Meikit

Lipstick love eli kuinka rakastua huulipunaan

26.07.2021, Jolie

Huulipuna on värimeikkien ylivoimainen klassikko, jonka nimeen ovat vannoneet niin menneen maailman filmitähdet kuin nykyajan somejulkkikset. Huulimeikin sävytrendit, rajaustyylit ja muut kikkailut ovat vuosikymmenten saatossa vaihdelleet, joskin puhtaat punaiset ovat aina pitäneet pintansa.

Valikoimamme samettiset mattahuulipunat, kevyet sävyt, kiillot ja kuullot tarjoilevat laajan skaalan herkullisia tuotteita, joilla voi hoitaa ja suojata huulia luonnollisesti.

Voidemaista huulituotetta sipaistaan kesämeikissä hiukan poskipäille ja silmäluomillekin. Helmiäissävyjä voidaan soveltaa meikkipohjan highlightereina ja trendikkäät ruskeat toimivat myös kasvojen varjostukseen ja muotoiluun.

Kjaer Weisin Matte Naturally Liquid Lipstick -mattahuulipuna pysyy huulillasi pitkään. Kuvassa sävy Blossoming.

Vinkit sesongin upeimpaan huulimeikkiin

Nudepunan salaisuus

Turvalliset nudesävyt ovat yksi vaihtoehto rennoiksi kesäpuniksi, aloittelijoille ja harvemmin huulipunaa käyttäville. Nudepunan toimivuuden salaisuus on löytää juuri se oikea sävy. Ihonvärinen, vaaleanruskea tai omaa ihoa vaaleampi nude saattaa toisinaan näyttää tunkkaiselta ja vanhanaikaiselta.

Valitse astetta omaa huultenväriäsi tummempi sävy, joka korostaa ihonsävyäsi. Lämpimien sävyjen kantajalle sopii esimerkiksi hiukan ruskeat ja viileälle kaunottarelle vaikka utuiset roosan sävyt. Näin huulesi nousevat esiin kasvoista, antavat kasvoille lisää muotoa ja freesaavat ilmettä.

Raikas moderni nude on esimerkiksi Mádara Velvet Wear Matte Cream Lipstick -punan sävy Cool Nude 31, joka on ruusuinen erittäin yleispätevä sävy.

Absolutionin helppokäyttöisistä sorbettipunista Dusky Rose on suosittu huulten omaa sävyä korostava lempeä pinkki, joka on helppo valinta arkeen.

Tummempaa nudea etsivä tarttuu Kjaer Weisin nudepunien supertrendikkääseen viileään ruskeaan Ingenious.

Rohkeaa raikkautta ja huomiovärejä

Hellekesän meikkitrendit henkivät vahvaa korallista oranssia, raikkaita sorbettisävyjä kuten aprikoosia ja minttua sekä voimakkaita pastelleja kuten vaaleansinistä. Valitse huulimeikkiisi iloinen ja herättävä sävy.

Jolien lukuisia kertoja loppuunmyyty hittisävy on Kirsten Kjaer Weisin taikakädestä lähtenyt Love. Korallinen ja runsaspigmenttinen Love ei ole mikään vaatimaton sävy, ja Jolien myydyimpiä huulipunasävyjä kautta aikojen.

Taiot vangitsevalla Love -sävyllä kasvoillesi kokonaan uuden päivän tai unohtumattoman illan – eikä muuta meikkiä juuri tarvita.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.