Yleinen

Tukka hyvin – täydelliset hiukset luonnonkosmetiikalla?

18.02.2017, Jolie

Luonnonkosmetiikan hiustuotteet ovat kiinnostava ja ajankohtainen teema. Vanhan maailman luonnonkosmetiikan shampoot ja hoitoaineet saattoivat nostaa tukan päiviksi pystyyn, ja monien muistijäljet kummittelevat yhä. Luonnonkosmetiikasta kun puuttuvat muovit ja muut keinotekoisesti silottavat täytteet, eikä tuotekehitys ole vielä kovinkaan pitkään ollut sillä tasolla, että synteettisille silottajille olisi ollut tarjolla toimivia luonnonmukaisia vastineita. Yhä useammat haluavat kuitenkin painavasta syystä välttää muovishampoita oman ja ympäristön kemikaalikuormituksen vähentämiseksi.

Nykyään on onneksi toisin! Jolien valikoimaan juuri New Yorkista saapunut Rahua on loistoesimerkki uudenlaisesta ylellisyydestä. Rahuan teho perustuu huolellisesti kehitettyyn ja testattuun pieneen molekyylirakenteeseen, joka mahdollistaa tuotteiden sisältämän kallisarvoisen luonnonöljyn läpäisyn syvälle hiukseen. Luksusöljy korjaa, vahvistaa ja saa aikaan uskomattoman pehmeyden latistamatta hiusta. Rasvaisille ja raskaille hiuksille kannattaa valita brändin tuuheuttavat versiot ilmavuuden varmistamiseksi.

Amazonin alkuperäisheimoihin kuuluvien naisten kauneussalaisuus jo vuosisatojen ajan on ollut Rahua-pähkinästä saatava öljy. Öljy on tunnettu sen hiuksia pehmentävistä, kiiltoa tuovista ja kutisevaa päänahkaa rauhoittavista ominaisuuksista.

Rahuan takana oleva Amazon Beauty -brändi on halunnut kehittää markkinoiden puhtaimmat ja toimivimmat, 100% luonnolliset koostumukset. Kaikki Rahuan tuotteet ovat vegaanisia, sulfaatittomia, gluteenittomia, luomulaatuisista raaka-aineista valmistettuja, eikä niitä koskaan testata eläinkokein. Rahuan tuotteet ovat turvallisia käyttää myös lapsille. Amazon Beauty pyrkii kaikessa toiminnassaan ekologisuuteen, eettisyyteen sekä säilyttämään sademetsien ja koko maapallon luonnon kauneuden ja monimuotoisuuden.

Lue lisää myös Evolven uusista hiustuotteista tästä. Evolve Organic Beautyn suositut shampoo ja hoitoaine olivat hetken lopussa maahantuojalta, mutta valikoima täydentyi onneksi juuri, ja nyt tuotteita taas saa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.