Yleinen

Kjaer Weis – mullistavia ripsiväriuutisia luonnonkosmetiikkarintamalla

22.09.2015, Hannamari Rahkonen

Allekirjoitamme paitsi tuotteiden laadun ja ylellisyyden, mutta erityismaininnan annamme sen hienostuneelle ekologisuudelle. Kauniit ja ylelliset metallipakkaukset ovat arjen luksusta parhaimmillaan ja kestävät aikaa niin klassisuutensa kuin käyttöikänsä puolesta. Tuotteen loputtua voit tehdä palveluksen ympäristöllesi: ostaa pelkän (edullisemman) refill-täytön ja jatkaa sitten rakkaussuhdetta kuin aina ennenkin. No muss, no fuss. Fiksua ja eleganttia, sanomme me.

Minulla oli ilo viettää aikaa Kjaer Weisin upean perustajattaren Kirstenin kanssa vuosi sitten, kun kesäaurinko vielä paistoi kuumasti meikkisarjan kotikulmilla New Yorkissa. Te tiedätte, miten tärkeitä ihmiset ja tarinat tuotemerkkien takana meille ovat. Voin ilokseni kertoa ystävät, että Kirstenin biografia kirjallisena versiona on vain pieni kymmenesosa hänen inspiroivasta presenssistään.

Kirsten, jonka juuret ovat tukevasti Tanskan maaseudulla mutta joka on aina kulkenut pelottomasti maailmalla toteuttamassa suuria unelmiaan, allekirjoittaa tismalleen saman energian, jolla mekin Joliessa toimimme ja jota haluamme tuoda valokeilaan. Tiedämme ja uskallamme luvata, että Kirstenin suurisydäminen kauneuskäsitys, intohimo ja tinkimättömyys välittyvät teille näissä metallirasioissa hyvinkin pian ja vaivatta. Kirstenin kunnianhimo puolestaan – no, sen te tunnistatte siitä hetkestä, kun saatte käsiinne sarjan hittituotteen, luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävän luksusripsivärin.

Laadukkaan ripsivärin valmistus luonnonkosmetiikan keinoin on haastavaa, kun käytössä ei ole synteettisiä niksejä (jotka valitettavasti useilla meistä lopulta ärsyttävät silmiä). Maailmalta löytyy useita hyviä luonnonkosmetiikan meikkibrändejä, jotka yltävät meikkipohjissaan, luomiväreissään, poskipunissaan ja kynissään ammattilaistason lopputuloksiin. Silti ripsiväri tuntuu poikkeuksetta olevan hyvienkin kokonaisuuksien tuotekehityksen heikoin lenkki. Kjaer Weis on tasalaatuisuudessaan eri maata.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen2 (1)

Olemme kokeilleet tiimissämme monia luonnonkosmetiikan ripsivärejä, ja pettyneet aina enemmän tai vähemmän – ellemme laatuun, niin viimeistään siihen, että luottotuotteemme valmistus on lopetettu. Kirsten ei pelkää kutsua maskaraansa game-changeriksi ja kuukausien käyttökokemukseni jälkeen voin vilpittömästi todeta, ettei siinä ole liioittelua, kuten ei myöskään turhaa kursailua. Jos sinäkin olet metsästänyt ripsiväriä, jolla saa volyymiä, toimivuutta ja luksusta samassa paketissa, mutta ilman synteettisen kosmetiikan kemikaaleja, tämä tuote pelastaa tästä lähtien sekä arkiaamusi ja juhlapäiväsi.

Ripsiväri on ymmärrettävistä syistä monelle se tuote, joka vaihdetaan synteettisestä kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan viimeisimpien tuotteiden joukossa. Puhun nyt myös omasta puolestani. Jos sattuu olemaan blondi, jonka ripsiä ja kulmia ei käytännössä ole ennen kuin niille on näyttänyt vähän kierreharjaa ja kynää, ripsari on tärkeä tuote. Minunkin meikkipussistani löytyi synteettinen varamies aina siihen asti, kun game-changer astui kuvioihin. Tiedättehän, joskus naisella on tilanteita, kun täytyy varautua itkuntihrustuksiin, ylenpalttisiin naurukohtauksiin tai vesisateeseen. Kukaan ei jaksa tsekkailla itseään peilistä monta kertaa päivässä ja vahtia meikkiään. Voidakseen tuntea olevansa chic, meikin tulee olla helposti toteutettava ja sitten unohdettava.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen2

Kirsten kertoi minulle kehittäneensä ripsivärinsä reseptiä vuosikaudet, vuoroin sisulla ja rakkaudella, yrityksen ja erehdyksen kautta. Hän on itse hyvin luonnollisten ripsien ystävä, mutta on halunnut kehittää tuotteen, jolla saa halutessaan paljonkin volyymiä. Jolie-tiimissä kallistumme vaaleapiirteisinä naisina ehkäpä enemmän jälkimmäiseen koulukuntaan. Mikäli Kjaer Weisin ripsiväriltä haluaa paljon volyymiä, parin ensimmäisen viikon harjalla saa sutia useampia vetoja – kuten ripsivärien kanssa on usein tapana. Mutta kun käyttökertoja alkaa olla takana useampia, väri tarttuu ripsiin vaivattomammin ja nopeammin. Pieni koko on näppärä paitsi kädessä, myös meikkipussissa. Odotamme innolla kokemuksianne!

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen3

Tulkaahan tutustumaan Uudenmaankadulle!

* Jos sinulla on laadukas kauneusalan yritys, myymälä tai verkkokauppa ja olet kiinnostunut Kjaer Weisin jälleenmyynnistä, ota yhteyttä Sussiin: distribution@jolie.fi

Teksti Jutta Ruonansuu

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanna
Susanna
8 years sitten

Ja kun tämän vielä saisi ruskeana!

Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Tää on ihan huippuripsari ja kestää hyvin hikijumpankin. Räntäsateessa levisi hieman ympäri silmiä, mutta täässä ripsarissa on se kiva puoli, että saa siistittyä mahdolliset sutut todella helposti. Ns normiripsareissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin pestä kasvot jos esim itkun myötä ripsari leviää. Tämä Kjaerin ripsari lähtee ihosta helposti ja mahdolliset leviämiset saa siistittyä helposti.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Moi Susanna! Toivotaan kovasti, että jonakin päivänä! Kaunista viikonloppua sinulle!

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Moi Mari! Ompa mukava, että pidät Kjaer Weisin mascarasta, se on kyllä meidänkin Jolie tiimin mielestä superhyvä! Ja useinhan se on niin, että vesiliukoiset mascarat vähän sateessa tahtovat leviätä, mutta tämän kanssa saa tosiaan siistittyä silmänaluset ja luomet levinneestä mascarasta helposti ja nopeasti. Monet ovat myös todenneet, ettei pahimmat vesisateet ja tuiskeetkaan ole silti mascaraa levittäneet. Nämä ovat yksilöllisiä juttuja, riippuu ripsien laadusta, ihotyypistä sekä mitä muita tuotteita iholla on jne.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.