Ihonhoito

Gua sha – tuotteetonta ihonhoitoa

28.06.2019, Jolie

Gua sha -trendi on osa ikiaikaista aasialaista kauneudenhoitoperinnettä, joka nyt monenlaisissa muodoissaan jyllää maailman kauneusmarkkinoilla. Kasvojen mekaaninen hoito on erinomaisen ekologista, sillä tällöin et tarvitse välttämättä hoitotuotteita ollenkaan houkutellaksesi ihosi kukoistamaan. Gua sha on menetelmä, joka hieroo ihoa ja lihaksistoa, parantaa selvästi nestekiertoa ja vapauttaa jumeja. Gua shaa voidaan tehdä sekä kasvoille että vartalolle. Hoidosta tulee hyvä ja rentoutunut olo. Välineenä käytetään kivistä, metalleista ja keraameista tehtyjä vekottimia – tyypillisesti puhutaan gua sha -kammasta tai -lastasta. Jos kaunistava välineurheilu ja kauneusmaailman suuri ilmiö kiinnostaa, lue lisää Jolien gua sha -tuotteista.

Helppoa itsehoitoa ihon kirkastamiseksi ja kiinteyttämiseksi

Monet ovat ehkä jo tutustuneet tarinaan, kuinka Katja löysi kasvorefleksologian opiskelun myötä kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvan gua shan. Sittemmin hän meni hurahtamaan lopullisesti holistisiin konkreettisiin ihonhoitometodeihin, ja on intoillut niistä jo pidemmän aikaa.

Jos haluat kokeilla, kuinka gua sha kiinteyttää ja kirkastaa sinun ihoasi, Katjan välineet ovat nyt myynnissä Jolien verkkokaupassa. Gua Sha liikuttaa tehokkaasti nesteitä, ja saat metodilla yllättävän helposti virkeän ilmeen ja solakat posket. Verenkierto paranee, jopa tiedostamattomat faskiajännitykset laukeavat ja olo saattaa energisoitua. Jotkut saavat gua shasta apua kipuihin kuten migreeniin, stressiin ja niska- tai selkävaivoihin. Säännöllisellä hoitorutiinilla voidaan saavuttaa hoitolatasoisia tuloksia.

Gua sha by Katja Kokko – neljä välinettä uudenlaiseen ihonhoitoon ja hyvinvointiin

Gua sha by Katja Kokko sisältää neljä laadukasta jadekivestä valmistettua välinettä gua sha -hoitojen tekemiseen. Jadekivi on kiinalaisen lääketieteen mukaan puhdistava ja rauhoittava materiaali. Internetissä ja Katjan kanavissa on myös helppoja videoita gua sha -välineiden käyttöön.

Gua sha -kampa sopii koko vartalon käsittelyyn päästä varpaisiin. Kampa on monitoimivalinta, jolla teet niin kasvojen kuin vartalonkin hoitoja. U:n muotoinen pää istuu hyvin kasvojen leukalinjaan, poskiluille, niskaan ja kaulaan. Lastan pitkä sivu on hyvä dekolteen, kasvojen ja vartalon käsittelyyn. Hiuspohjan kampaaminen tuntuu taivaalliselta ja vapauttaa tehokkaasti jännityksiä sekä laukaisee stressin. Vartalon kampaaminen rentouttaa ihanasti hermostoa. Käytä kamman kanssa halutessasi ihoöljyä, jotta väline liukuu miellyttävästi iholla.

Gua sha -lusikka sopii kasvojen, kaulan ja erityisesti silmänympärysihon käsittelyyn. Lusikan muoto on erityisen hyödyllinen lymfakierron aktivointiin ja turvotukselle. Kun viilennät lusikan ennen käyttöä kylmässä vedessä, saat silmänympärysiholle taivaallisen tuntuisen ja tehokkaan tuhkimohoidon, joka poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia. Lusikka istuu hyvin kaulan, niskan ja dekolteen hoitoon ja lisäksi sillä voi käsitellä koko kasvot. Käyttämällä lusikan sivua lappeeltaan, voit käsitellä juonteiden pohjat ja tehostaa niiden silottumista. Lusikan toinen pää soveltuu akupisteiden käsittelyyn.

Gua sha -lasta on erikoismuotoiltu erityisesti kasvojen käsittelyyn sopivaksi. Sen tavallista kampaa sirompi, aaltoileva muoto soveltuu täydellisesti kasvojen luustoon, leukalinjaan, purulihaksistoon, poskiluille ja silmien ympärille.

Gua sha -jaderulla on tarkoitettu kasvojen, kaulan, niskan ja dekolteen käsittelyyn. Nyppylöillä tehostettu jaderulla parantaa verenkiertoa ja kollageenin tuotantoa sekä auttaa hoitotuotteiden imeytymistä ihoon. Rullaus ei kuitenkaan riko ihoa, kuten mikroneulaus, ja on siksi hellävaraisempi ja hygieenisempi vaihtoehto. Helppokäyttöinen kasvorulla kirkastaa ihoa ja poistaa turvotusta.

Kuvat: Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.