Luonnonkosmetiikka

True Feminine Power: Haastattelussa Tina de Sousa

19.07.2021, Jolie

True Organics Of Sweden -sarja hurmasi luonnonkosmetiikan ystävät täysin jo vuonna 2019, kun saimme tämän ruotsalaisen ihanuuden valikoimaamme. Tuotteet ovat simppeleitä, mutta monikäyttöisiä. Niistä on helppo koota itselleen ihonhoitorutiini, joka tekee aidosti hyvää ihollesi.

Saimme kunnian haastatella True Organics Of Swedenin perustajaa Tina de Sousaa ja kysyä mm. luonnonkosmetiikan seuraavista trendeistä ja hänen omasta ihonhoitorutiinistaan. Tässä, olkaa hyvät!

Et löytänyt toimivaa luonnonkosmetiikan deodoranttia, joten päätit luoda sellaisen itse. Mikä sai sinut perustamaan kokonaisen luonnonkosmetiikkabrändin?

Kun poikani syntyi, hänelle tuli pian vaippaihottumaa, jonka lisäksi nännieni alue kipeytyi imetyksen seurauksena. Olin opiskellut luonnontieteitä ja juuri valmistunut, kun tarkastelin, että mitä ainesosia erilaiset kosmetiikkatuotteet sisälsivät. Tutkin myös sertifioituja tuotteita. Huomasin kosmetiikkatuotteiden sisältävän sellaisia raaka-aineita, joita en halunnut ikimaailmassa levittää poikani iholle. Joissakin tuotteissa oli vain 5 % luonnollisia raaka-aineita ja loput olisivat voineet olla mitä tahansa.

Palatessani Ruotsiin muutaman vuoden päästä, aloin selvittämään, että kuinka ihonhoitotuotteita valmistetaan. Yhdessä tuotekehittäjän kanssa loimme reseptin All You Need Is Me -monitoimibalmille. Kaksi viikkoa lanseerauksen jälkeen se voitti ruotsalaisen aikakauslehti Taran Vuoden luonnonkosmetiikkatuote -kategorian! All You Need Is Me on voittanut siitä lähtien useita palkintoja.

Mikä kuudesta tuotteesta on lähinnä sydäntäsi?

Tähän täytyy vastata, että All You Need Is Me -monitoimibalmi, sillä se oli sarjan ensimmäinen tuote ja syy, minkä takia perustin yritykseni.

Oletko sitä mieltä, että lukuisien eri tuotteiden käyttäminen päivässä on hyödyllisintä iholle, vai minimalismi? Millainen ideologia sinulla on ihonhoidon suhteen?

Kun puhutaan kasvojenhoitotuotteista, esimerkiksi Face It– seerumissa on tiivistettyjä raaka-aineita, joita ei voi lisätä emulsion voidepohjaan.

Suosittelen lisäämään aurinkovoidetta SPF 50 -suojakertoimella Make My Day -voiteen päälle, jos oleilet auringossa. Rakastan monikäyttöisiä tuotteita, kuten All You Need Is Me -monitoimibalmia, jota voi käyttää mihin tahansa vartalon ja kasvojen iholla. Sea Me -kasvonaamio sopii mainiosti myös hiuspohjan hoitoon ja hiusnaamioksi!

Millainen on oma ihonhoitorutiinisi?

Käytän Body Byddy -vartalovoidetta päivittäin kaikkina vuodenaikoina. Se pitää ihoni joustavana ja uskon, että voiteen levittäminen hierovin liikkein tekee hyvää iholle sen lisäksi, että hieronnalla on meditatiivisia vaikutuksia mielelle. Voiteen tuoksu nostaa mielialaa, joten päivän voi aloittaa mahtavalla fiiliksellä.

Puhdistuksen jälkeen aloitan päiväni Face It -seerumilla, jonka jälkeen käytän Make My Day -voidetta. Iltaisin sekoitan muutaman tipan Face It -seerumia All You Need Is Me -monitoimibalmin kanssa, jonka levitän kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Seuraavana aamuna ihoni tuntuu pehmeältä.

Käytän Sea Me -naamiota vähintään kahdesti viikossa syväpuhdistamiseen ja tuomaan kasvoilleni hehkua.

Mikä on mielestäsi seuraava luonnonkosmetiikan trendi?

Uskon, että suuret kosmetiikkayritykset siirtyvät kohti luonnollisia ja luomulaatuisia raaka-aineita tiedostavien kuluttajien odotusten takia. Kestävää kehitystä mukailevat pakkaukset ovat seuraava trendi. Pakkauksia valmistavat yritykset keksivät tällä hetkellä fantastisia, luovia ja ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.

Onko True Organics Of Sweden -linja nyt valmis, vai suunnitteletteko uusien tuotteiden lanseeraamista tulevaisuudessa?

Olemme löytäneet paremman, sokeriruo’osta valmistetun kompostoitavan roll-on -tuubin Undercover Agent -deodorantille. Se on kevyempi, kuin lasipullo. Lasipullon valmistaminen kuluttaa lisäksi enemmän energiaa. Make My Day -kasvovoide tulee jatkossa suuremmassa pakkauksessa. Seuraava lisäys tuotesarjaan tulee olemaan puhdistustuote.

Mikä on tärkein asia, jonka olet oppinut yrittäjänä?

Ota aikaa asioiden tupla ja triplatarkistukseen, äläkä kiirehdi, jotta vältyt kalliilta virheiltä.

Mitä haluaisit kertoa naisille, jotka aikovat ryhtyä yrittäjiksi?

Aloita. Kaikkea ei tarvitse olla suunniteltuna etukäteen vuosiksi eteenpäin. Ota ensimmäinen askel. Kunhan vain aloitat.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.