Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan raaka-aineet: Frankincense – 5 vaikutusta

10.01.2020, Jolie

Mikä frankincense?

Frankincense eli frankinsensi (Boswellia thurifera, Boswellia carteri) on autiomaan helmeksi ja kullaksi kutsuttu kallisarvoinen öljy. Frankinsensi on alun perin kotoisin Itä-Afrikasta ja Arabianmereltä. Se tunnetaan erityisesti ikääntyvää ihoa hoitavista vaikutuksistaan sekä kyvykkyydestään korjata ihovaurioita. Se rauhoittaa hermostoa ja virkistää mieltä myös aromaterapeuttisena tuoksuna ja höyrynä.

Frankinsensin vaikutukset ja käyttötarkoitukset

1. Frankinsensi korjaa ja suojaa ihoa. Tuhansia vuosia sitten frankinsensia käytettiin ensin suitsukkeena ja tuoksuöljynä, kunnes sen korjaavat ja tulehdusta ehkäisevät vaikutukset huomattiin ihonhoidossa. Frankinsensi silottaa ja parantaa ihoa.

2. Toimii erinomaisesti ikääntyvän ihon hoidossa. Frankinsensi kiinteyttää säännöllisessä käytössä selvästi veltostunutta ihoa. Se tasoittaa ihon väriä ja madaltaa juonteita ja ryppyjä.

3. Frankinsensi on antiseptinen. Frankinsensi ehkäisee tulehduksia. Sitä voi käyttää myös ärtyneellä ja näppyläisellä iholla sekä kuiviin haavoihin ja nirhaumiin.

4. Helpottaa stressiä ja kipua. Frankinsensi vaikuttaa hermostoa rauhoittavasti. Se saattaa auttaa ylikierroksiin, levottomiin uniin, nivelkipuihin ja ahdistukseen. Se helpottaa keskittymistä ja rauhoittumista.

5. Vahvistaa limakalvoja ja keuhkoja. Jos kärsit yskästä, astmasta tai vastaavasta, lisää frankinsensia kuumaan veteen ja hengitä seoksen höyryä hetki pyyhe pään yli vedettynä. Höyryhoidolla on lisäksi ihoa kirkastava sekä kehoa ja mieltä rentouttava vaikutus.

Mitkä tuotteet sisältävät frankinsensia?

Neal’s Yard Remedies Frankincense -linja on koko huippusuositun tuotemerkin myydyin linja sekä Joliessa että maailmanlaajuisesti – huolimatta siitä, että Frankincensesta löytyy koko brändin kalleimmat tuotteet. Kemiallisille kuorinnoille, synteettiselle retinolille ja botox-pistoksille luonnollisen supervastineen antaa esimerkiksi Neal’s Yard Remedies Frankincense Intense Lift Serum -tehoseerumi. Erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon suunniteltu tehoseerumi kiinteyttää ja liftaa ihoa. Seerumi silminnähden silottaa ja kohottaa ihoa ja eteeristen öljyjen aromaterapeuttinen tuoksu lievittää stressiä ja rentouttaa mieltä. Kliinisten tutkimusten mukaan yli 80% testiryhmästä on erittäin tyytyväinen frankinsensi-seerumin vaikutuksiin.

Ihanaa Frankincensea iholle

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.