Luonnonkosmetiikka

Salainen agentti on luonnonkosmetiikan paras deodorantti

15.01.2020, Jolie

Kiinnostaako vuoden alussa puhtaampi ja raikkaampi elämä? Tammikuu on erilaisen detoxin juhlaa; ihmiset paastoavat, aloittavat liikuntaharrastuksia, viettävät tipatonta… Kaikkea selittää inhimillinen puhdistautumisen ja uudistumisen tarve, jolle uusi uljas vuosi antaa hyvän syyn ja sysäyksen. Motiivina on yhä useammin myös paremman, terveemmän ja hyvinvoivemman elämän tavoittelu.

Vaihda ainakin deodorantti

Luonnonkosmetiikka sopii uuden vuoden pyrkimyksiin kuin nenä päähän. Kun kosmetiikkapurkkien vaihtojärjestystä luonnollisiin aletaan priorisoida, kannattaa yrittää löytää toimiva luonnonkosmetiikan deodorantti! Jos et kaipaa kainaloihisi alumiinia tai synteettisiä kemikaalicocktaileja, salainen agentti voi auttaa! Deodorantin vaihtaminen luonnonkosmetiikkaan on yksi pätevä tapa vähentää kehon vierasainekuormaa.

Luonnonkosmetiikan deodoranttien raaka-aineet ovat turvallisia, ja suitsivat bakteereja ja tuoksuja. Sertifioidun luonnonkosmetiikan deodoranteissa ei käytetä synteettistä alumiinia, muoveja, synteettisiä säilöntäaineita, tuoksuja tai hikoilun estäjiä. Luonnonkosmetiikan deodoranttien pito muodostuu esimerkiksi antibakteerisista kasviraaka-aineista, ruokasoodasta, luonnollisesta suolasta tai alkoholista. Luonnolliset ainesosat vähentävät hikoilua ja neutraloivat bakteerien aiheuttamia hajuja.

True Organic Of Sweden Undercover Agent Roll-on TOP1 unisex -dödö

Ruotsalainen Undercover Agent on suosituin deodoranttimme, vaikka ei ole ollut Jolien valikoimassa vielä vuottakaan. Dödöstä tykkäävät sekä miehet että naiset. Pakkausdesign on simppelin hillitty ja sopii kaikille käyttäjille. Tuoksu on raikkaan sypressinen, mutta mukavan mieto. Mukana on hienoinen aavistus myös ruusua, joka ei kuitenkaan tee tuotteesta naisellista.

True Organic Of Sweden Undercover Agent on alkoholiton ja alumiiniton luonnonkosmetiikan deodorantti, joka toimii asiakaspalautteemme perusteella erinomaisesti. Sen sisältämä sitruunahappo laskee ihon pH-arvoa, luonnollinen mineraalisuola ja ruokasooda neutraloivat bakteereja ja hienhajua. Jos kainalosi ovat joskus ärtyneet jostakin toisesta ruokasoodadeodorantista, Undercover Agentia voit silti uskaltautua testaamaan. Useimmilla iho kestää agentin käyttöä soodasta huolimatta.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.