Yleinen

Jolien meikkilook: Työpäivään sopiva meikki

06.08.2015, Hannamari Rahkonen

Tämän kuukauden meikkilook syntyi Jolie-tiimin halusta auttaa kaikkia työhön palaavia löytämään uutta särmää perinteisen toimistomeikin koostamiseen, sillä kaikkihan me tiedämme miten helppoa on tarttua päivästä toiseen niihin turvallisiin, mutta myös hieman tylsiin ruskean ja nuden sävyihin. Taitava meikkaajamme Emmi suunnitteli toimistotyöhön sopivan meikkilookin, joka on muunnettavissa yhden pienen meikkitaian avulla myös silmälaseja käyttäville kaunottarille. Meikillä on helppo korostaa kasvojen parhaita puolia ja näyttää silti asialliselta. Tällä kertaa Jolien meikkimalliksi saapui pitkän linjan asiakkaamme Mari Vee, jonka sisällökkäät ja positiiviset kommentit täällä Toimituksen artikkeleissa ilahduttavat meitä kerta toisensa jälkeen, ja olemme saaneet kuulla täällä Jolien kulisseissa kuinka moni muukin asiakkaamme arvostaa Marin aitoa innostusta luonnonkosmetiikkaa kohtaan.

Marilla on upean vihreät silmät, joita Emmi korosti käyttämällä silmämeikissä violettiin ja vaaleanpunaiseen taittavia sävyjä. Aikuisen naisen työmeikissä kirkkaat sävyt ovat yleensä liikaa, mutta kun meikin sävyt valitaan korostamaan silmien omaa väriä ja niitä hyödynnetään hillitysti, voidaan onnistua luomaan look joka on samanaikaisesti näyttävä ja asiallinen.

makeuplook_hannamarirahkonen (1)

Kasvojen pohjustukseen ja peiteaineeksi käytettiin Kjaer Weis Paper Thin -meikkipohjaa, joka pysyy iholla erinomaisesti ja jota ei tarvitse yleensä korjata päivän aikana kertaakaan. Meikki kiinnitettiin Couleur Caramel -silkkipuuterilla.

Silmämeikki pohjustettiin Zuii Fair -peitekynällä ja silkkipuuterilla. Pohjustuksen jälkeen luomelle levitettiin vaaleanpunaiseen taittavaa vaaleaa Zuii Pink Ice -luomivärisävyä.

makeuplook_hannamarirahkonen makeuplook_hannamarirahkonen3

Luomen ulkokulmaan levitettiin hillityn harmaan ja violetin sävyistä Kjaer Weis Pretty Purple -luomiväriä. Meikkilookissa haluttiin unohtaa turhan tätimäiset ja liian tummat banaanivarjostukset, joten ulkokulmia tummennettiin vain vähän kerrallaan. Kaikista pehmeimmän lopputuloksen saa käyttämällä luomivärin levitykseen suuripäistä Kjaer Weis Soft Brush -sivellintä, jolla voidaan häivyttää myös mahdollisia rajoja.

Marin ripsirajaan taputeltiin kevyesti tummaa Kjaer Weis Onyx -luomiväriä ilman varsinaisen rajauksen piirtämistä. Alaluomille levitettiin ulkokulmasta alkaen hyvin kevyesti Pretty Purple -luomivärisävyä. Ripsiin sudittiin Kjaer Weis -ripsiväriä ja kulmat muotoiltiin Zuii Taupe -kulmakynällä. Kasvojen varjostamiseen käytettiin Zuii Hazelnut -aurinkopuuteria ja poskipunaksi valikoitui kirkkaan pinkki Kjaer Weis Happy. Huulipunana käytettiin moneen tilaisuuteen sopivaa ja luonnollista Absolution Rosewood 11 -sävyä.

joliemeikki_hannamarirahkonen makeuplook_hannamarirahkonen1

Marin silmälaseissa on miinusta, joka pienentää silmää ja häivyttää meikkiä, joten silmälasikuviin lisättiin yläluomelle musta rajaus käyttämällä Zuii Black -rajauskynää. Rajausjälki pehmennettiin Kjaer Weisin tummanharmaalla Onyx -luomivärillä.

