Meikit

Stop the press: läpimurto luonnonkosmetiikan ripsiväreissä

08.09.2021, Jolie

Saammeko esitellä: Kjaer Weisin uusi Im-Possible-ripsiväri! Olemme täällä Joliella aivan ihastuneita tähän hurmaavaan uutuuteen, emmekä ihan suotta. Kjaer Weisin ripsivärejä on jo aikaisemminkin kutsuttu luonnonkosmetiikan kulttiripsiväreiksi, mutta tämä fantastinen uutuus on aivan omaa luokkaansa.

Im-Possible ripsivärillä saat todella vaikuttavaa tuuheutta ja pituutta ripsiisi, kuitenkin niin, että ripset näyttävät silti luonnollisilta. Ripsivärissä on erittäin ravitseva koostumus, joka hellii ripsiäsi ja kaksipuoleinen harja, jolla voit itse säädellä lopputulosta.

Tämä ripsiväri ei varise tai tahriinnu päivän aikana ja kestää meidän kokemuksellamme jopa vesisadetta. Tuotteessa luvataan olevan helposti poistettava koostumus, mikä todella pitää paikkaansa.

Laadukkaat, hoitavat raaka-aineet

Ripsivärin pitkäkestoinen ja tuuheuttava koostumus sisältää ravitsevia luomuviljeltyjä raaka-aineita. Luomusertifioidut ja kestävästi hankitut mehiläis- ja karnaubavaha sekä akaasiakumi (ts. arabikumi) luovat kermaisen ja paakkuuntumattoman koostumuksen äärimmäistä nostatusta, tuuheutta, pitoa ja kerrostettavuutta varten.

Vadelman hedelmävesi puolestaan auttaa korjaamaan ja hoitamaan ripsiäsi samalla, kun auringonkukan siemenöljy auttaa pysäyttämään ripsien katkeilun ja stimuloimaan ripsien tervettä kasvua. Marulaöljy taas ravitsee ja suojelee ripsiäsi antioksidantteina toimivien C- ja E-vitamiinien avulla.

Ripsiväri on saanut Ecocertin myöntämän Cosmos Organic -sertifioinnin mutta valitettavasti se ei ole vegaaninen mehiläisvahan vuoksi.

Innovatiivinen, kaksitoimintoinen harja

Ripsivärissä on valloittava uudenlainen harja, joka on loistavan monipuolinen. Harjassa on sekä kaareva, että litteä puoli. Kaareva osa takaa kerrostettavaa tuuheutta, kun litteä osa puolestaan tuo pituutta, erottelua sekä mahdollistaa yksityiskohtaisenkin työskentelyn.

Ripsivärin levittämisen jälkeen ripset pysyvät pehmeinä ja joustavina, eivätkä kuivu. Voit siis kerrostaa tuotetta rajattomasti dramaattisen lopputuloksen saamiseksi. Koostumus ei useankaan levityskerroksen jälkeen tahriinnu tai varise.

Ripsiväri on pakattu Kjaer Weisin ikoniseen punaiseen hylsyyn, joka on uudelleen täytettävä ja kestävä. Hylsyn tekemiseen on käytetty 50 prosenttia kierrätettyä muovia ja alumiinia. Voit liittyä Kjaer Weisin omaan #RefillRevolution -kampanjaan ostamalla täyttöpakkauksen yhä uudelleen. Tämän ripsivärin täyttöpakkaukset tulevat myyntiin vähän myöhemmin.

Näin levität tämän supermascaran

Aloita ripsivärin levitys ensin harjan kaarevalla puolella. Levitä tuotetta ripsiin aloittaen niiden tyvestä saadaksesi aikaan halutun tuuheuden.

Käännä sitten harjan litteä puoli osoittamaan ripsiäsi ja harjaa niitä saadaksesi lisää pituutta ja erottelua erityisesti silmien ulkonurkkaan. Tämä myös lisää nostetta aivan ripsien kärkiin. Käytä harjan litteää puolta myös alaripsiin.

