Meikit

3 helppoa meikkiteemaa kesään – Naked Skin

01.07.2019, Jolie

Jolien meikkaajat ovat luoneet kolme helppoa meikkiteemaa kesään luonnonkosmetiikalla! Kesälookit syntyvät helposti ja nopeasti, ja ne sopivat yhtä hyvin niin arkeen kuin juhlaan. Ensimmäisenä esittelemme kesäklassikon Naked Skinin, joka keskittyy kuulaaseen ihoon. Kaksi muuta kätevää kesän pikameikkiä julkaistaan Jolien Toimituksessa lähipäivinä.

Ihana iho on tämän hetken muodikkain meikki! Lasi-iho ja voi-iho tarkoittavat kuulaan ja kosteutetun näköistä meikkiä, joka tekee kantajastaan freesin ja seksikkään. Ihoon pakataan kosteutta, jotta se alkaa näyttää hehkuvalta ja nuorekkaalta. Kasvot muotoillaan kevyesti meikkituotteilla, mutta voimakkaita värejä ei käytetä. Iho saa jäädä reilusti kiiltäväksi ja luonnolliseksi.

Unohda puuteri! Kiilto kuuluu asiaan. Jos kiiltely häiritsee, voit laittaa pienen ripauksen puuteria nenänpäähän ja -pieliin.

Spesiaalivinkki

Unohda puuteri! Kiilto kuuluu asiaan. Jos kiiltely häiritsee, voit laittaa pienen ripauksen puuteria nenänpäähän ja -pieliin.

Jolien meikkaajien tuotesuositukset

Gardenin Jolie -myymälän Khiran valinta Naked Skinin meikkipohjaksi on Kjaer Weis Foundation sävyssä Paper Thin. Jos Paper Thin on kesällä liian vaalea, sävyn voi valikoida oman ihon mukaan. Kasvot muotoillaan kevyesti Jolien ikuisuusbestseller -poskipunalla Blossoming. Highlighterina käytetään Kjaer Weisin pehmeän kullan sävyistä Ravishing-korostustuotetta. Huulet tehdään Kjaer Weisin vaalealla ruusuisella Lip Glossilla Affinity ja Linerilla Rose.

Kuvat: Angelina Ilmast

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
elisa
elisa
4 years sitten

Moi! Mietin millaisella värillä mallin hiukset on voitu sävyttää? 🙂

Emmi Mansikkaviita
Emmi Mansikkaviita
4 years sitten
Reply to  elisa

Moikka Elisa! Omasta pohjasävystä riippuen, Cultivator’sin kasviväreistä sävyjen Auburn Copper ja Cassia sekoituksella saisi varmastikin samankaltaista kaunista vaaleaa kuparisuutta. Cassia on käytännössä väritön, jolloin sen avulla voidaan taittaa Auburn Copperin kirkkautta halutussa suhteessa. Omien hiusten lähtötilanne vaikuttaa kuitenkin lopputulokseen paljon ja kuvan kaltaista sävyä hakiessa tulee tummuusasteen olla valmiiksi jo vähintään yhtä vaalea, sillä kasviväreillä ei voi vaalentaa hiusta.

Punastuva
Punastuva
4 years sitten

Naked skin-systeemi ei taida soveltua couperosaan taipuvaiselle iholle? Ehdotuksia?
Käytän itse hyvin peittävää kakkumeikkiä, josta punakkuus ei näy, mutta näytän tietty meikatulta. Mieluummin kuitenkin niäin kuin se viininpunainen naama…

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.