihonhoidostaan itse. Romaani seuraavassa, olkaapa hyvät!

Emmin ihonhoidosta ja suosikkituotteista Joliessa

”Minulla on rasvainen iho, joka kuitenkin kuivuu pinnastaan helposti, jos sitä ei kosteuta tarpeeksi. Ihoni tukkeutuu vääränlaisista tuotteista ja sisäiset myllerrykset ja stressi näkyvät ihossani epäpuhtauksina. Harvoin pystyn käyttämään pelkästään ainoastaan itselleni parhaiten sopivia tuotteita, sillä työni puolesta testailen jatkuvasti uutta valikoimaa ja tämäkin asettaa iholle haastetta.

Minulla on kuitenkin tietyt luottotuotteet, joihin aina palaan ja jotka sopivat iholleni täydellisesti. Ihonhoidossa kiinnitän erityistä huomiota ihonpuhdistukseen. Meikkaan melko vahvasti päivittäin, joten puhdistustuotteen tulee poistaa meikki vaivatta. Uusi suosikkini putsariksi on Mia Höytön Sievä, jolla saan poistettua myös silmämeikin. Mikäli meikkiä on ollut erityisen paljon, teen samalla tuotteella kaksoispuhdistuksen tai käytän misellivettä kasvovetenä putsarin jälkeen. Misellivesistä suosikkini on Absolutionin L’Eau Soir et Matin, jolla hoidan yleensä myös aamupuhdistuksen. Ihon ollessa erityisen epäpuhdas, käytän puhdistusta tehostamaan May Lindstrom Skinin Clean Dirtia, jonka painelen kasvoille ja annan vaikuttaa muutaman minuutin. Samaa tuotetta käytän aamupuhdistukseen miselliveden sijaan niinä aamuina, jolloin olen urheillut. Kasvovesiä minulla on kotona yleensä aina useita, jotta voin valita ihon tarpeen mukaan parhaan ratkaisun. Tasapainottavista kasvovesistä suosikkejani ovat Pain Rice Plant & Rosemary sekä Patykan Witch Hazel. Kosteuttavista kasvovesistä suosin Mia Höytön Säihke sekä Patykan Damask Rose -kasvovettä. Kasvovettä käytän aamuin illoin reippaasti puhdistuksen jälkeen.

Ihon kosteutukseen käytän kasvoveden lisäksi aina seerumia ja ihoöljyä. Kosteusvoidetta en käytä päivittäin ja etenkin kesäisin saattaa mennä useampikin kuukausi kokonaan ilman voidetta. Koen, että iholleni sopivampi kosteutus syntyy seerumin ja öljyn yhdistelmästä. Seerumeista ehdoton suosikkini on Absolutionin Anti-Soif ja öljyistä palaan aina uudelleen Absolutionin Addictioniin. Iltaisin laitan useimmiten kasvoille ensin seerumin ja sitten öljyn, mutta aamuisin sekoitan muutaman tipan molempia ja levitän tämän seoksen kasvoille. Mikäli iho tuntuu yhtään kuivalta näiden jälkeen, laitan kevyen kosteusvoiteen tuomaan lisäkosteutta ja lukitsemaan kosteuden iholle. Kosteusvoiteista iholleni parhaiten sopivat kevyen koostumuksen omaavat, mutta kuitenkin hyvin kosteuttavat Pain Geranium & Thistle -tasapainottava kasvovoide ja Absolutionin La Crème de l’Homme -kevyt päivävoide.

Kuorin ihon noin kerran viikossa Absolutionin kuorinnalla, jonka korvaan noin kerran kuussa hedelmähappokuorinnalla. Kuorinnan jälkeen laitan kasvoille aina naamion, ihon tarpeen mukaan joko puhdistavan tai kosteuttavan. Kosteuttavaa naamiota saatan käyttää useamminkin, jos iho tuntuu erityisen kuivalta. Suosikissani, Patykan naamiossa, on ihanan ohut koostumus, joka ei tuki ihoa ja jonka voi jättää vaikuttamaan myös yön yli.

Ihoni oli syksyllä epätasapainossa haastavan elämäntilanteen vuoksi ja sitä oli hyvin vaikeaa saada tasapainoon ulkoisella hoidolla. Parhaiten kuitenkin auttoi Absolutionin ampullitehokuuri, joka rauhoitti ihoani selkeästi. Lisäksi säännöllinen käynti (noin puolentoista kuukauden välein) Absolutionin uudessa kasvohoidossa Fresh Magicissa on ollut iholleni merkityksellinen. Ihoni on ollut kokonaisuudessaan paljon rauhallisempi juuri tämän hoidon aloitettuani. Se on muutenkin ihanan yllätyksellinen kokemus, samalla rentouttava ja virkistävä. Tehotuotteena käytän tarvittaessa Pain sinkkiseerumia, jota levitän iholle paikallisesti näppyjen päälle tai ihon ollessa ärtynyt koko kasvoille.

Muihin suosikkituotteisiini lukeutuu hampaidenvalkaisu Warpaint ja ripsiseerumi Plume, jotka ovat toimineet omalla kohdallani erittäin hyvin. Olen käyttänyt Warpaintia noin vuoden ja se on poistanut selvästi hampaista tummentumia. Rakastan Warpaintin heti kirkastavaa vaikutusta ja käytän sitä muutaman kerran viikossa. Ripsiseerumi on tuonut ripsiini hieman lisää pituutta ja se on selkeästi vahvistanut niitä. Muutos on niin selvä, että useampikin ihminen lähipiiristäni on kommentoinut asiaa.

