Kaikki blogit

Flourish

Kiitos Hyvää Joulua!

27.12.2014

Tiedän, joulu on jo ohi. Silti tämä otsikko, sillä esittelyyn pääsee makein joululahjani, nimittäin Vaneljaisen ihanan Virpi Mikkosen leivontakirja Kiitos Hyvää. Tämä…

>> Lue lisää
Flourish

3 x Glögi

17.12.2014

Tänä vuonna kaamoksen karkoitustoimenpiteisiini on kuulunut runsas glögin lipittäminen. Pidän ihan perusglögistä, mutta testailen mielelläni myös uusia makuja. Olen nyt…

>> Lue lisää
Flourish

Piparkakkuhurmaus

12.12.2014

  Rakkaat lukijaystäväni, en ole unohtanut teitä, vaikka täällä hiljaa hissuttelenkin. On vain meneillään tämän vuoden kiireisin aika. Se ei tosin…

>> Lue lisää
Flourish

Mieliruokaa: Kukkaisenergiaa

27.05.2014

Helle katosi yhtä epätodellisen nopeasti kuin alkoikin ja pohjoistuuli muistuttaa taas maantieteellisestä sijainnistamme. Kesä kuitenkin jatkuu yhtä vihreänä ja kukkeana…

>> Lue lisää
Flourish

Miten tulkita kehon viestejä, Osa II: Mielihalujen ristitulessa

28.03.2014

Ravintoa ja kehon kuuntelua käsittelevän juttusarjani ensimmäisessä osassa pohdiskelin vatsan välittämien viestien merkitystä ruokavalintojemme säätelijänä. Tarkemmin sanottuna suoliston hermosolujen, välittäjäaineiden…

>> Lue lisää
Flourish

Mieliruokaa: Purppurasipsit

20.03.2014

Ennen kuin julkaisen toisen osan kehon viestien ymmärtämiseen liittyvästä juttusarjasta, pientä välipalaa, olkaa hyvä. Lehtikaali on (vihdoin) ponnahtanut komeetan tavoin…

>> Lue lisää
Flourish

Mieliruokaa: Miten tunnistaa kehon viestejä? Osa I: Vatsan viisaus

14.03.2014

Media pursuaa erilaisia ruokavaliosuosituksia hittidieteistä elämäntaparemontteihin. Samaan aikaan kuitenkin elää ajatus siitä, että  oikea syöminen voi olla monenlaista ja yhtä…

>> Lue lisää
Flourish

Mieliruokaa: Kurssi huhtikuussa!

06.03.2014

Kiinnostaako, miten hyvä ruoka voi lisätä myös mielen voimaa? Järjestän 6.4.2014 klo 12 – 17 MieliHyvää raakaruoka-workshopin, jossa kokataan kevätväsymys…

>> Lue lisää
Flourish

Mieliruokaa: Avokado-sardiinisalaatti ja Lime-korianterisalsaa

15.02.2014

Pyörittelin tämän postauksen kirjoittamista pitkään. Mietin sellaisia otsikoita, kuten “Miten vegaani tuli ulos tölkistä” (viittaus alla olevan reseptin pääraaka-aineeseen) tai…

>> Lue lisää
Flourish

Mieliruokaa: Pipari-browniet

08.12.2013

Mennyt viikko hurahti tiiviisti herkkuhommissa, joten jatkan samalla linjalla ja laitan tännekin jouluisen mieliruokareseptin. Julkaisin ohjeen mustapapu-brownieille alunperin Keittiökameleontin puolella, mutta…

>> Lue lisää
Flourish

Mieliruokaa: Puolukka-inkiväärisuklaa

03.11.2013

  Sinikka Piippo kirjoittaa kirjassaan Puhdasta Ravintoa (Minerva 2013): “Stressaantuneet, tylsistyneet, järkyttyneet ja masentuneet tarvitsevat kaakaota ja suklaata.” – Miten ihana tapa kiteyttää…

>> Lue lisää
Flourish

Mieliruokaa: Vihreä mielentila

25.10.2013

Kun ulkona alkaa näyttää tältä…. on aika alkaa värittää itseään sisältä käsin. Kupissani lehdet ovat edelleen vihreitä. Uusi mielijuomani: Kyoshi,…

>> Lue lisää

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10%-alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.