Yleinen

Saisiko olla Sankari?

10.02.2017, Jolie

Pai Skincare on lanseerannut koko luonnonkosmetiikkamaailman pitkään odottaman uutuuden: oman versionsa SOS-balmista. Silloin, kun herkän ihon hoitoon todella erikoistunut laatubrändi kehittelee versionsa jokapaikan pelastusvoiteesta, on lupa odottaa paljon.

Pai Buriti Balm

Millainen tuo Pain ”top-to-toe” –pelastaja eli Hero Buriti Balm sitten on? Se on 100% vegaaninen ja tietysti täysin puhtaista raaka-aineista. Vastaavat synteettisen kosmetiikan monitoimivoiteet ja -balmit pitävät sisällään käytännössä aina esimerkiksi lanoliinia ja tukkivia mineraaliöljyjä, jotka eivät hoida ihoa aidosti ja saattavat aiheuttaa yliherkkyysreaktioita.

Balmin raaka-aine on elämänpuuna tunnettu Buriti, joka tuottaa öljyä, joka on luonnollinen vahva antioksidantti. Buritia kutsutaan elämänpuuksi siksi, että monilla alueilla villeinä elävät eläimet hyötyvät puusta sekä asumuksena että ravintona. Tuotteessa on Buritin lisäksi muita kallisarvoisia kasviöljyjä.

Hero Buriti Balmin hellävarainen koostumus sopii kaikista herkimmällekin iholle ja se on valmistettu ilman mehiläisvahaa ja lanoliinia. Koostumus on erittäin täyteläinen, mutta monitoimibalmiksi erinomaisen hyvin imeytyvä ja miellyttävän kevyt käyttää. Tuote ei tahmaa eikä jää rasvaiseksi. Tuoksu on hyvin kevyt häivähdys vaniljaa.

Talvi-ihoisen kannattaa varata Sankari yöpöydälle, työpöydälle ja laukkuun kuivia käsiä ja huulia varten. Ainoastaan yhdellä purkilla selviät pitkälle. Seuraavassa viisi vinkkiä Hero Buritin Balmin käyttöön:

Pai Head To Toe Buriti Balm

1. Hero on ainoa huulirasva, jonka tarvitset

Rohtuneet talvihuulet muuttuvat pehmeiksi ja smootheiksi. Voide levittyy miellyttävästi ja suojaa sääolosuhteilta.

2. Pehmentää ja suojaa kuivia käsiä

Hoitaa tahraamatta erittäin tehokkaasti kuivia käsiä ja iho-alueita.

3. Sopii päästä varpaisiin vartalovoiteeksi

Kyynerpäät, polvet ja kantapäät tarvitsevat usein erityishoitoa, johon kosteuden ihoon lukitseva Hero Buriti Balm on täydellinen. Sankarilla voit hoitaa myös atopiaa, ihottumaa ja haavaumia. Jos ihosi on kauttaaltaan kuiva ja hilseilevä, testaa balmia tehokuurina koko vartalon iholle suihkun tai saunan jälkeen.

4. Pelastaa kuivat ja kipeät jalat

Jos jalkojesi iho halkeilee tai kuoriutuu talvipakkasissa tai kesähelteissä, kokeile Hero Buriti Balmia jalkavoiteeksi. Auttaa ja helpottaa yhdessä yössä!

5. Käytä trendikkäänä kulmakarvavoiteena

Voit kesyttää Herolla vallattomia yksittäisiä hiuksia tai kulmakarvoja. Lämmitä ihan pieni määrä Heroa sormissasi ja sivele se kulmiisi korostamaan ja siisteyttämään ilmettä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kukkis
kukkis
7 years sitten

Koko valikoima! Vaan eipä ollutkaan 🙁 En tykkää yhtään tämän suuntaisesta mainonnasta.

Reno
Reno
7 years sitten

Hei Kukkis! Todella ikävää, että jouduit pettymään. 🙁 Valitettavasti sopimuksemme muutamien tuotteiden/tuotemerkkien kanssa estävät alennuksen antamisen niistä. Olemme pahoillamme, että kyseinen informaatio ei mahdu otsikkoon. Pyrimme kuitenkin aina viestimään sen alennuksen yhteydessä selkeästi, kuten nyt tämän alennuksen kohdalla Toimituksen jutussa sekä webshopin bannerissa. Toivottavasti löysit kuitenkin jotain kivaa alesta. <3

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.