Yleinen

Kjaer Weis saapuu Jolieen – mullistavia ripsiväriuutisia luonnonkosmetiikkarintamalla

23.10.2014, Jutta Ruonansuu

Vihjeitä New Yorkin luonnonkosmetiikkahelmistä on ripoteltu pitkin syksyä. Olette varmaan riviemme välistä jo kuulleet maailman pääkaupungin ambienssin, niin paljon se on meitä tänä syksynä inspiroinut. Nyt on lisäpaljastusten aika: Meikkibrändi Kjaer Weis on saapunut Suomeen ja sitä saa tästä eteenpäin eksklusiivisesti vain Joliesta!

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen1 (1)

Allekirjoitamme paitsi tuotteiden laadun ja ylellisyyden, mutta erityismaininnan annamme sen hienostuneelle ekologisuudelle. Kauniit ja ylelliset metallipakkaukset ovat arjen luksusta parhaimmillaan ja kestävät aikaa niin klassisuutensa kuin käyttöikänsä puolesta. Tuotteen loputtua voit tehdä palveluksen ympäristöllesi: ostaa pelkän (edullisemman) refill-täytön ja jatkaa sitten rakkaussuhdetta kuin aina ennenkin. No muss, no fuss. Fiksua ja eleganttia, sanomme me.

Minulla oli ilo viettää aikaa Kjaer Weisin upean perustajattaren Kirstenin kanssa kuukausi sitten, kun kesäaurinko vielä paistoi kuumasti meikkisarjan kotikulmilla New Yorkissa. Te tiedätte, miten tärkeitä ihmiset ja tarinat tuotemerkkien takana meille ovat. Voin ilokseni kertoa ystävät, että Kirstenin biografia kirjallisena versiona on vain pieni kymmenesosa hänen inspiroivasta presenssistään.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen1

Kirsten, jonka juuret ovat tukevasti Tanskan maaseudulla mutta joka on aina kulkenut pelottomasti maailmalla toteuttamassa suuria unelmiaan, allekirjoittaa tismalleen saman energian, jolla mekin Joliessa toimimme ja jota haluamme tuoda valokeilaan. Tiedämme ja uskallamme luvata, että Kirstenin suurisydäminen kauneuskäsitys, intohimo ja tinkimättömyys välittyvät teille näissä metallirasioissa hyvinkin pian ja vaivatta. Kirstenin kunnianhimo puolestaan – no, sen te tunnistatte siitä hetkestä, kun saatte käsiinne sarjan hittituotteen, luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävän luksusripsivärin.

Laadukkaan ripsivärin valmistus luonnonkosmetiikan keinoin on haastavaa, kun käytössä ei ole synteettisiä niksejä (jotka valitettavasti useilla meistä lopulta ärsyttävät silmiä). Maailmalta löytyy useita hyviä luonnonkosmetiikan meikkibrändejä, jotka yltävät meikkipohjissaan, luomiväreissään, poskipunissaan ja kynissään ammattilaistason lopputuloksiin. Silti ripsiväri tuntuu poikkeuksetta olevan hyvienkin kokonaisuuksien tuotekehityksen heikoin lenkki. Kjaer Weis on tasalaatuisuudessaan eri maata.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen2 (1)

Olemme kokeilleet tiimissämme monia luonnonkosmetiikan ripsivärejä, ja pettyneet aina enemmän tai vähemmän – ellemme laatuun, niin viimeistään siihen, että luottotuotteemme valmistus on lopetettu. Kirsten ei pelkää kutsua maskaraansa game-changeriksi ja kuukausien käyttökokemukseni jälkeen voin vilpittömästi todeta, ettei siinä ole liioittelua, kuten ei myöskään turhaa kursailua. Jos sinäkin olet metsästänyt ripsiväriä, jolla saa volyymiä, toimivuutta ja luksusta samassa paketissa, mutta ilman synteettisen kosmetiikan kemikaaleja, tämä tuote pelastaa tästä lähtien sekä arkiaamusi ja juhlapäiväsi.

