Ihonhoito

Miksi yli 40-vuotias Neal’s Yard Remedies on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan?

19.10.2023, Jolie

Tunnetko jo Neal’s Yard Remediesin, yhden Englannin vanhimmista ihonhoitosarjoista? Neal’s Yard Remediesin eli tutummin NYR:in visiona on saattaa yhteen entisaikojen apteekkareiden uskomaton tietämys yrttilääkinnästä kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Perinteikäs brändi vakuuttaa käyttäjänsä vuosikymmenien kokomuksella, mutta haistelee harkitusti tuulahduksia uusimmista trendeistä: sen tuloksena ovat syntyneet esimerkiksi sarjan uusimmat tulokkaat, ihonhoidon tehotuotteet eli boosterit.

Luonnollisen ihonhoidon edelläkävijä

Neal’s Yard Remedies näki päivänvalon Lontoon sydämessä vuonna 1981. Covent Gardenissa sijainneelta Neal’s Yardin pieneltä sisäpihalta liikkeelle lähtenyt sarja on kasvanut kansainväliseksi luonnollisen kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijäksi, jonka tuotteita myydään 26 maassa. Perustamisvuonnaan Neal’s Yard Remedies oli luonnollisen ihonhoidon edelläkävijä, joka on toiminut alan suunnannäyttäjänä.

Useat tuotteet ovat nousseet myös kauneustoimittajien ja julkkisten suosikeiksi. Sarjan tuotteita on nähty kauneus- ja muotilehtien sivuilla aina Ranskan Vogueen asti.

Tuotesarjassa yhdistyy kauneuden ja sisäisen hyvinvoinnin kokonaisvaltainen ajatus siitä, että yhtä ei toisesta voi erottaa. Brändin logossa olennaisena on puu, josta näkyy sekä itse puu että sen juuret. Tällä halutaan havainnollistaa, että puun ulkoinen kauneus on riippuvainen juurien hyvinvoinnista. Sarja haluaa kannustaa ihmisiä huolehtimaan terveydestään kokonaisvaltaisesti.

Tänä päivänä Neal’s Yard Remediesin “pääkonttori” sijaitsee Dorsetissa etelä-Englannissa, missä yli seitsemällä hehtaarilla maata luomuviljellään 40 eri kasvia sarjan tuotteisiin. Tuotteet koostuvat erilaisten huolella valittujen yrttien hienostuneista yhdistelmistä, joiden terapeuttiset ja kaunistavat vaikutukset yhdistyvät laadukkaisiin koostumuksiin.

Brändin ikoniset tummansiniset lasipullot erottuvat joukosta, mutta niillä on myös käytännöllinen funktio: suojata raaka-aineita, minkä ansiosta tuotteissa käytetään vain hyvin vähän, jos lainkaan, säilöntäaineita.

Tuotteita suurella sydämellä ja pieteetillä

Neal’s Yard Remedies panostaa eettisyyteen ja luonnonmukaisuuteen kaikissa toiminnoissaan. Sarjan tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä yrityksen omassa ekotehtaassa Dorsetissa. Suuri osa ainesosista kasvatetaan ekotehtaan läheisyydessä. 90% sähköstä, jota käytetään tuotteiden valmistuksessa, tuotetaan tehtaan katolla olevien aurinkopaneelien kautta.

Kaikki ainesosat voidaan myös jäljittää, joten tiedetään tasan tarkkaan kuka on jokaisen ainesosan takana ja miten ne on tuotettu. Tuotteiden antamat tulokset on kliinisesti testattu ulkopuolisen yrityksen kautta.

Pakkauksissa käytetään lasia muovin sijasta, mikäli se on mahdollista ja käytännöllistä. Ikonisten pullojen sininen lasi suojaa sisällä olevat ainesosat. Pakkaukset ovat paitsi omaleimainen tapa erottautua muista brändeistä, mutta myös säilyvyyden kannalta hyvä valinta – UV-säteiltä suojaavien sinisten pullojen ansiosta tuotteissa tarvitaan minimaalinen määrä säilöntäaineita. Kaikki pakkauksissa käytetty muovi on 100 % kierrätettyä. Brändi on myös poistamassa suurimman osan pakkauksissa käytetystä kartongista, mikä tulee vähentämään 5 tonnia kartonkia vuodessa.

