Yleinen

Kauniin meikkipohjan muistilista

24.02.2017, Jolie

Kaunis meikkipohja tarkoittaa yhdelle mattapintaisuutta, valoja ja varjoja, toiselle kuultavaa ja kevyttä. Australialaisen Zuii Organic -sarjan meikkipohjavalikoimassa on useita vaihtoehtoja, joita yhdistelemällä on helppo saada aikaan haluttu lopputulos ihotyyppi ja tavoiteltu look huomioiden.

Zuii Floral Makeup

Kuva: Tiia Ennala, Malli: Melike Uludag, Meikki: Zuii Organic

Meikkivoiteen perusta

Kaunis iho ulottuu pintaa syvemmälle. Iho elää mukana eri elämänvaiheissa. Huolenpito tallentuu vuosien saatossa ihon muistiin ja hyvin hoidettuna sen temperamentti on tasaisempi.

Meikki on kasvoilla koko päivän ja tukee ihonhoidon vaikutuksia. Talven ja vaihtelevien sääolosuhteiden vielä vallitessa on luontevaa tarttua Zuiin klassikkomeikkivoiteeseen, joka on koostumukseltaan luonnonkosmetiikan kosteuttavimpia. Soljuvan samettinen yhdistelmä E-vitamiinipitoista manteliöljyä, tulehduksia ehkäisevää kehäkukkaa, rauhoittavaa aloe veraa ja muita kasvi- ja kukkauutteita pitää huolen siitä, ettei voide tunnu raskaalta tai tuki ihohuokosia. Meikkivoide antaa sopivasti suojaa. Kasviöljyjen- ja uutteiden sisältämät antioksidantit estävät hapettumisreaktioita iholla jarruttaen juonteiden ja uurteiden syvenemistä. Meikkivoide tukee ihon kimmoisuutta ja elastisuutta suojaamalla sitä myös ilmansaasteilta, kuivalta sisäilmalta ja viimalta.

Koostumus, levitys ja lopputulos

Zuiin meikkipohjan puolipeittävä koostumus on monen go to -valinta kun tavoitteena on tasoittaa tehokkaasti ihon sävyä ja antaa samalla tilaa ihon omalle hehkulle. Juuri tästä syystä Zuiin meikkivoide on upea lähtökohta kauniin luonnolliseen ja kestävään meikkipohjaan. Se tasoittaa, tuntuu kevyeltä, sulautuu ihon sävyyn ja näyttää kuulaan luonnolliselta.

Levitystekniikalla voit säädellä helposti lopputulosta. Hehkeän ohutta ja tasaista lopputulosta hakevalle soveltuu erinomaisesti nihkeäksi kostutettu beauty blender -meikkisieni. Peittävyyttä ja ammattimaisen tasaista jälkeä saat tiheillä ja pehmeillä meikkisiveltimillä, joiden harjaksilla voiteen huolellinen työstäminen ihoon on helppoa. Levittää voi huoletta myös tavallisella meikkisiveltimellä ja puhtain sormin, jolloin lämpö auttaa voidetta mukautumaan.

Zuiin viimeisimpänä lanseeratuissa meikkivoidesävyissä on otettu huomioon suomalaisen ihon sävyreferenssit. Kaksi ehdotonta kärkisävyä, keltapohjainen Olive Fair ja neutraali Natural Bisque, istuvat hyvin keskivaaleille pohjolan kaunottarille. Näiden keskisävyjen ja Jolien asiantuntevan sävyneuvonnan avulla on helppo navigoida kohti omaa sävyä.

 

Meikkisiveltimet

Meikin alle

Lisäämällä meikin alle ripauksen kasvoöljyä lopputuloksesta tulee kosteamman näköinen. Tällä konstilla voi myös taikoa korostusta poskipäille ja kuultoa kaipaaviin kohtiin. Meikin alle sopivat erinomaisesti myös pohjustukseen kehitetyt Zuiin primerit, joista väritön vaihtoehto on kosteuttavin. Väritön pohjustusvoide muodostaa iholle pehmeän pinnan, jolle meikki levittyy ja istuu huolitellusti takertumatta ihon epätasaisuuksiin tai kuiviin kohtiin.

Colour Corrective -primerit sen sijaan toimivat taittosävyinä meikkipohjan alla ja nimensä mukaisesti hillitsevät ihon värivirheitä. Punakkuutta neutraloiva Mint on monen couperosa-ihoisen luottopohjustus ja Apricot-sävyn kevyt persikkainen vivahde herättää hehkun harmaaseen ihoon. Voidemaisilla Concealer-kynillä onnistuu peittää pikkuvirheet ja samalla pohjustaa silmämeikki.

Zuii Organic

Ripaus puuteria

Riippuen meikkirutiineista ja tavoitellusta lopputuloksesta meikkivoidetta voi käyttää yksinään tai kiinnittää sen oikeaoppisesti puuterilla. Zuiin hamamelista, rohtosalkoruusu-uutetta, aloe veraa ja kameliankukan siemenöljyä sisältävä Loose Powder Foundation irtopuuteri on suunniteltu ohuen ohueksi viimeistelypuuteriksi, joka kiinnittää kuivattamatta ihoa. Sama logiikka pätee myös Zuiin Soft Focus -puristepuuteriin, jonka hienojakoinen koostumus auttaa häivyttämään uurteita ja sopii erityisen hyvin kuivan ihon meikkipohjaksi. Zuiin klassisista meikkipuutereista löytyy lisäksi tarvittavat aurinkopuuteri- ja varjostussävyt. Niitä meikkivoiteeseen yhdistelmällä lopputuloksesta saa halutessaan erittäin peittävän.

Meikkipuuteri ja puristepuuteri toimivat pohjina myös yksinään. Zuiin kaikissa pohjissa on sisäänrakennettuna fysikaalinen aurinkosuoja, joka heijastaa auringon ihoa kuluttavaa säteilyä poispäin. Laaja UVA ja UVB -suoja on siten loistava apu kevätauringon voimistuessa.

Oli kaunis meikkipohja mielestäsi sitten puolihimmeä, matta, läpikuultava tai valoaheijastava, meikkituotteen valinnassa auttaa tavoitteen määrittely. Muista myös ihonhoito ja niiden asioiden vahvistaminen, jotka saavat sinut kukoistamaan. Kuorinta, kauneusunet ja sopiva kosteutus juhlia edeltävänä päivänä voivat joskus olla säteilevän meikkipohjan viimeinen, yhteisvaikutteinen silaus.

Zuii Loose Powder Foundation

Teksti ja kuvat: Tiia Tyynysniemi/Miraz

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.