Flourish

Mieliruokaa: Kurssi huhtikuussa!

06.03.2014, Outi Rinne

Kiinnostaako, miten hyvä ruoka voi lisätä myös mielen voimaa?

Järjestän 6.4.2014 klo 12 – 17 MieliHyvää raakaruoka-workshopin, jossa kokataan kevätväsymys tainnoksiin, kirkastetaan mieli ja notkeutetaan aivosolut vastaanottamaan uusi kasvukausi.

Päivän teemana on mielen hyvinvoinnin lisääminen ravinnon avulla ja tyylilajina siis raakaruoka. Kurssi sisältää luennon, inspiroivaa kokkausta sekä aisteja ruokkivan aterian. Ennakkotietoja raakaruoanlaitosta ei tarvita, vaikkakin kurssilla perehdymme myös joihinkin hieman erityisempiin tekniikoihin. Kurssi siis sopii sekä aloittelijalle että kokeneemmalle kokille.

Kurssipaikkana toimii ERY:n koulutustila: Museokatu 9 C 25, Helsinki ja mukaan mahtuu max. 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta (minimi osallistujamäärä on 8 henk.). Kurssimaksu 98 € (sis. alv) sisältää opetuksen, materiaalit, yhteisen aterian sekä sähköisen tietopaketin mielen hyvinvoinnista ja raakaruoasta resepteineen. Sitovat ilmoittautumiset viim. su 23.3.2014 mennessä: okriina(at)gmail.com (Outi Rinne) Huom. 16.3 mennessä ilmoittautuneille sekä ERY:n jäsenille – 10% alennus!
Image-1-6

Kyseessä ei ole ainut kurssi laatuaan, vaan ensimmäisen järjestin tammikuussa. Kiinnostuneita oli niin paljon, että toinenkin kurssi tuli saman tien täyteen. Olen järkkäillyt monia erilaisia (raaka-) kokkauskursseja mutta nämä kaksi Mieliruoka-kurssia ovat jostain syystä olleet parhaita. Hyväntuulinen ja inspiroiva fiilis on tarttunut kotiin viemisiksi myös itselleni ja kurssipäivien jälkeen olen ollut täynnä virtaa, enkä epäile etteikö kolmannen kurssin kohdalla olisi sama tilanne. Aihepiiri on sen verran kiehtova ja värikkäät, tuoreet raaka-aineet täynnä luonnon parasta energialääkettä. Tässä muutamia lausahduksia aiempien kurssilaisten suusta:

“Kaikki ruoat olivat todella herkullisia ja inspiroivia.”
“Alan innolla harjoittelemaan reseptejä :)”
“Tykkäsin kurssista kovasti ja valmistamamme ateria oli aivan ihana! “
“Oli tosiaan tarpeen päivittää tietoni. Yläpään toiminta tässä iässä on kaikki kaikessa”

 

Jos siis kiinnostuit tai tunnet kaipaavasi potkua loppukevään rutistuksiin, kipaise ilmoittautumaan mahdollisimman pian!

 

Outi

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.