Sertifikaatit takaavat laadun

Neal’s Yard Remediesin tuotteilla on useita sertifikaatteja:

  • Soil Association
  • Cosmos Organic
  • Fair Wild
  • Leaping Bunny
  • Carbon Neutral

Näiden lisäksi sarja on jo yli kymmenen vuoden ajan palkittu The Good Shopping Guiden sertifikaatilla.

Neal’s Yard Remediesin tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille

Sarjan laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille ja ihon eri tarpeisiin. Jokaiseen iho-ongelmaan löytyy sarjasta toimiva ratkaisu.

Sarjan ehdottomasti myydyin tuote on iki-ihana Wild Rose Beauty Balm, jota on myyty yli 1,2 miljoonaa purkkia ensilanseerauksesta lähtien! Balmi on todellinen monitoimituote, joka sopii niin jokapäiväiseen kasvojenpuhdistukseen puhdistusbalmin tavoin kuin kasvojen tai kuivien ihoalueiden hoitamiseen. Sen poikkeuksellisen runsas pitoisuus luomulaatuista, antioksidanttista villiruusunsiemenöljyä auttaa korjaamaan, kiinteyttämään ja pehmittämään ihoa.

Maailmanlaajuisesti suosittuja ovat myös ikääntymismuutoksia ehkäisevä Frankincense Intense -linja ja ihanat mehiläisiä pelastavat Bee Lovely -vartalotuotteet.

Miten käyttää uusia boostereita tehostamaan ihonhoitorutiinia?

Neal’s Yard Remedies lanseerasi tänä vuonna kolme mielenkiintoista boosteria: Hyaluronic Acid Booster, Vitamin C Booster ja Rosehip Booster. Boosterit ovat ihonhoidon todellinen tehotuote, täynnä ihoa täsmäiskumaisesti hoitavia ainesosia, ja tällä hetkellä trendikkäämpiä kuin koskaan!

Boosterit sopivat saumattomasti jo olemassa olevaan ihonhoitorutiiniin tuomaan iholle kosteutta, heleyttä ja parantamaan ihon rakennetta. Kolmesta boosterista voi valita yhden tai useamman, tarpeiden ja toivomusten mukaan.

Neal’s Yard Remedies Booster Hyaluronic Acid – tehokosteuttaja kuivalle iholle

Sisältää tehokkaasti ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa sekä hibiskus-uutetta, joka tehostaa boosterin kosteuttavia ominaisuuksia ja tukee ihon omaa kosteustasapainoa. Tutustu tuotteeseen!

Neal’s Yard Remedies Booster Vitamin C – samean ihon hehkun palauttaja

Tuo iholle luonnollista hehkua kirkastamalla ja tasoittamalla ihon sävyä. C-vitamiini kirkastaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää hyperpigmentaatiota. Sisältää antioksidanttista kakaduluumua, joka tunnetaan korkeasta C-vitamiinipitoisuudestaan. Hyaluronihappo kosteuttaa ja auttaa sitomaan kosteutta ihoon. Tutustu tuotteeseen!

Neal’s Yard Remedies Booster Rosehip – suojaa ihon ikääntymistä vastaan

Kosteuttava, öljymäinen booster hoitaa, suojaa ja pehmentää ihoa. Luonnollisesti vitamiinirikas luomuruusunmarjaöljy on yhdistetty antioksidanttiseen E-vitamiiniin. Korkea pitoisuus A-, B- ja E-vitamiineja auttaa sameaa ja pigmentoitunutta ihoa. Antioksidanttinen E-vitamiini ehkäisee ihon ennenaikaisia ikääntymismuutoksia. Tutustu tuotteeseen!

Boosterit voidaan levittää suoraan puhtaalle iholle seerumin tapaan tai sekoittaa vaikka kasvovoiteen tai seerumin sekaan. Mitä boosteria sinun ihosi kaipaa?

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.