Tuotteiden valitseminen Jolien valikoimaan

Luonnonkosmetiikkatuotteiden valinta tehdään tarkasti

Jolien tavoitteena on tarjota asiakkailleen kehittyvä valikoima parhaita luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä. Pyrimme siihen, että asiakkaamme löytävät meiltä kaikki ihonhoitoon, hiustenhoitoon ja meikkaamiseen tarvitsemansa tuotteet laadukkaina ja toimivina luonnonkosmetiikan versioina.

Etsimme Jolieen jatkuvasti uusia ja ajankohtaisia tuotteita sekä tuotesarjoja. Yritämme löytää kiinnostavimmat ja persoonallisimmat luonnonkosmetiikan sarjat, jotka täydentävät valikoimaamme. Vastaamme trendeihin ja elämme vahvasti mukana ajassa.

Haluamme palvella mahdollisimman hyvin kaikenlaisia ihotyyppejä ja ihonsävyjä. Kaikenikäisiä asiakkaita.

Testaamme Jolie-tiimissä myymämme luonnonkosmetiikan itse. Luonnonmukaisuuden ja tulosten lisäksi tärkeässä roolissa ovat esimerkiksi tuotteiden tuoksut, koostumusten käyttömukavuus ja pakkausten houkuttelevuus. Olemme kiinnostuneita esteettisistä ja visuaalisista brändeistä, jotka ovat ehdottoman hyvää laatua ja miellyttäviä käyttää.

Puhtaus, tehokkuus ja läpinäkyvyys

Jolie-valikoima koostuu puhtaista, luonnonmukaisista ja raaka-aineiltaan laadukkaista tuotteista. Raaka-aineet tulee ilmoittaa tuotteissa oikein ja avoimesti, ja INCIt saavat sisältää vain luonnonkosmetiikan sertifikaateissa hyväksyttyjä ainesosia.

Suosimme myös arvokkaita raaka-aineita, joista käyttäjä saa parhaan tehon ja hyödyn. Olemme kiinnostuneita sarjojen tarinoista, taustoista ja toimintatavoista.

Aitous ja sisältö ovat meille ja asiakkaillemme tärkeitä.

Koulutamme ja kouluttaudumme

Haluamme myydä ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella osaamisella ja ammattitaidolla.

Tahtomme on auttaa asiakkaita kaikissa luonnolliseen ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Tuotepäälliköt ja valikoimapäällikkömme perehtyvät uusiin tuotteisiin ja varmistavat, että koko Jolie-tiimi saa tarpeellisen infon tuotteista.

Välitämme asiakkaillemme rehellisesti parhaan tietomme valikoimassamme olevista tuotteista. Osallistumme aktiivisesti tuotemerkkien järjestämiin brändi- ja tuotekoulutuksiin, koulutamme jälleenmyyjämme itse, ja järjestämme asiakasiltoja kuluttaja-asiakkaillemme. Perehdytämme toinen toisiamme uutuuksiin ja niiden käyttökokemuksiin.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.