Yellowmood

Arkimeikki silmälasien ystäville

29.10.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Zuiin kanssa.

Olen omistanut elokuusta lähtien silmälasit. Vannoutuneena piilolinssien käyttäjänä kiikareissani oli ajattomat ja tyyliini sopivat asustelasit satunnaiseen käyttöön, sillä no – elämässä on tilanteita, jolloin haluaa näyttää vähän tavallista skarpimmalta.

zuii_cosmetic_yellowmood_meikkipohja3

Kysyin elokuussa myös teidän mielipidettänne kolmesta viimeisestä kehysvaihtoehdosta ja kolmikon viimeinen vaihtoehto oli kommenttienne perusteella ehdoton suosikkinne. Nuo kolmannet kehykset olivat kivat, mutta kuitenkin liian tavalliset, varsinkin kun en hakenut jatkuvasti käytettäviä pokia.

Kuuntelin tässä asiassa intuitioni ääntä ja valitsin joten ne kehykset, jotka tuntuivat kaikista kotoisimmilta kasvoillani. MARTIN & MARTINin mustat kehykset tuntuivat samaan aikaan sekä persoonallisilta että turvallisilta ja ne ovatkin saaneet todella paljon käyttöä viime kuukausien aikana. Sadesäällä ja kuvauskeikoilla turvaudun edelleen piilolinsseihin, mutta muutoin silmälasit löytävät päästäni aika usein.

zuii_cosmetic_yellowmood_meikkipohja2

Nämä kehykset tuovat silmät kauniisti esille, vaikka linsseissä on vahvuuksia -2.25 ja -2.5 verran. Silmät ovat oikeastaan aina olleet meikeissäni se juttu, jonka korostamisesta pidän ja nyt kun käytössäni on miinuslasit niin olen kiinnittänyt tähän seikkaan hieman tavallista enemmän huomiota.

Silmälasieni muotoilu on jo itsessään näyttävä, joten luotan silmämeikin suhteen pehmeisiin ja murrettuihin luomivärisävyihin. Olen suosinut enimmäkseen kuparin, vaaleanruskean sekä beigen eri muotoja, joissa on hieman helmiäistä mukana ja näiden lisäksi suosin kapeaa, mustaa rajausta ihan tuossa ripsien tyvessä. Aika usein levitän jonkin vaaleamman pohjavärin koko luomelle ja lähden levittämään silmien nurkista sisäkulmia kohti sävyn tai kaksi tummempaa luomiväriä niin, että lopputulos muistuttaa huomaamatonta liukuväriä.

Piilolinssien kanssa käytän usein smokey eyes-meikkiä, joka korostaa silmiä mukavasti, mutta silmälasien kanssa tämäntyylinen meikki näyttää helposti tunkkaiselta. Smokey eyes-meikissä perinteisesti käytetyt mustan ja harmaan sävyt tuntuvat muutenkin tekevän yksinään käytettyinä kasvoistani todella kovat ja kalpeat, joten yhdistelen näitä perussävyjä yleensä Zuiin kirkkaampiin luomivärisävyihin kuten Sunfloweriin, Rich Goldiin tai Appleen.

zuii_cosmetic_yellowmood_meikkipohja1

Näiden kuvien meikkipohjassa käytetyt tuotteet esittelin teille alkuviikosta ja jos katsotte tuon postauksen kuvia niin ero ulkonäön suhteen on aikamoisen erilainen ilman silmälaseja, vai mitä?

Tässä silmämeikissäni olen levittänyt ensin pohjustetulle luomelle Zuii Flame-luomivärin ja korostanut sitten sävyllä Rose Mist luomen ulkokulmia muutamalla ronskilla vedolla. Rose Mist on sävynä ruusukuparinen helmiäisluomiväri, joka taittaa valoa kauniisti. Ripsien tyven rajauksen olen hoitanut Zuii Black-silmänrajauskynällä, joka on muuten ensimmäinen luonnonkosmetiikan rajauskynä, joka ei ole levinnyt päivän mittaan kaareksi tuonne yläluomeni päälle.

Luomeni rasvoittuvat suhteellisen helposti ja olin jo luopunut hetkeksi meikkikynien käytöstä. Zuiin mattamusta silmänrajauskynä on siitäkin yllättävä tuote, että se levittyy sulavasti ja on samalla tarpeeksi kuiva pysyäkseen päivän paikoillaan. Silmämeikin viimeistelin Zuii Granite ripsivärillä, jota laitoin yläripsille kaksi kerrosta ja alaripsille yhden kerroksen.

zuii_cosmetic_yellowmood_meikkipohja4

Kuulisin mielelläni millaisiin meikkinikseihin te muut silmälasien ystävät turvaudutteko, jaetaan ihmeessä kokemuksiamme tuolla kommenttiboksin puolella!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenni
Jenni
9 years sitten

Heippa! Koska minulla löytyy vahvuutta laseista -7 verran, käytän meikatessa tummaa eyeliner rajausta yläluomella. Hyvin vähän korostan alareunaa esim luomivärillä ja vain ulkokulmassa. Smokey-eye meikki on ehkä se tottunein vaihtoehto, jos haluan näyttävyyttä. Arkena minulta saattaa löytyä latten sävyistä luomiväriä luomivakoon laitettuna. Se on nopea ja helppo, ja antaa ryhtiä hitusen enemmän. Ripsiväriä totta kai ja miinus laseilla sitä voi kevyesti hipaista myös alaripsiin, mutta ei missään nimessä vahvoilla plus laseilla. Silloin on hämähäkki efekti taattu. Jos haluan yllättää, laitan piilarit ja vahvahkon silmämeikin. Ystävänikin ihmettelevät kuinka suuret silmäni ovatkaan – niin luonnollisessa koossa ne huomaakin. Vahvat miinus lasit pienentävät… Lue lisää..

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kiitos ajatuksistasi Jenni! Suurilla miinuksilla saa varmasti kiinnittää hieman enemmän huomiota silmien muotoiluun. Voin kuvitella, että Smokey eyes-meikki näyttää tosi hyvältä sinun kauniilla kasvoillesi 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.