Yleinen

Patyka – Maison Parisienne de Cosmétique Bio

24.01.2020, Jolie

Patyka on jokaisella solullaan pariisilainen kauneustalo. Itsevarma ja chic. Näyttävä, rohkea ja hienostunut. Patyka yhdistää korkeatasoista bioteknologiaa luonnollisiin raaka-aineisiin ja on saanut Ecocert -sertifioinnin ensimmäisenä luonnonkosmetiikkamerkkinä maailmassa jo vuonna 2002.

Patyka on tuotemerkki sinulle, joka haluat parasta kosmetiikkaa ilman muoveja, synteettisiä ainesosia tai halpoja täyteaineita. Patykan tavoitteena on, ettei kosmetiikan käyttäjän tarvitse tehdä valintaa luonnonmukaisuuden, teknisen mukavuuden ja tehokuuden välillä. Patykalta saat aina ihmisille ja ympäristölle turvallisen tuotteen – ja samalla tehoja ja tuloksia, miellyttäviä tuoksuja ja luksuksen käyttökokemuksen. Patykan valikoima on erinomaista ekologista ihonhoitoa sellaista vaativille. Anti-age –tuotteissa valikoima on laaja.

Huile Absolue – 100 vuotta myöhemmin

Patykan tarinan synty matkaa vuoteen 1920, jolloin kuohuvassa Pariisissa naiset käyttivät kauneudenhoitoonsa eteeristen öljyjen ja kasviöljyjen cocktailia. Tuohon reseptiin Patyka tarttui vuosikymmeniä myöhemmin.

Kyseinen Huile Absolue on vuonna 2020 Patykan kulttituote. Aistillinen öljyseerumi kuljettaa tuoksullaan ja tunnelmallaan yhä Pariisin kulta-aikaan. Monikäyttöistä Huile Absolueta voi käyttää kasvoseerumina, hiusnaamiona sekä vartalon, käsien ja jalkojen ihoa ravitsevana ja vahvistavana eliksiirinä.

Patykan parhaat ikääntyvälle iholle

1. Repair Night Serum – 21 päivän intensiivikuuri

Patykaa myydään yli 1000 jälleenmyyntipisteessä globaalisti. Sen suurin jälleenmyyjämaa on Ranska. Huile Absoluen kulttiöljyn lisäksi Patykan suosituimpia tuotteita koko maailmassa on Repair Night Serum -yöseerumi. Seerumi on palkittu useita kertoja myös Suomessa, esimerkiksi Gloria-lehden Vuoden Parhaat -listauksessa vuonna 2017.

Korjaavaa Repair Night Serumia suositellaan käytettäväksi 21 päivän kuurina joka toinen kuukausi. Seerumi elvyttää ihon hydrolipidikalvoa ja tehostaa kollageeni- ja elastiinikuitujen verkostoa. Ihon rakenne paranee, iho tasapainottuu ja kirkastuu, ja sen väri heleytyy.

2. Kunnon kuningatarvoide – hyaluronihappoja, merileviä ja peptidejä

Kosmetiikkakassalleen ei juuri enempää voi saada vastinetta kuin hankkimalla Patykan Youth Remodeling Cream Rich Texture -kasvovoiteen. Runsaasti aktiivisia ja vaikuttavia tehoaineita sisältävä rikas voide ehkäisee ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Ylellinen voide parantaa kuivaa ja pintakuivaa ihoa, ihon sameutta, epätasaisuutta, juonteita ja kimmoisuutta. Kuningatarvoiteeseen kannattaa tarttua, kun iho tarvitsee erityisiä tehoja ja suojaa.

3. Dark Spot Correcting Serumkirkastava seerumi pigmenttiläiskille

Patykan bestseller Euroopassa on pigmenttimuutosten korjaamiseen ja ehkäisyyn kehitetty Dark Spotseerumi, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen. Seerumi toimii myös kosteuttavana ja kiinteyttävänä tuhkimotuotteena taikoen kasvoille kaunista kuulautta. Patykan kliinisissä testeissä 80% käyttäjistä toteaa seerumin silminnähden muuttaneen pigmentoitunutta ihoa; läiskät ovat haalistuneet ja ihon väri tasoittunut.

Dark Spot Correcting Serumin raaka-ainekokoelma on vaikuttava, tuote sisältää esimerkiksi AHA-happoja, hyaluronihappoa, merilevää, oxyresveratrolia ja vadelmaa. Mulperipuusta saatava oxyresveratroli ehkäisee tehokkaasti hapettavan entsyymin tyrosinaasin syntymistä ihossa. Tyrosinaasi aiheuttaa iholle tummia läiskiä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.