Valkoinenhana_Hansgrohe_Yellowmood_designhana_bidesuihku070

Mieheni totesi eilen osuvasti, että nyt alkaa olla kyllä kisaväsymys remontin suhteen hyvin pinnalla. Viime yönä lähdimme raksalta pois vartin yli kolme yöllä. Muutamme viikonloppuna takaisin kotiin, olkoonkin että keittiö on kesken ja muuta pientä sälää tekemättä. Keittiön betonitasojen kuivumista saadaan odotella vielä kolmisen viikkoa, pitää keksiä jokin väliaikaisratkaisu, jotta saadaan uuni ja induktiotaso kuitenkin toimintaan.

Meillä on onneksi koko ensi viikko yhteistä lomaa, ihanaa kun saadaan nukkua pitkään, herätä vihdoin omasta sängystä ja keskittyä myös sisustusjuttuihin, jotka ovat olleet pusseissa ja laatikoissa miltei viisi kuukautta. Saamme myös kauan odotettuja vieraita Pohjanmaalta, kun anoppini ja hänen miehensä saapuvat meille lomaviikkomme viikonlopuksi kylään, voi että olen odottanut tätäkin!

Valkoinenhana_Hansgrohe_Yellowmood_designhana_bidesuihku072

Asenneltiin eilen allaskaappi paikoilleen. Me ollaan tehty remonttihankintoja pikkuhiljaa ja olin maailman iloisin tyttö, kun löysin tuon Hansgrohen valkoisen hanan (bide-suihkulla)-40 % alesta eräästä verkkokaupasta. Budjettimme on ollut todella rajallinen, mutta olemme satsanneet tiettyihin juttuihin hieman enemmän, koska haluamme näkyvien valintojemme kestävän aikaa.

Valkoinenhana_Hansgrohe_Yellowmood_designhana_bidesuihku071

Vessan muut kalusteet asennetaan huomiseen mennessä ja loput lattiastakin laitetaan kuosiin tällä viikolla.

Neljä yötä, sitten kotiin <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2018