Yleinen

Voittajan vartija – Head of Distribution Minttu Hahtola

06.02.2017, Jolie

Minttu Hahtola

Jolie distribution otti ja kasvoi vuodessa kolminkertaiseksi! Hurjan kiireinen maahantuonnin ja jälleenmyynnin sektorimme oli vuonna 2016 voittaja kaikista Jolien liiketoiminnan vauhdilla kehittyneistä osa-alueista. Jälleenmyynnin kokonaisuutta on Sussin jalanjäljissä pian vuoden verran koordinoinut Jolien Head of Distribution Minttu Hahtola.

Mintulla on vuosien kokemus kosmetiikan myynnistä ja markkinoinnista eri yrityksissä. Tämän lisäksi Minttu on toiminut kosmetiikan kouluttajana reissaten ympäri Suomea. Hän on koulutukseltaan radio- ja televisiotyön medianomi, ja onkin aiemmin työskennellyt toimittajana netissä ja radiossa. Media-alan työkokemuksesta ja viestinnän opinnoista on ollut runsaasti hyötyä myös Jolien jälleenmyynnin tehtävissä.

Unelmatyönsä jälleenmyynnin päällikkönä Minttu on kokenut haastavana ja opettavaisena. Työssään Minttu huolehtii Jolien kasvavan jälleenmyyjäverkoston tarpeista. Hän hoitaa niin pienten hoitoloiden kuin isojen ketjujen myynnin ja markkinoinnin, organisoi koulutuksia ja kampanjoita, kontaktoi uusia jälleenmyyjiä, laskuttaa sekä hoitaa osaltaan päämiessuhteita. Työpaikkana Jolie on Mintun mielestä erityislaatuinen. Tasa-arvoinen työyhteisö sekä kevyet rakenteet kannustavat Minttua joka päivä rohkeisiin itsenäisiin päätöksiin ja itsensäylittämiseen.

Viime kuukausina Jolien luonnonkosmetiikan kysyntä on ollut niin valtaisaa, että jälleenmyynnissä on pukannut suoranaista ruuhkaa. Kaiken keskellä Minttu on onnistunut säilyttämään positiivisen asenteen ja hyvän fiiliksen.

Minttu rakastaa Jolien luonnollista ylellisyyttä ja pariisilaista luksustunnelmaa. Minttu on nautiskelija, jonka mielestä jokaiseen päivään tulisi mahduttaa jotakin ihanaa. Se voi olla vaikkapa sipaisu ylellistä huulipunaa, lasi kuohuvaa tai lauluhetki tyttären kanssa. Minttu on palannut vuosien tauon jälkeen takaisin ratsastuksen pariin ja rentoutuukin parhaiten hevosten parissa, hot-joogassa tai nykytanssitunnilla. Vapaa-ajallaan hän käy mielellään myös teatterissa. Minttu tykkää radiodokumenteista ja on tehnytkin niitä muutaman. Hän rakastaa Kaurismäki –elokuvia ja samaan aikaan Disney-leffoja. Ennen tyttärensä syntymää Minttu harrasti juoksua ja on pinkaissut esimerkiksi Tukholman maratonin.

Mintun luonnonkosmetiikkatarina ja suosikit Joliessa

Aiemmin synteettisen kosmetiikan myynnissä työskennellyt Minttu kiinnostui luonnonkosmetiikasta tullessaan raskaaksi syksyllä 2013. Kosmetiikan sisällöt alkoivat kiinnostaa entistä enemmän. Herkkäihoinen Minttu kauhisteli ajatusta raskausarvista, ja omien sanojensa mukaan hukutti itsensä Estelle & Thildin raskausarpiöljyyn. Kuin johdatuksesta Minttu eksyi Jolien verkkokauppaan ja ihastui oitis näkemäänsä. Erityisesti Patykan ja Kjaer Weisin luksustuotteet vakuuttivat vaativan kosmetiikan kuluttajan.

Äitiysloman jälkeen paluu synteettisen kosmetiikan pariin tuntui vaikealta. Minttu alkoi etsiä työpaikkaa, jossa voisi yhdistää medianomin koulutuksen kosmetiikka-alan työkokemukseen. Myös myytävien tuotteiden tuli ehdottomasti olla luonnonkosmetiikkaa. Minttu vakuuttui Jolien Toimituksen laadukkaasta sisällöstä. Myös uniikki liikeidea ihastutti. Tämä täyden palvelun luonnonkosmetiikkatalo tuntui unelmien työpaikalta. Muutaman onnellisen sattumuksen jälkeen Jolien ovet avautuivat, ja Minttu aloitti jälleenmyynnin vastaavana keväällä 2016. Samaan aikaan Jolien jälleenmyynti lähti melkoiseen kasvuun, joka tarjoili täyslaidallisen haasteita uudelle työntekijälle.

