Tuotteiden valitseminen ja hyväksyminen Jolien valikoimaan

Luonnonkosmetiikkatuotteiden valinta tehdään tarkasti

Jolien tavoitteena on tarjota asiakkailleen kehittyvä valikoima parhaita luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä. Pyrimme siihen, että asiakkaamme löytävät meiltä kaikki ihonhoitoon, hiustenhoitoon ja meikkaamiseen tarvitsemansa tuotteet laadukkaina ja toimivina luonnonkosmetiikan versioina.

Etsimme Jolieen jatkuvasti uusia ja ajankohtaisia tuotteita sekä tuotesarjoja. Yritämme löytää kiinnostavimmat ja persoonallisimmat luonnonkosmetiikan sarjat, jotka täydentävät valikoimaamme. Vastaamme trendeihin ja elämme vahvasti mukana ajassa.

Haluamme palvella mahdollisimman hyvin kaikenlaisia ihotyyppejä ja ihonsävyjä. Kaikenikäisiä naisia ja miehiä.

Olemme kiinnostuneita esteettisistä ja visuaalisista brändeistä, jotka ovat ehdottoman hyvää laatua ja miellyttäviä käyttää. Lopulta vain pieni prosentti kaikista meille tarjotuista tuotteista päätyy asiakkaillemme tarjottavaan Jolie-kokoelmaan.

Puhtaus, tehokkuus ja läpinäkyvyys

Edellytämme Jolie-valikoimalta puhtautta, luonnonmukaisuutta sekä laadukkaita raaka-aineita. Raaka-aineet tulee ilmoittaa oikein ja avoimesti, ja INCIt saavat sisältää vain luonnonkosmetiikan sertifikaateissa hyväksyttyjä ainesosia.

Suosimme myös arvokkaita raaka-aineita, joista käyttäjä saa parhaan tehon ja hyödyn. Olemme kiinnostuneita sarjojen tarinoista, taustoista ja toimintatavoista.

Aitous ja sisältö ovat meille ja asiakkaillemme tärkeitä.

Testaamme itse

Testaamme Jolie-tiimissä myymämme luonnonkosmetiikan itse. Lisäksi testiryhmiimme kuuluu kokeneita ja osaavia kosmetiikan asiantuntijoita sekä kuluttajia kaikista ikäryhmistä.

Kuulostelemme tarkalla korvalla erityisesti kanta-asiakkaidemme palautetta ja käymme intensiivisiä keskusteluja tuotteiden toimivuudesta ja tehokkuudesta heidän kanssaan. Luonnonmukaisuuden ja tulosten lisäksi tärkeässä roolissa ovat esimerkiksi tuotteiden tuoksut ja koostumusten käyttömukavuus.

Koulutamme ja kouluttaudumme

Haluamme myydä ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella osaamisella ja ammattitaidolla.

Tahtomme on auttaa asiakkaita kaikissa luonnolliseen ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Valikoimapäällikkömme perehtyy henkilökohtaisesti uusiin tuotteisiin ja varmistaa, että koko Jolie-tiimi saa tarpeellisen infon tuotteista.

Välitämme asiakkaillemme rehellisesti parhaan tietomme valikoimassamme olevista tuotteista. Osallistumme aktiivisesti tuotemerkkien järjestämiin brändi- ja tuotekoulutuksiin, koulutamme jälleenmyyjämme itse, ja järjestämme informatiivisia asiakasiltoja kuluttaja-asiakkaillemme.

Perehdytämme innostuneesti toinen toisiamme uutuuksiin ja niiden käyttökokemuksiin.

Osaamme linkittää uutuudet tarkoituksenmukaisesti jo olemassa olevaan Jolie-valikoimaan, ja räätälöidä asiakkaillemme maailman vaikuttavimman ja ihanimman yksilöllisen luonnonkosmetiikkakokoelman.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.