Meikit

3 askelta huolelliseen huulimeikkiin

29.07.2021, Jolie

Kuori ja pohjusta

Täydellinen huulimeikki juhlaan pohjustetaan kuorinnalla. Voit käyttää sokeria, hunajaa tai luonnonkosmetiikan kuorintavoidetta. Bybin vegaaninen Beauty Buffer -sokerikuorinta pehmentää huultesi ihoa mantelin ja kirsikansiemenöljyn avulla. Siinä on huumaava kanelin ja mansikan tuoksu, joka tuo hymyn huulillesi.

Mekaaniseen kuorintaan toimii hellävaraisesti myös hammasharja tai karkea pyyhe.

Erityisesti talvella kuorinta on tärkeää, kun huulten iho on usein kuiva ja rispaantunut. Lisää kuorinnan jälkeen huulille hiukan rasvaa, ja painele ylimääräinen rasva pois ennen meikkauksen aloittamista.

Urangin S.O.S. Multibalm valmistelee huulesi meikkiä varten tehden niistä ihanan pehmoiset. Monitoimibalmista on moneen, sillä tämä houkuttelevan keltainen kuningatar hoivaa silmänympärysihoa, huulia, sekä kaikkia kuivia kohtia kehossasi. Herkullisen yrttistä tuoksua täydentää pirteä mandariinin eteerinen öljy.

Rajaa

Jos huulimeikilläsi on tapana karata huulilta suunympärysjuonteisiin, käytä erillistä huulimeikin pohjustustuotetta tai puuteroi huulet kevyesti. Pohjustuspuuterointiin sopivat mainiosti esimerkiksi värittömät Kjaer Weisin tai Absolutionin puuterit.

Rajaa huulet punaan sopivalla huultenrajauskynällä. Voit korostaa rajauksella amorinkaarta tai muotoilla huulia hiukan haluamaasi suuntaan. Ohuthuulisille sopii hyvin huulten omaa sävyä mukaileva rajaus, jonka voi tehdä hienovaraisesti omien huulten rajojen ulkopuolelle.

Sävytä ja viimeistele

Levitä huulipunaa mieluiten huulipunasiveltimellä rajauksen sisäpuolelle. Aloita amorinkaaresta ja etene ulkonurkkia kohti. Halutessasi huuliin lisää runsautta ja muotoa, voit lisätä vaaleampaa sävyä tai kiiltoa huulten keskikohtaan ja jättää ulkonurkat mattaisemmiksi ja/tai tummemmiksi.

Absolutionin Le Satin -huulipuna sävyssä Rose Nu on ruusuisen hempeä, raikas roosan sävy. Se tuntuu miellyttävän pehmeältä huulillasi ja koristaa hymyäsi laadukkaiden, hoitavien ainesosien avulla.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.