Yellowmood

PIILOssa päivän valolla

22.10.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Nerokon kanssa.

piilo_yellowmood_designkoiranpeti_design 1

Pohdiskelin viime talvena remontin yhteydessä paljon sisustuspuolen yksityiskohtia, meidän tarpeitamme uuden kodin toiminnallisuuden suhteen ja koiraihmisinä meille oli yksi tärkeä osa tietysti nuo kaksi luppakorvaamme. Topille ja Riemulle ei tuntunut löytyvän millään mitään sopivaa saatika katseenkestävää petiä eläinkauppojen perusvalikoimista (tähän ongelmaan on muuten helppo törmätä minkä tahansa tarpeen kanssa, mikäli haluaa yhtään mitään erilaisempaa). Koirillamme ei ole mitään asiaa sänkyymme, niin ihania kuin ovatkin, joten pojat nukkuivat aina sängyn vieressä pehmeillä tyynyillä tai vaihtoehtoisesti sängyn alla.

piilo_yellowmood_designkoiranpeti_design 2

70-luvun hauska pallolamppu on euron löytö kirppikseltä.

Satuin bongaamaan Instagramista joulukuun pimeydessä Nerokon Suomessa valmistetut koirien pedit ja päädyimme pienen harkinnan jälkeen ostamaan molemmille pojille omat PIILO-pedit, mustana ja valkoisena. Kaikista eniten ostopäätökseemme vaikuttivat näiden petien funktionaalisuus, pyöreä muotoilu sekä luonnollinen materiaali. Runko on muotopuristettua koivua, joka on lakattu ja poikien unipaikan lisäksi nämä pedit toimivat meidän yöpöytinämme sekä tarvittaessa myös istuimina silloin kun vieraita on talossa tavallista enemmän. Varsinainen 3 in 1-tuote.

piilo_yellowmood_designkoiranpeti_design 3

Mietin viime talvena tosissani sitä, että tänne Suomeen kaivattaisiin lisää tällaisia Nerokon kaltaisia persoonallisia yrityksiä, jotka valmistaisivat koirille oikeasti tyylikkäitä, toimivia ja ennen kaikkea luonnollisista materiaaleista valmistettuja toppapukuja, leluja, petejä, ruokakuppeja, valjaita, hihnoja sekä muuta tarpeellista. Minusta ei tunnu kivalta ostaa mitään kikertävänkukertavaa “I love my dog”-manttelia, sillä eivät nuo koirat ole meille kuitenkaan mitään leluja, vaikka pieniä ja ihania ovatkin.

Suurin osa koirien tavaroista on esillä jatkuvasti, joten jos on mahdollisuus valita maanläheistä, niin valitsen taatusti sellaista. Olen ainakin itse juuri sitä ostajatyyppiä, joka haluaa satsata määrän sijasta laatuun ja siksi investoin mielelläni hieman ylimääräistä sellaisiin tuotteisiin, jotka paitsi tarvitsen ja jotka miellyttävät myös esteettisesti. Nuo aiemmin mainitsemani koirien oheistarvikkeet ovat pakollisia hankintoja jokaiselle koiranomistajalle, joten vähintä mitä voin kuluttajana toivoa liittyy juurikin noiden välttämättömyyksien ulkonäköön sekä laatuun.

PIILO-pedit olisivat jääneet meiltä taatusti hankkimatta, mikäli ne olisivat olleet vain koirien pedit. Itselleni hyvä muotoilu on toimivuutta, joka mahdollistaa sisustuselementtien monikäyttöisyyden sekä katseenkestävyyden — juuri kuten meidän PIILOissa sekä niiden maan mainioissa asukeissa (jotka viihtyvät unipedeissään niin kauan kuin ihmiset nukkuvat omissa sängyissään).

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Kaisa
Anna-Kaisa
9 years sitten

Ooh, nyt on pakko olla vähän kade! Noita olen kuolannut monet kerrat, mutta hinta kertakaikkiaan on liian kova. Etenkin, kun kaksi petiä tarvitsisi tämäkin koti.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Tunnistan fiiliksen, kaksi koiraa aiheuttaa jo melkoisen investoinnin PIILO-petien suhteen. Tuli mieleen, että yksi katseenkestävä DIY-vaihtoehto koiranpedille voisi olla tällainen: harmaantuneet laudat tehtäisiin laatikoksi, siihen rullat alle ja sitten ompelisi vain muhkean tyynyn siihen laatikkoon. Jos siis yhtään DIY-jutut kiinnostaa niin tuollainen on aika helppo väkertää ja näyttää hyvältä 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Niin, ja tällaisessa pedissä voi tuota väriä varioida aivan mielensä mukaan esimerkiksi kookosmaaleilla. Me ollaan käytetty Bloom-maaleja, joista löytyy huikeita sävyjä ja ovat turvallisia pienille luppakorvillekin!

Noora Mutanen
Noora Mutanen
5 years sitten

Hei! Olisitko mahdollisesti halukas myymään meille toista teidän Nerokoistanne? Meillä on 11-viikkoinen koiravauva, joka ilahtuisi kovasti pedistä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.