Minttu on kärsinyt koko aikuisiän helposti herkistyvästä ihosta, ja monet kosmetiikkatuotteet ovatkin aiheuttaneet erilaisia reaktioita. Kolmisen vuotta sitten ihotautilääkäri diagnosoi atooppisen ihottuman kasvojen alueella. Tämän vuoksi Minttu on tarkka tuotteista, mitä uskaltaa edes kokeilla. Onneksi Jolien valikoimista löytyy useita tuotteita, jotka sopivat Mintun epästabiilille iholle. Atopiaan taipuvainen iho on myös pintakuiva ja rasvoittuva. Lisäksi hektinen elämä pienen lapsen äitinä näkyy iholla toisinaan punoituksena ja näppyinä. Iroisien lempeät, merellisiin raaka-aineisiin pohjautuvat tuotteet ovat kuin tehty Mintun iholle. Erityisesti kevyet ja helposti imeytyvät Iroisien päivävoiteet kuuluvat Mintun suosikkeihin. Myös sarjan raikastava puhdistusgeeli ja hellävarainen kasvovesi kuuluvat luottotuotteisiin.

Mintun silmänympärysiho on varsinkin talvisin todella ongelmallinen, punoittava ja jatkuvasti kuiva. Useita tuotteita kokeiltuaan Minttu kääntyi tuotepäällikkö Emmin puoleen. Yllättäen Emmi kehotti kokeilemaan Pain kevyen rauhoittavaa seerumia myös silmänympärysiholle, ja se toimi. Myös Essen probioottinen silmänympärysvoide on sopinut loistavasti.

Meikkituotteissa pikkutytön äiti luottaa Alima Puren huikeaan meikkipohjaan. Päiväkotiaamuina punoittavat posket ja tummat silmänaluset on saatava peittoon nopeasti, ja asiaa auttaa Aliman loistava flat top -sivellin. Myös Aliman concealer-peiteväripuuteri on arjen pelastaja. Aliman ripsari ja Absolutionin huulipuna ovat myös jokapäiväistä kulutuskamaa. Toisinaan huonosti nukuttu yö vaatii, että silmien alle meikin päälle taputellaan vielä Absolutionin virkistävä Le Soin Regard -silmänympärysvoide pahimpia varjoja kompensoimaan.

Mintun jatkuvasti kuivuvien talvihuulien pelastus on Absolutionin Le Baume -huulivoide ja Aliman sävyttävä huulituote. Vartalon ihoa Minttu hellii Patykan uudistavalla Ultimate Regenerating Oil -vartaloöljyllä sekä Little Butterfly Londonin hierontaöljyllä.

Tyttärensä Sirun talven kuivattamille poskille Minttu kelpuuttaa tietysti vain ja ainoastaan parasta, Little Butterfly Londonin Nappy Change Creamia. Pienen hiukset ja vartalo pestään Pain hellivällä kylpytuotteella.

Kosmetiikan kuluttajana Minttu on joskus aiemmin ollut jopa hämmennyksissä. Hänestä on tuntunut, että kuluttajana ei ole koskaan voinut olla täysin varma, mitä tuotteet sisältävät. Jolien asiakkaana Minttu voi olla 100% varma, että tuotteet ovat tehokkaita, turvallisia ja ensiluokkaisia. Juuri luotettavuus on Mintun mielestä Joliessa parhautta! Kaikki, mitä Joliesta saa on todellakin huolella valittua, ainesosiltaan ensiluokkaista 100% luonnonkosmetiikkaa. Myös Jolien ihastuttava tapa yhdistää luksus ja ylellisyys eettisyyteen ja luonnonmukaisuuteen saavat Mintun hymyilemään, kun hän astuu sisään hyväntuoksuiseen Jolien toimistoon vastaankävelevästä työpöydästään huolimatta.

Mintun tavoittaa sähköpostilla osoitteesta distribution@jolie.fi.

Kuva: Kaisu Jouppi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.