Alaluomelle lisättiin kevyesti Pretty purple ja Onyx -luomivärisävyjä ja sävyt pehmennettiin huolellisesti, jotta meikistä ei olisi tullut liian kovan näköistä. Pehmeällä alaluomen rajauksella silmän saa näyttämään suuremmalta, etenkin kun alaluomen vesirajaan lisätään vielä Couleur Caramelin valkoista meikkikynää.

Meikki ja hiukset Emmi Mansikkaviita

Malli Mari

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leonor
Leonor
8 years sitten

Upeaa meikkiä huikeampaa tässä postauksessa on malli itse! Ihanaa saada Mari Vee -mielikuville oikeat kasvot! 😀

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Hei Leonor! Oli kerrassaan ihanaa saada Mari meidän malliksemme 🙂

Susanna
Susanna
8 years sitten

Aivan ihana postaus! Itsekin olen iloinnut Mari Veen kommentoinneista, joten mukava nähdä kuvissa. Hyviä meikkivinkkejä myös itselle, vaikka oma värimaailma onkin lämmin.

Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Kiitos Leonor, Susanna ja Miia kauniista kommenteistanne, tässähän ihan häkeltyy. Ja kiitos lisäksi Emmille ja Hannamarille meikkaus- ja kuvaushetkestä; tunsin oloni vähintäänkin prisessaksi ja se voi veljet (vai pitäisikö sanoa siskot) se tuntui mahtavalle! On niin ihanaa että Jolie on olemassa. Viihdyn Joliessa ja usein oikein odotan, että pääsen myymälään piipahtamaan ja hypistelemään tuotteita ja juttelemaan Emmin ja Miian kanssa.

Anna
Anna
8 years sitten

Kaunis meikki ja kaunis malli! Vaikka värejä on käytetty, on lopputulos mielestäni sopivan hillitty toimistolookiksi. Tuollaista silmämeikkiä voisin itsekin kokeilla. Myönnän, että pitäydyn helposti juuri niissä turvallisissa ruskean, beigen ja nuden sävyissä. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa silmiin pistää erityisesti MariVeen nätti hymy, joka suorastaan valaisee kasvot 🙂

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Hei Susanna! Voi miten kiva kuulla. Mari on kyllä huippu tyyppi! Ja ompa hauskaa, että olet saanut tästä postauksesta uusia meikkivinkkejä. Ihanaa loppukesää sinulle Susanna!

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Moi Mari! Kylläpä lämmittää sydäntäni, ja koko meidän Jolie-tiimin sydämiä kauniit sanasi. Olemme myös hirvittävän onnellisia siitä, että juuri sinä olet meidän asiakkaamme. Ja kiitokset itsellesi kuvaushetkestä, oli mahtavaa saada sinut mukaan tähän. Nähdään taas, toivottavasti pian!

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Hei Anna, Kiitokset kommenteistasi! Mari on kieltämättä ihana malli, Emmi erittäin taitava meikkaaja ja taustalla vielä lahjakas kuvaajamme Hannamari. Tämä kolmikko sai kyllä aikaan ihanat kuvat. On hienoa, jos tämä juttu rohkaisee kokeilemaan jotain uutta, sitä kun helposti tarttuu niihin tuttuihin ja turvallisiin sävyihin. Hyvää viikonloppua sinulle, Anna!

Hottentotti
Hottentotti
8 years sitten

Kaunis meikki 🙂 Millä levitätte Kjaer Weis meikkipohjan? Itse olen kokeillut litteää meikkisivellintä mutta se ei mielestäni oikein toimi. Sormin ei myöskään ole hyvä. Seuraavaksi ajattelin kokeilla kostutettua meikkisientä. Aurinkoista loppukesää!