Meikeissä suosin meikkipohjana Alima Puren mineraalimeikkipohjaa, jonka rinnalla käytän peitevoiteen tavoin Kjaer Weisin meikkivoidetta. Meikin alle ja myös kiinnitykseen käytän Aliman tasapainottavaa pohjustuspuuteria sävyssä Light. Omille ripsilleni parhaiten toimii Aliman ripsiväri, jolla saan todella näyttävää jälkeä aikaiseksi. Tämä ripsari myös kestää sadetta erittäin hyvin, siitä plussaa. Luomiväreissä suosin Kjaer Weisia. Lämpimän vihreitä silmiäni korostavat etenkin sävyt Wisdom, Charmed sekä Magnetic. Rajaukseen käytän Couleur Caramelin voidemaista silmänrajausväriä, jonka levitä Aliman Ultra Fine Liner -siveltimellä, jolloin saan helposti muodostettua hieman kissamaiset rajaukset. Suosikkituotteeni koko meikkivalikoimastamme on Aliman hehkuva viimeistelypuuteri sävy Augusta, jota käytän aurinkopuuterin tavoin ympäri vuoden tuomaan hehkua ja lämpöä kasvoille. Sävy on täydellinen vaalealle iholle, ei liian tumma, mutta tuo kuitenkin juuri sopivasti sävyä. Poskipunasuosikkini on Aliman hohdeposkipuna sävy Garnet, joka vahvasta ja persoonallisesta sävystään huolimatta levittyy poskille pehmeästi tuoden kaunista raikkautta ja hehkua.

Huulipuna on lempimeikkituotteeni ja kuuluu ehdottomasti päivittäiseen meikkiini. Suosikkejani ovat Absolutionin mattapunat, jotka pysyvät huulilla käsittämättömän hyvin. Rakastan sävyä 08, joka on huulillani täydellinen, klassinen kirkas punainen. Tummemman silmämeikin parina käytän puolestaan Alima Puren kevyttä Lip Tintiä sävyssä Daisy, joka on ihanan raikas pinkki, joka kevyesti vain korostaa huulten omaa sävyä.

Vartalon iholle käytän Patykan suolakuorintaa, joka auttaa tehokkaasti myös pieniin epäpuhtauksiin selässä. Lempparini vartalon kosteutukseen on Neal’s Yard Remediesin Aromatic -vartalovoi, jota käytän etenkin ollessani stressaantunut. Sivelen sitä kauttaaltaan vartalon iholle suihkun jälkeen ja annan aromaattisen tuoksun rauhoittaa mieltä.

Suosikkideodoranttini on Neal’s Yard Remediesin uusi Peppermint & Lime, jota käytämme poikaystäväni kanssa molemmat. Tuoksu on raikas unisex sekä mikä tärkeintä, dödö toimii meillä täydellisesti.

Kynsille käytän Kure Bazaarin kynsilakkoja. Teen aina lakkauksen huolella: Ensin kerros First Basea, sitten 2-3 kerrosta värilakkaa, päälle Final Touchia ja viimeinen silaus Dry Finishillä, joka mahdollistaa sen, ettei kuivumista tarvitse odotella kuin muutama minuutti. Tämä lakkaus kestää minulla hyvänä noin viikon. Lempparilakkani on paljettilakka sävyssä Confetti.

Hiukseni ovat paksut ja luonnontaipuisat. Shampoista suosikkini on Rahuan volyymishampoo, joka jättää ihanan ilmavan lopputuloksen ja vaahtoaa erinomaisesti. Joka pesussa en käytä välttämättä aina poishuuhdeltavaa hoitoainetta, sillä haluan hiuksiini maksimaalisen tuuheuden ja pidon. Sen sijaan käytän jätettäviä hoitoaineita reilusti, ne sopivat hiuksilleni erittäin hyvin. Hoitavat riittävästi, mutta eivät latista lainkaan. Suihkin hiuksiin kauttaaltaan John Mastersin hoitosuihketta ja latvoihin laitan vielä erikseen voidemaista jätettävää hoitoainetta tai muutaman tipan silottavaa hiusseerumia. Mikäli päänahka tuntuu kutisevalta, suihkin päänahkaan John Mastersin Deep Scalp Follicle Treatment -hoitosuihketta, joka tuo myös kevyttä volyymia. Heti suihkusta tultuani harjaan hiukset hyvin varovaisesti pää alaspäin Tekin puupiikkiharjalla ja laitan Aquis -hiusturbaanin, jonka annan olla yleensä tunnin tai kaksi. Saan hiusten tyveen samalla hieman ekstranostetta ja kuivuessaan ne näyttävät ilmavammilta.”

Emmin tavoitat sähköpostilla osoitteesta emmi@jolie.fi tai Jolie shopin puhelimesta numerosta 040 562 4843.

Kuva: Kaisu Jouppi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
7 years sitten

Ihana juttu ihanasta Emmistä! Kysyn aina Emmiltä näkemyksen ja mielipiteen tuotteista, joita harkitsen Joliesta hankkia. Erityisen ihanaa on fiilistellä Emmin kanssa tuotteista; kuinka ihana joku tuote on ja kuinka hyvin toiminut jne. Lisäksi Emmi on loistava meikkaaja, joka tuntuu tietävän hyvin mitkä tuotteet minulle sopivat ja minkä tyylisestä meikistä pidän.

Päivi
Päivi
7 years sitten

Emmi on kyllä paras! <3 Meillä on useita yhteisiä suosikkituotteitakin 🙂

Jolie
Jolie
7 years sitten

Emmi on ihana <3

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.