Yleinen

Kjaer Weis The Beautiful Oil – ihmeellinen valoöljy on täällä

22.02.2017, Jolie

Maailmanlaajuisessa mediassa jo jokin aika sitten lanseerattu Kjaer Weisin uutuus on luonnonkosmetiikan uusi sensaatio. The Beautiful Oil tulee myyntiin globaalisti 23.2.2017. Tuotteen ainutlaatuisuutta ovat jo kuuluttaneet esimerkiksi Elle ja Allure. Ensimmäinen limited edition myytiin loppuun NET-A-PORTERista välittömästi. Olemme tutustuneet tähän ihmetystä herättävään kauneuseliksiiriin nyt parin viikon verran Jolien kulisseissa.

Kjaer Weis The Beautiful Oil

Kjaer Weisin kauneusöljyn salaisuus on nuoruuden lähteeksikin kutsuttu Dioscorea Batatas, kiinalainen jamssi. Tämän biodynaamisesti viljellyn juuren uute toimii kuin taika herättäen ihon kuulauden. Merkillisellä tavalla juuriuute pitää sisällään valoa, joka tuo jo kevyellä sipaisulla iholle tervettä hehkua, nuorekkuutta ja poikkeuksellista freesiyttä. Vaikutuksen voi huomata helposti vain levittämällä tuotetta pisaran kämmenselälle ja vertaamalla kättä toiseen. Kjaer Weis kutsuu ilmiötä transformaatioksi. Kimalle-efektiä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä vaikutus on kirjaimellisesti valoa, ylimääräisiä helmiäisiä tuotteeseen ei ole lisätty. Ylellinen sekoitus sisältää lisäksi villiruusua, mantelia, oliivia sekä jojobaa.

Kjaer Weis The Beautiful Oil & Cream Foundation

Tuote on loistava primer Kjaer Weisin meikkivoiteen ja voidemaisen poskipunan kanssa. Öljyllä voi helposti pohjustaa meikin glow-henkiseksi juhlalookiksi. Arjessa saat sillä itsesi näyttämään siltä, että olet tulossa treeneistä ja ihosi on täydellisesti kosteutettu. Siksi valoöljyä voi hyvästä syystä kutsua myös tuhkimotuotteeksi, joka pelastaa väsyneen päivän. Kjaer Weisin peittävä meikkipohja liukuu tasaiseksi ja virheettömäksi kauneusöljyn päälle. Valoöljyn on hyvä antaa imeytyä 3-4 minuuttia ennen meikkivoiteen laittamista.

Kjaer Weis The Beautiful Oil

 

Upea, suuri ja riittoisa pakkaus on tinkimätöntä ja särmikästä Kjaer Weis -designia. Se muistuttaa klassista ja tyylikästä hajuvesipulloa ja sisältää helppokäyttöisen pipettiannostelijan. Kirsten Kjaer Weis muistuttaa, että jos tuotteen arvokasta valoefektiä malttaa tuhlata, niin kauneusöljy on aivan erityinen ihonhoitotuote myös öisin. Sen arvokkaat ja harvinaiset laaturaaka-aineet kosteuttavat, suojaavat ja ravitsevat ihoa. Valoöljy on vegaaninen. Tule testaamaan ihmettä!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.