Helppo poistaa hellästi

Käytä silmämeikinpoistoainetta tai öljypohjaista meikinpuhdistustuotetta, kuten esimerkiksi Absolutionin Le Baume Célestea. Lisää silmämeikinpoistoainetta vanutyynylle ja paina hellästi suljettujen silmien päältä 30 sekunnin ajan tai pyörittele meikinpuhdistustuote hellästi silmänympärysiholle. Toista käsittely tarpeen vaatiessa. Huuhtele lopuksi ja jatka meikin puhdistusta ihotyyppisi mukaan.

Jolien testaajien kokemukset

Innosta kihisevä testiryhmämme viestitteli toisilleen toinen toistaan ylistävämpiä kommentteja. Kokosimme teille kokemuksemme:

En ole pystynyt vaihtamaan ripsarin osalta luonnonkosmetiikkaan ennen tätä. Se on ollut synteettisen kosmetiikan viimeinen linnotus mun meikkipussissa, mutta nyt sekin meni.

Ei voi puhua samana päivänäkään mistään muusta luonnonkosmetiikan ripsiväristä.

Nyt on todellakin breaking news. Joskus 2013 mulla oli testissä eräs merkki Jolielta, joka oli ehkä jotenkin samantyylinen, mutta tää on kyllä paras, mitä olen kokeillut (ja olen kokeillu reilun kymmenen vuoden aikana aika monta). Uutuus pääsi todelliseen tehotestiin tänään, satoi melkein kaatamalla, kun pyöräilin asemalta kotiin, eikä se levinnyt.

Todettakoon,  että näin 12 vuoden etsintöjen jälkeen löytyi THE ripsiväri luonnonkosmetiikasta, joka on TÄYDELLINEN! Siis enpä olisi uskonut. Huh huh, ihan tässä sunnuntaikahvit meni kurkkuun.

Ihan mahtava harja ja ihana koostumus. Tämä jää käyttöön!

Ripsari pysy hyvin aamusta iltaan ku testasin sitä. Ei varissut alaluomelle päivän aikana. Pysy kivasti ripsillä myös joogatunnin jälkeen ja näytti edelleen hyvältä illallakin. Ripsiväri lähti hyvin vesipesulla, mutta tarrasi ehkä vähän kiinni ihoon puhdistuksen aikana, joten viimeistelin silmämeikinpoistoaineella. Hyvä ripsari sekä arki- että juhlakäyttöön, kun näyttävyyttä on helppo säädellä joko harjaamalla sitä yhden kerroksen, tai lisäämällä sitä useamman kerroksen. 👌🏽

Muutama ennen & jälkeen -kuva

Saimme suoraan Kjaer Weisiltä muutaman ennen ja jälkeen -kuvan, ja nappasimme yhden tiimin testaajalta. Kuten näet, lopputulos on superhyvä!

Im-Possible-ripsiväri malli Lilan ripsissä. Kuva: Kjaer Weis

Im-Possible-ripsiväri malli Cai Leen ripsissä. Kuva: Kjaer Weis

Im-Possible-ripsiväri Jolien testaajatiimin Hannan ripsissä. Kuva: Jolie

Toimi nopesti, että ehdit saada omasi!

Im-Possible ripsiväri on noussut salamana todelliseksi sensaatioksi luonnonkosmetiikan käyttäjien keskuudessa. Tämän tasoinen uutuus tullaan viemään käsistä – hanki omasi nopeasti, kun niitä vielä riittää!

Kun ostat nyt kaksi Kjaer Weisin tuotetta, saat lahjaksi matkakokoisen Lip Gloss -huulikiillon heleän vaaleanpunaisessa sävyssä Cherish (arvo 15 €, koko 1,5 ml). Huomaathan, että tarjoukseen eivät sisälly Kjaer Weisin täyttöpakkaustuotteiden kotelot. Kampanja päättyi jo perjantaina 10.9. lahjatuotteiden loppumisen vuoksi!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.