Mieliruokaa: Kurssi huhtikuussa!
06.03.2014
Mieliruokaa: Avokado-sardiinisalaatti ja Lime-korianterisalsaa
15.02.2014
Pyörittelin tämän postauksen kirjoittamista pitkään. Mietin sellaisia otsikoita, kuten “Miten vegaani tuli ulos tölkistä” (viittaus alla olevan reseptin pääraaka-aineeseen) tai…
Lue lisääMieliruokaa: Pipari-browniet
08.12.2013
Mennyt viikko hurahti tiiviisti herkkuhommissa, joten jatkan samalla linjalla ja laitan tännekin jouluisen mieliruokareseptin. Julkaisin ohjeen mustapapu-brownieille alunperin Keittiökameleontin puolella, mutta…
Lue lisääMieliruokaa: Puolukka-inkiväärisuklaa
03.11.2013
Sinikka Piippo kirjoittaa kirjassaan Puhdasta Ravintoa (Minerva 2013): “Stressaantuneet, tylsistyneet, järkyttyneet ja masentuneet tarvitsevat kaakaota ja suklaata.” – Miten ihana tapa kiteyttää…
Lue lisääMieliruokaa: Vihreä mielentila
25.10.2013
Kun ulkona alkaa näyttää tältä…. on aika alkaa värittää itseään sisältä käsin. Kupissani lehdet ovat edelleen vihreitä. Uusi mielijuomani: Kyoshi,…
Lue lisääMieliruokaa: Mustan mielen putinki
27.09.2013
Tuuli on kääntynyt Pohjoiselle Jäämerelle ja aurinko siirtynyt eteläiselle pallonpuoliskolle. Illalla värisen villasukat jalassa ihmettelemässä aikaista pimeän tuloa. -Kesä, minne…
Lue lisääMieliruokaa: Punajuuritartar ja tillijuustoa (vegaaninen)
26.08.2013
Tämän kertainen mieliruokapläjäys on uusien punajuurien innoittamana napattu Choosing Raw -blogista. Tosin seurasin ohjetta väljästi ja cashew-juuston kohdalla toimin suorastaan mieli-valtaisesti.…
Lue lisää