Belle
Belle
8 years sitten

Minäkin iloitsen MariVeen näkemisestä. Hänen kommenteistaan on ollut yhtä paljon ellei enemmänkin hyötyä kuin useimpien bloggarien teksteistä… joten, missä MariVeen blogi? 🙂 Aloitin itse juuri bloggailun yhdessä äitini ja siskoni kanssa ja haaveilen kyllä kovasti, että lukijaksi eksyisi joku yhtä antaumuksellinen kommentoija kuin Mari. Juuri nyt olisi kova hinku päästä jakamaan kokemuksia ja juttelemaan kosmetiikasta. 🙂 Hottentotille tiedoksi, että minä levitän KW:n pohjan EcoToolsin litteällä meikkivoidesiveltimellä ja hyvin toimii, mutta jotta pohja onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, laitan iholleni kasvovoiteen sijasta pari tippaa öljyä ja annan sen imeytyä ennen meikkipohjaa. Tämän jälkeen meikkivoide levittyy jotenkin paljon kauniimmin ja tasaisemmin. Kannattaa kokeilla.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Hei Hottentotti, Kiitoksia, kiva kuulla! Meikkivoidesivellin on levittämiseen hyvä tai sormin, koska Kjaer Weis -meikkipohja sulahtaa sormissa kivasti, joten se levittyy kauniisti. Kannattaa ottaa vähäisiä määriä kerrallaan, jottei lopputuloksesta tule liian paksu. Kaunista päivää sinulle!

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Hei Belle, Ja kiitokset jakamistasi vinkeistä. Öljy usein auttaa, etenkin jos iholla on pintakuivuutta. Meikki levittyy kauniimmin ja lopputulos on kuulas. Mekin toivoisimme, että Marilla olisi oma blogi. Hänellä olisi varmasti meitä kaikkia ilahduttavia ja kiinnostavia juttuja kerrottavanaan. Ehkä jonakin päivänä, vai mitä sanoo Mari? Mukavia kesäpäiviä sinulle Belle!

Mulan
Mulan
8 years sitten

Vau, enpä tiennytkään, että Zuiin peitekynää voi käyttää silmämeikin pohjutukseen! Olin jo ostaa itselleni erikseen luomivärin pohjustuksen, mutta onneksi luin tämän, sillä meikkilaukusta löytyy myös silkkipuuteria. Nyt enää täytyy uskaltautua kokeilemaan itse luomivärejä. 😀

Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Belle ja Miia; tällä hetkellä ei omaan blogiin ole mahdollisuutta, mutta eihän sitä koskaan tiedä jos joskus vaikka olisikin. En kyllä ole alan ammattilainen vaikkei sitä omassa blogissa vaaditakaan. Mutta olen sitäkin intohimoisempi purnukkahullu! Mutta luen ja kommentoin säännöllisesti lempiblogejani ja kerron miellelläni niissä omia kokemuksia ja toivottavasti niistä on iloa ja hyötyä. Ja kaikki vuodatukseni ja innostukseni tuotteista (kommenttini ovat yleensä aika pitkiä…) ovat ihan aitoja eli omalle iholle testattuja. Olen ihan hämmentynyt, että kommenteistani on ollut iloa. Ihastukseni luonnonkosmetiikkaan ei sammu koskaan.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Hei Mulan, Useat tuotteet kun soveltuvat aika monenlaiseen käyttöön. Kyseisellä Zuiin peitekynällä saa kirkastettua katsetta myös helposti, jos laittaa sitä ikään kuin rajauksen tavoin ripsirajaan. Sitten vaan suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Ja Marille terveiset, että ei tosiaan tarvitse olla ammattilainen – aika harvat bloggaajat ovat. Sinulla olisi varmasti paljon annettavaa ja kerrottavaa juuri tuon purnukkahulluuden vuoksi, täällä ainakin olisi taatusti yksi innokas lukijasi! Ihanaa päivää!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.