Ripsiväri on ymmärrettävistä syistä monelle se tuote, joka vaihdetaan synteettisestä kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan viimeisimpien tuotteiden joukossa. Puhun nyt myös omasta puolestani. Jos sattuu olemaan blondi, jonka ripsiä ja kulmia ei käytännössä ole ennen kuin niille on näyttänyt vähän kierreharjaa ja kynää, ripsari on tärkeä tuote. Minunkin meikkipussistani löytyi synteettinen varamies aina siihen asti, kun game-changer astui kuvioihin. Tiedättehän, joskus naisella on tilanteita, kun täytyy varautua itkuntihrustuksiin, ylenpalttisiin naurukohtauksiin tai vesisateeseen. Kukaan ei jaksa tsekkailla itseään peilistä monta kertaa päivässä ja vahtia meikkiään. Voidakseen tuntea olevansa chic, meikin tulee olla helposti toteutettava ja sitten unohdettava.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen2

Kirsten kertoi minulle kehittäneensä ripsivärinsä reseptiä vuosikaudet, vuoroin sisulla ja rakkaudella, yrityksen ja erehdyksen kautta. Hän on itse hyvin luonnollisten ripsien ystävä, mutta on halunnut kehittää tuotteen, jolla saa halutessaan paljonkin volyymiä. Jolie-tiimissä kallistumme vaaleapiirteisinä naisina ehkäpä enemmän jälkimmäiseen koulukuntaan. Mikäli Kjaer Weisin ripsiväriltä haluaa paljon volyymiä, parin ensimmäisen viikon harjalla saa sutia useampia vetoja – kuten ripsivärien kanssa on usein tapana. Mutta kun käyttökertoja alkaa olla takana useampia, väri tarttuu ripsiin vaivattomammin ja nopeammin. Pieni koko on näppärä paitsi kädessä, myös meikkipussissa. Odotamme innolla kokemuksianne!

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen3

Tulkaahan tutustumaan Uudenmaankadulle! Verkkoshoppailu ja kaikkien tuotteiden katselu onnistuu kootusti täällä.

Ja vielä kerran, lämpimästi tervetuloa Kjaer Weis – sinua on odotettu.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tiina
Tiina
9 years sitten

Näyttää ja kuulostaa hyvältä.Tätä täytyy tulla hakemaan putiikista! Minulla on helposti vetistävät ja herkät silmät, joten ripsarin täytyy pysyä.

Päivi
Päivi
9 years sitten

Very nice! Olen itse enemmän huulimeikkityyppiä, joten erityisesti Lip Tintit kiinnostavat! Retki putiikille onkin jo suunnitteilla… 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Allekirjoitamme itsekin herkkäsilmäisinä ripsivärien kestävyysvaatimuksen, sillä mikään ei ole harmittavampaa kuin jatkuva peilikuvan tarkistelu. Tervetuloa putiikillemme hakemaan oma kappaleesi Kjaer Weisin luksusripsiväristä!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Huulimeikillä on aina paikkansa arjessa, tervetuloa vierailemaan putiikillemme Päivi! Käsittelemme Lip Tintejä myös täällä Toimituksen blogissa aivan lähipäivinä.

Sannie
Sannie
9 years sitten

Kiinnostaa kovasti,mutta miten helposti ko. ripsari on poistettavissa?

Susanne
Susanne
9 years sitten

Kjaer Weisin tuotteet o v a t ihania. Ripsaria en ole kokeillut, koska hyvin vaaleasilmäisenä suosin ruskeaa. Onkohan KW: lta mahdollisesti tulossa ruskea kaveri tälle mustalle?

Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Meikä osti eilen (ja laittoi tänään) kjaer weissit. Ostin meikkivoiteen, siveltimen sille, luumunvärisen lip tintin ja sille siveltimen, highlighterin sekä luomivärisävyt cloud nine, pretty purple ja green. Ripsarin ostan sitten kun nykyinen loppuu. Oli hieman tyyris investointi, mutta kyllä kannatti!! Tuotteet on aivan ihania ja en löydä mistään mitään moitittavaa. Pakkaukset ovat ihanan jykeviä ja koostumukset olivat tosi hyvät ainakin omaan makuuni. Lip tint oli siitä syystä juuri ihana kun on hennomman oloinen kuin huulipuna mutta ei ole kuitenkaan sellainen vetelä huulikiilto. Ei tarvitse olla heti siistimässä syömisen jälkeen. Meikäläisellä kun on tuppaa syömisen jälkeen huulipunaa olevan vain ihan reunoilla… Lue lisää..

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Ripsiväri lähtee ilman hinkkaamista puhdistusvaahdolla- geelillä tai öljyllä.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Tiedustelemme asiaa Kjaer Weisilta ja palaamme tähän ripsiväriä koskevaan kysymykseesi mahdollisimman pian Susanne!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Voimme allekirjoittaa mietteesi Kjaer Weisista, sarja koukuttaa kertakaikkisella ihanuudellaan. Lämmin kiitos käyttökokemuksesi jakamisesta!

Jenni
Jenni
9 years sitten

En malta odottaa että pääsen putiikkiin ripsari ostoksille!!! Edellinen vetelee viimeisiään ja oikeastaan olisi jo aikaa sitten pitänyt vaihtaa, mutta halusin odottaa uutuutta, josta minulle vihjattiin kesällä. Innostusta ja perhosia jo vatsassa?! Vain nainen voi olla näin hupsu

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Kiitos Mari kun kerrot kokemuksistasi. Mukava kuulla, allekirjoitamme samat pointit! Rakkautta ensikokeilulla, kirjaimellisesti.

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Jenni, hupsuus on rikkautta! Lämpimästi tervetuloa Uudenmaankadulle, pala New Yorkia odottaa täällä.

LadyBlue
LadyBlue
9 years sitten

Heippa! Mitä luulette/oletteko testanneet pitääkö tämä tuote ripset taivutettuina? En ole sellaista ripsaria vielä luonnonkosmetiikasta löytänyt ja se on itselleni ehdoton kriteeri 🙂 Normikosmetiikastakin yleensä vain vedenkestävät hoitavat homman.

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Tällaista positiivista palautetta on kyllä tullut lähipiiristä, joten kokeile toki! Itse en taivuttele ripsiä, joten olen jäävi sanomaan, mutta tiedoksi teille muillekin joiden luonnostaan kaarevat ripset ja ripsivärit tuppaavat ottamaan kiinni yläluomen ihoon: KW ei tartu eikä suttaa päivän aikana.

Tia
Tia
9 years sitten

Hieno juttu!! Olen käyttänyt nyt jonkin aikaa jo Kjaer Weissin ripsaria ja se on ehdottomasti paras ripsiväri luonnonkosmetiikan ja tavallisen kosmetiikan ripsiväreistä mitä olen kokeillut. Levittyy kauniisti, ei sotke eikä varise, pysyy koko päivän ja on todella helppo puhdistaa pois. 🙂 Kirjoititte: “Tuotteen loputtua voit tehdä palveluksen ympäristöllesi: ostaa pelkän (edullisemman) refill-täytön” En kuitenkaan löytänyt täyttöpakkauksia verkkokaupastanne. Onko niitä tulossa teille myyntiin?

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Tia, kiva kuulla! Nyt ei sitten sinunkaan tarvitse enää tilata ulkomailta. 🙂 Tottahan toki, refillit ilmaantuvat pian verkkokauppaan. Kyse on täällä päässä vain aikataulullisesta järjestyksestä – halusimme nyt vain ahkeroida ensin nopeasti nämä varsinaiset pakkaukset esille. Ei hätää!

