Yleinen

Tule meikkikurssille maaliskuussa – saat vapaavalintaisen Kure Bazaarin kynsilakan!

07.03.2014, Katja Kokko

Kuuntelitteko eilen Radio Helsingistä Minttu Vesalan juontamaa Fashion Show -ohjelmaa? Rakas ystäväni, huippumeikkaaja Piia Hiltunen palasi juuri Pariisin muotiviikoilta, jossa hän oli meikkaamassa muotiviikkojen huippunäytöksiä. Piia kertoo ohjelmassa, millaista meikkaajan työ on catwalkien kulisseissa ja kuinka sinne voi päästä. Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan ohjelman!

Minttu Vesala kehottaa ohjelmassa naisia käymään useammin ammattimeikkaajan meikkituolissa. Jos olet menossa juhliin, kotibileisiin, synttäreille tai lasilliselle ystävien kanssa, saa juhliin aivan erilaisen fiiliksen, kun meikki on ammattilaisen käsialaa. Omaan meikkityyliin on niin helppo pinttyä ja lisäksi ammattilainen näkee kasvot eri tavalla kuin itse – Mintunkin mukaan ammattilainen voi nähdä kasvoista piirteitä, joita ei ole koskaan itse tajunnut korostaa. Varsinkin huolitellut kulmakarvat ovat tärkeä osa meikkiä, mutta niiden loihtiminen ei olekaan siitä helpoimmasta päästä. Ammattilaisen meikkituoliin on siis montakin syytä tulla.

Tästä inspiroituneena haluamme kannustaa teitä tulemaan henkilökohtaiseen meikkiopastukseen Jolie shopiin. Reilun tunnin mittaisen opastuksen aikana, meikkaajamme loihtii kasvoillesi koko meikin sekä opastaa yksityiskohtaisesti sen toteuttamiseen. Kurssi maksaa 90 euroa ja sen hintaan sisältyy vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita 90 euron arvosta. Hyvä diili, vai mitä? Ajan voit varata Jolie shopin numerosta 040 562 4843 aukioloaikoinamme ma-pe 11-19 ja la 11-17.

Kun varaat ajan meikkiopastukseen maaliskuulle, saat lahjaksi Kure Bazaarin kynsilakan!

Lopuksi haluan kannustaa teitä liittymään Radio Helsingin Ystäväklubiin! Hihkuin onnesta, kun uutinen maamme parhaan radiokanavan jatkumisesta uutisoitiin. Jotta kanava pysyisi jatkossakin keskuudessamme, sen toimintaa voi tukea kuukausittain pikkurahalla ja saada vastineeksi Radio Helsingin ystäväkirjeen. Maksaminen onnistuu luottokortilla tai tekstiviestillä, jolloin veloitus tapahtuu kuukausittain puhelinlaskun yhteydessä. Allekirjoittanut liittyi viiden euron tekstariklubiin. Liittykää tekin!

Kuvat Paavo Lehtonen

Ylimmän kuvan meikki Piia Hiltunen, loput Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.