Yellowmood

Aamuisin

17.06.2013, Hannamari Rahkonen

Aamut. Ihanat, reippaat ja energiset. Väsyneet, nuutuneet ja hitaat.

Silti aina turhuuksista rauhoitetut ja täynnä mahdollisuuksia.

Raikas aamuilma tavoittaa meidät parvekenukkujat ja viereen käpertyneet lämpöiset koirapojat lempeästi. Vaikka pää olisi ylös noustessa hitaalla ja askel hatara, pieni samoilu aamutuimaan oman pihan uumenissa piristää aina — eikä vähiten siksi, että sieltä saattaa löytyä ihkailmaisia luonnonkukkia.

Aamuisin kodissamme vallitsee hiljaisuus ja hitaus. Aamuääniksi riittävät vallan sopivasti kahviveden kiehuminen ja sekä blenderin surina.

Mieheltä lahjaksi saadut ruusut alkavat nuutua, vaikka aika kauan ne jaksoivatkin pysyä pirteinä. Kukkien saaminen ei ole meillä tavatonta, mutta silti se yllättää aina yhtä paljon.

Löysin muuten nuo neliskanttisemmat lasipullot kirpparilta, pienempi pari euroa ja isompi neljä. Kukkarykelmien rakentaminen on mukavaa, olen tehnyt sitä lapsesta asti.

Näillä näkymin saamme jäädä parin, kolmen kuukauden remontin ajaksi asumaan tänne. Katsotaan millaiseksi arki muodostuu. En voi sanoin kuvailla miten helpottavaa on välttyä pakkaamiselta, roudaamiselta ja muuttamiselta. Tai raksalle joka päivä raahautumiselta. Saa herätä täällä, hoitaa työt täällä ja pitää lähellä koirille sekä itselle tutut lenkkimaastot.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kodinhoitaja
kodinhoitaja
7 years sitten

Ihana aamutunnelma huokui tästä postauksesta – kiitos siitä! Kukka-asetelmasi ovat todella raikkaita ja kauniita.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
7 years sitten

Kiitos kaunis itsellesi kivasta kommentista, piristyin todella! 🙂

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.