Tia
Tia
9 years sitten

Jes!! Näin ajattelinkin! Mahtavaa! Pitäisi varata taas teille meikkiaika, haluaisin vinkkejä uusista väreistä luomiin jne. En uskalla lähteä tilailemaan “sokkona”, vaan nyt tarvitaan asiantuntijan neuvoja. 🙂

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Tia, ei muuta kuin meille Emmin meikkituoliin vain inspiroitumaan ja kokeilemaan. Tervetuloa, nähdään! Kjaerin luomivärit ovat varsin intensiviisiä – raikkaita, dramaattisia ja magneettisia yhtä aikaa. Taipuvat aina arkimeikistä yöelämään ja kaikkeen siltä väliltä.

Jenni
Jenni
9 years sitten

Minulla on pitkät tönkkösuorat ripset, jotka osuu silmälaseihin, jos laitan ripsiväriä ilman taivutusta. Ainakaan KW-ripsarin kanssa ei ole ollut ongelmaa ripsien osumisessa linssiin. Ei kyllä myöskään Couleur Caramelin kanssa, joskaan siinä taivutus ei ehkä koko päivää pysy niin voimakkaana. Mutta se mistä erityisesti pidän KW on sen erottelu ja luonnollisuus, kun laittaa vain yhden kerroksen. En siis pidä “supervolyymiripsistä”. Käytän usein mielellään ruskeaa, vaalea kun olen, mutta juuri tämän kevyen levityksen ansiosta musta sävykin on tarpeeksi luonnollinen makuuni. (Kerrostamalla varmaan kyllä saa vahvemman lookin, en ole kokeillut.)

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Kiitos Jenni kommentistasi ja kokemuksesi jakamisesta!

Sanna
Sanna
9 years sitten

Tilasin pari viikkoa sitten tätä ripsaria ulkomailta, kun en tiennyt, että se on tulossa teidän valikoimiinne. Olen käyttänyt sitä nyt muutaman päivän ja tuote on todella kehunsa ansainnut. Minulla on pitkähköt kaartuvat ripset ja arvostan ripsivärissä ensisijaisesti erottelevuutta ja sitä, että se pysyy hyvin koko päivän, ja peseytyy kuitenkin vaivattomasti pois. Tämä tuote täyttää nämä kriteerit hyvin ja hylsy on oikein kaunis. Tosin tänään, kun ulkoilin tihkusateessa ja palasin kotiin, niin ripsaria oli tarttunut hieman sekä ylä- että alaluomelle. Tätä ei ole tapahtunut aiempina päivinä, kun ei ole satanut. Olen pessyt kasvoni Patykan minttuputsarilla ja ripsarit on lähteneet sillä hyvin… Lue lisää..

Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Ostin muuten ripsarinkin ja on ihan niin hyvä kuin on kehuttukin ja kesti jopa hikijumpan moitteettomasti muutamaa varissutta murusta lukuunottamatta.

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Kiitos Sanna sinullekin kommentistasi ja mukava kuulla kokemuksistasi! KW:n ripsiväri on tosiaan myös erittäin helposti pois pestävää laatua, mikä etenkin herkkäsilmäisille on tärkeä asia. Itse käytän päivittäin piilolinssejä ja silmäni ovat todella helposti reagoivat, eikä mitään ongelmia ole ollut. Refillin vaihto on myös helppoa ja mikä mukavinta, pakkaus on kokonaan kartonkinen, ilman muovia. Kirsten on miettinyt jokaisen pienen yksityiskohdan, arvostamme sitä kovasti.

Anastasia
Anastasia
9 years sitten

Tämä ripsiväri antaa kyllä hyvän lopputuloksen, mutta ei kestä ripsissäni yhtään. Olen kyllä tottunut siihen, että luonnonkosmetiikan ripsivärit (kaikki kokeiltu) katoavat päivän aika ja sellainen lievä variseminenkaan ei haittaa. Mutta tämä on ihan katastrofi. Ei ole kyllä yhtään säänkestävä. En suosittele varsinkaan yhdistelmää tiskirätin kokoisia lumihitaleita ja tätä ripsiväriä. Toimii vain jos istuu 24/7 kuivassa toimistossa.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.