Ihonhoito

Inspiroiva uutuus: JOIK

06.09.2021, Jolie

Jolien vaikoima täydentyy

Iloisia uutisia! Saamme vihdoin esitellä valikoimamme uuden helmen: JOIK Organic. Olemme odottaneet tätä hetkeä siitä asti, kun pääsimme yhdessä kokeilemaan Joikin houkuttelevia ja mielenkiintoisia tuotteita. Valitsemme tarkalla seulalla, mitkä sarjat pääsevät Jolien luonnonkosmetiikan valikoimaan ja tämä ihanuus läpäisi korkeat vaatimuksemme.

Joik on perustettu vuonna 2005 Virossa ja siitä lähtien tämä pitkän linjan luonnonkosmetiikkapioneeri on saavuttanut kansainvälistä mainetta upeiden tuotteidensa ansiosta. Sarja on saanut inspiraationsa etelänaapurimme luonnosta hyödyntämällä kasvien ja marjojen luonnollisia ainesosia tuoteformuloinnissaan ja Joik onkin Viron ensimmäinen luomusertifioitu kosmetiikkasarja.

Hurmaavan laadukkaat tuotteet

Tuotteet valmistetaan käsityönä taidokkaasti naisista koostuvan tiimin voimin. Tuotteiden suunnittelussa ja toteutuksessa on otettu huomioon pohjoismaalaiset ihonhoitotottumukset, jonka takia Joikin tuotteet sopivat mainiosti Jolien asiakaskunnalle.

Valikoimapäällikkömme ihastui sarjaan heti, sillä yksinkertaisen tyylikkäät, elegantit ja kauniit pakkaukset kätkevät sisäänsä toinen toistaan ihanampia tuotteita, jotka ovat laadukkaita pohjoisen luonnosta löytyvien tehokkaiden raaka-aineiden ansiosta.

Vartalotuotteiden raikkaat tuoksut, miellyttävät koostumukset ja ennen kaikkea tunne, minkä tuotteet jättävät iholle käytön jälkeen, tekevät Joikista sarjan, johon on helppo rakastua.

Selkeät nimet ja värikoordinoidut tuotelinjat helpottavat omalle ihotyypille sopivien tuotteiden löytämistä.

Hajusteetonta ihonhoitoa

Lukuisat kasvoille jätettävät ihonhoitotuotteet, kuten seerumit ja voiteet ovat hajusteettomia. Jos olet herkistynyt hajusteille, voit löytää uusia suosikkituotteita Joikin hurmaavista kasvojenhoitotuotteista. On hyvä tietää, että vaikka tuotteeseen ei olisikaan lisätty hajusteiksi luokiteltuja raaka-aineita, tuotteissa on niiden ainesosien luonnollinen tuoksu, jonka voi aistia iholla hetken aikaa ennen sen haihtumista.

Helppokäyttöiset koostumukset

Joikin tavaramerkkinä on tuotteiden ohuet, mutta samalla ravitsevat koostumukset, jotka tekevät sarjasta aivan ainutlaatuisen luonnonkosmetiikkabrändien viidakossa. Kasvovoiteet tuovat mieleen jopa juoksevan seerumin ominaisuudet, jotka levittyvät kasvoille näppärästi ja nopeasti. Varsinkin meikinalusvoiteena Joik lunastaa paikkansa kunnialla.

Tuoksujen ystäville

Puhdistus- ja vartalonhoitotuotteissa on todella herkulliset, raaka-aineisiin perustuvat tuoksut, jotka houkuttelevat tarttumaan Joikin kosmetiikkapurnukoihin yhä uudelleen ja uudelleen.

Valikoimapäällikkömme suosikit

Sunless Tan Facial Drops eli itseruskettavat kasvotipat antavat kevyen hehkun jo yhden käyttökerran jälkeen, ja mikä parasta, tuotetta sekoitetaan omaan suosikkikasvovoiteeseen! Tummemman sävyn saa helposti lisäämällä tippojen ja käyttökertojen määrää.

Refreshing Facial Toner on todellakin raikastava! Kaksifaasisessa kasvovedessä on tyrniuutetta, aloemehua sekä piparminttua ja greippiöljyä, joten viileän virkistävä lopputulos on taattu. Lisäksi iho tuntuu ihanan kosteutetulta ja hoidetulta jälkeenpäin.

Moisturising Day Cream -kasvovoiteessa on miellyttävän ohut koostumus ja se jättää iholle pehmoisen pinnan. Voide riittää hyvin päivävoiteeksi, varsinkin kesällä. Talvea kohti mentäessä suosittelemme sekoittamaan muutaman tipan silkkisen öljyseerumin kanssa tai lisäämään öljyseerumia kosteusvoiteen jälkeen.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.