Yleinen

Pala newyorkilaista sielunelämää Kjaer Weisin tapaan

22.09.2015, Hannamari Rahkonen

Valtameren toiselta puolelta tänne pohjoiseen vihdoin saapunut Kjaer Weis toi meille inspiroivan boheemin tuulahduksen suoraan New Yorkin sykkeestä. Olemme mielikuvissamme kulkeneet tuon jatkuvasti liikkeellä olevan suurkaupungin kapeilla kujilla, viipyilleet niin peilin lailla kiiltelevien pilvenpiirtäjien kuin elämää nähneiden punatiilisten talojenkin rosoisessa kauneudessa. Hengitelleet New Yorkin vapautuneessa tunnelmassa, joka muistuttaa elämään rennosti, kursailematta, tässä hetkessä – mutta intensiivisesti.

Voimme yhtenä Jolie-kuorona todeta kaunestautumisrituaaleihin liittyvän rentouden tunteen syntyvän luottamuksesta. Ja juuri tästä on kyse Kjaer Weisin luksusmeikkisarjassa, joka löytyy nyt eksklusiivisesti Jolie webshopista sekä kivijalkamyymälästämme. Loimme eilen katseen sarjan luksusripsiväriin, joka on yksi sarjan ehdottomista bestsellereistä.

Ystävät, tervetuloa kurkistamaan kanssamme Kjaer Weisin inspiroiviin kulisseihin sekä juhlistamaan tämän luksuskosmetiikkasarjan Suomen valloitusta!kjaerweis_hannamarirahkonen1557

Kjaer Weisin syntytarina lähti rakentumaan tanskalaisen meikkitaiteilijan Kirstenin mielessä hänen oman työnsä inspiroimana. Meikkitaiteilijana Kirsten on vastannut lukemattomien naisten ehostamisesta lehtien kansikuvauksiin, joten hän jos kuka tietää kuinka luodaan kuvausystävällinen sekä kestävä meikki.

Aikojen saatossa Kirsten huomasi, että lähes kaikilla hänen asiakkaillaan oli käytössään vähintään yksi ihoa ärsyttävä kosmetiikkatuote. Tämän havainnon siivittämänä hän inspiroitui kokeilemaan työssään luonnollista kosmetiikkaa – jolla ei valitettavasti saatu läheskään yhtä tasaista lopputulosta kuin synteettisellä kosmetiikalla. Alkoi kahdeksan vuoden mittainen kehitystyö korkealaatuisista raaka-aineista valmistetun ammattilaismeikkisarjan synnyttämiseksi.

Tuotteiden koostumuksien kehittäminen oli yksi niistä prosesseista, jotka vaativat kokeiluja toistensa jälkeen, sillä luonnollisten raaka-aineiden värit sekä koostumukset vaihtelevat erästä toiseen. Ensimmäisinä tuotteina sarjasta julkaistiin voidemaiset huuli- ja poskipunat sekä luomivärit. Kirsten otti sydämen asiakseen taata sen, että jokainen Kjaer Weisin tuote on aina huolellisen laaduntarkkailun ansiosta niin väriltään kuin koostumukseltaan tasalaatuista. Kirsten onkin sanonut, että Kjaer Weisin meikkituotteet ovat niin lähellä käsintehtyä kuin vain kosmetiikkatuotteet voivat olla. Se jos mikä istuu myös meidän arvoihimme täällä Joliessa.

kjaerweis_hannamarirahkonen1558

Ensisilmäys täyteläisen punaisten pahvirasioiden sisälle lataa odotukset yhtä korkeisiin ulottuvuuksiin kuin New Yorkin peilimäiset pilvenpiirtäjät, jotka kurottavat kohti taivasta niin että alkaa miltei pyörryttää. Kjaer Weisin pakkaukset ovat omiaan kertomaan sarjan luojan tinkimättömästä asenteesta arjen estetiikan suhteen, mutta myös muistuttamaan meitä naisia siitä, ettei aamuisin toistuvien kaunistumishetkiemme tarvitse olla missään nimessä yhdentekeviä tai tylsiä. Parhaimmillaanhan kysymys on mielemme virittämisestä pienten yksityiskohtien taajuudelle jo heti aamun ensitunneista lähtien.

Kjaer Weisin äärimmilleen hiottu luksuspaketointi korostaa tuotteiden huippukorkeita laatuvaatimuksia, ylellisiä toimintamekanismeja sekä vihreitä arvoja. Sarjan refill-pakkausten sekä kierrätettävien kartonkikuorien suhteen ei ole tingitty ylellisyydestä tai modernista muotoilusta, vaan niiden on haluttu jäljittelevän korurasioiden arvokkuutta aina tummanpunaisesta kuoresta että KW-logolla pinnoitetuista metallirasioista, joiden yhdistelmä huokuu arjen kauneutta kaikista sen kulmista. Jatkuvaan käyttöön tarkoitetut metallirasiat kestävät käsittelyä ja ne voi täyttää yhä uudelleen edullisemmilla refillpakkauksilla, joiden kuori on valmistettu kierrätettävästä kartongista.

Rakastamme ajatusta siitä, ettei vastuullisuuden tai ekologisuuden anneta kilpailla tuotteiden laadun tai estetiikan kustannuksella, tiedättehän te siskot mieltymyksemme pienten yksityiskohtien tärkeyteen. Kjaer Weisin pakkausdesign kulkee käsi kädessä sarjan syvimpien arvojen kanssa sulavalla, ja samalla häpeilettömällä ylpeydellä.

kjaerweis_hannamarirahkonen1559

Kjaer Weisin ammattimeikkisarjaan kuuluvat luksusripsiväri, seitsemän erisävyistä voidemaista meikkipohjaa, valokynän toimintaa jäljittelevä luonnollinen korostustuote ja Bronzer, kymmenen voidemaista huulipunasävyä, kahdeksan huikeaa poskipunasävyä, meikkivoide– sekä huulipunasiveltimet sekä kymmenessä eri sävyssä ihastuttavat ajattomat luomivärisävyt. Kjaer Weisin kosmetiikkakokoelmalla on helppo onnistua loihtimaan mitä erilaisempia tyylejä aina arjesta juhlatilanteisiin – kestävästä, kuulaasta sekä tasaisesta lopputuloksesta tinkimättä.

Voidemaisten tuotteiden pohjasta löytyy mielenkiintoinen kokoelma erilaisia kasviöljyjä sekä vahoja, joiden avulla tuotteisiin on saatu hyvin levittyvä koostumus. Yksi näiden voidemaisten tuotteiden pohjaraaka-aineista on risiiniöljy, jonka sisältämät hapot estävät bakteerien kasvua. Risiiniöljyn vaikutukset takaavat esimerkiksi meikkipohjille roimasti pidemmän säilyvyysajan kuin tavallisesti luonnonkosmetiikan meikkipohjissa. Voidepohjissa on hyödynnetty myös E-vitamiinipitoista manteliöljyä, ihon kimmoisuutta elvyttävää jojobaöljyä sekä runsaan rasvahappokoostumuksen omaavaa ruusunmarjaöljyä, jonka vaikutukset ovat korjaavia.

kjaerweis_hannamarirahkonen1561

Olemme varmasti kaikki samaa mieltä siitä, että kasvojemme pinnalle käytettävien tuotteiden vaivaton levittyvyys on ensiarvoisen tärkeää. Toinen tärkeä seikka koostumuksen lisäksi on taata meikillemme kestävyys, jotta voimme kulkea arkipäiviemme menoista toisiin. Kjaer Weisin tuotteissa on käytetty kasviöljyjen lisäksi pohjana erilaisia vahoja, kuten kandelillaa ja carnaubaa, jotka tuovat pohjiin kaivattua kestävyyttä sekä tasaista pintaa. Voidemaisten tuotteiden pohjissa on käytetty myös hoitavaa sheavoita, jonka kolmesta välttämättömästä rasvahaposta muodostuva F-vitamiini kiihdyttää epidermiksen, eli ihon pintaa peittävän kerroksen uudistumista sekä entisöi ihon lipidikerrosta.

Kjaer Weisin kosmetiikkatuotteet ovat muilta osin ekosertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit täyttäviä, mutta sarjan huulituotteiden sävyissä Sweetness, Romance, Lover´s Choise ja Passionate on käytetty synteettisiä pigmenttejä alle 2 % verran kokonaisraaka-ainemäärästä. Kjaer Weis on halunnut tehdä kyseisten pigmenttien kohdalla kompromissin, sillä sarjan luoja Kirsten oli haaveillut tällaisista kirkkaista väreistä ja myös hänen asiakkaansa olivat toivoneet sellaisia valikoimaan. Pitkällisen pohdinnan jälkeen Kirsten päätyi siihen, ettei maailma ole tältä osin mustavalkoinen ja päätti tehdä poikkeuksen muutamien huulisävyjen kanssa. Kjaer Weisin tuotteissa ei kuitenkaan koskaan käytetä synteettisiä pigmenttisävyjä 2 % enempää kokonaisraaka-ainemäärästä.

kjaerweis_hannamarirahkonen1560

Siskot, lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kjaer Weisin maailmaan joko Jolie shopiin Uudenmaankadulle tai Jolie webshopiin!

* Jos sinulla on laadukas kauneusalan yritys, myymälä tai verkkokauppa ja olet kiinnostunut Kjaer Weisin jälleenmyynnistä, ota yhteyttä Sussiin: distribution@jolie.fi

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.