Yleinen

Miten Kjaer Weisista tuli Jolien oma brändi?

21.09.2015, Hannamari Rahkonen

On tullut iloksemme aika julkistaa syksyn ensimmäinen uutispommi (ainakin kaksi lisää on tiedossa). Niinhän asia on ystävät, kuten joku teistä on ehkä jo jolie.fi –etusivulta huomannut: Kjaer Weis on siirtynyt eksklusiivisesta määräaikaisesta myyntioikeudesta Jolien omaksi tuotemerkiksi Patykan, Iroisien ja Absolutionin joukkoon. Olemme asiasta tietysti päät ihan pilvissä, sillä Kjaer Weis on ensimmäinen todellinen luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja Suomessa, ja sitä odottaa väistämättä huikea tulevaisuus.

Kjaer Weisin tuomista Suomeen on Joliessa elätelty puheen tasolla käytännössä niin kauan, kun Jolie on ollut olemassa. Katja oli jo kauan sitten varma, että se olisi Jolien asiakkaille juuri oikea meikkibrändi. Haave nytkähti ison askeleen eteenpäin, kun Jutta läksi viime syksynä Kirsten Kjaer Weisin luokse New Yorkiin ja kertoi tälle in person, että Kjaer Weis ja Jolie kuuluvat yhteen. Kirsten tutustui tarkemmin Jolieen ja antoi meille tilaisuuden. Onnistuimme lunastamaan meihin kohdistuneet odotukset niin upeasti, että koko Kjaerin tiimi oli kirjaimellisesti amazed: mikä ihme on tuo pieni putiikki jossakin pohjoisnavalla päin, joka myy ekologista luksusluonnonkosmetiikkaa kuin Nykin Starbucksit Vanilla Lattea.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka_huulipuna2

Kyse ei tietenkään ole meistä, vaan teistä! Kiitos kuuluu asiakkaille, jotka kulttiripsiväristä kerrottuamme tulivat Jolie shopiin ja webshopiin yksi toisensa jälkeen, toinen läheltä, kolmas kaukaa, ja kaikki siksi, että kyseessä oli nimenomaan luksustason luonnonkosmetiikkaa. Meikkipohjien saavuttua sävyt loppuivat välittömästi, ja odotellessamme uusia isompia eriä tuleviksi, kirjasimme useita nimiä päivittäin Kjaer Weisin tuotteiden jonotuslistalle. Osa asiakkaistamme tunsi Kjaerin tuotteet maailmalta entuudestaan ja ihastui mahdollisuuteen saada niitä helposti Suomesta ja Helsingistä. Osa asiakkaista paloi kanssamme intoa ja kokeilunhalua itselleen uutta upeaa sarjaa kohtaan. Ammattilaistason meikkivoiteista ja poikkeuksellisen hienostuneista huulipuna-, poskipuna- ja luomivärisävyistä löytyi useille ne kuuluisat oikeat.

kjaerweis_hannamarirahkonen1573 kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen1

Viime syksyn lanseeraus oli sykähdyttävä! Olimme iloisia ja samalla jotenkin ylpeitä siitä, että suomalaiset ja jolielaiset asiakkaat ovat niin fiksuja, tiedostavia ja innovatiivisia, että näkevät jopa jonotuslistan vaivan saadakseen laadukkaan ripsivärin tai meikkivoiteen, joka ei sisällä kemikaaleja, muoveja, myrkkyjä tai vierasaineita. Luonnonkosmetiikka, johon yhdistyy käyttömukavuus, kaunis ja nerokas pakkausdesign sekä luksuslaatu, on yksinkertaisesti niin vetovoimainen ja kiitollinen ostomotiivi jo itsessään, ettei meille paljon tekemistä jäänyt. Ihanat ja uskomattomat asiakkaamme tekivät sen – Kjaer Weisista Jolien brändin.

kjaerweis_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen_jolie2

Käytännössä tämä tarkoittaa jälleen sitä, että luksusluonnonkosmetiikan saatavuus Suomessa paranee ja helpottuu, ja koko ajan on vähemmän tarvetta synteettisille valinnoille. Miksi valita muuta kuin parasta? Edelleen se tarkoittaa sitä, että Jolien pioneerityö jatkuu ja voimme toteuttaa myös värikosmetiikan saralla missiotamme raivata luonnonkosmetiikalle yhä vain leveämpää tietä palvellen niin ihmisten kuin ympäristön hyvinvointia. Kiitos koko Jolie-sydämestä te ihmiset siellä ruudun toisella puolella, jotka rakennatte kanssamme tätä tarinaa!

kjaerweis_jolieshop_luonnonkosmetiikanripsiväri1091

Jos sinulla on laadukas kauneusalan yritys, myymälä tai verkkokauppa ja olet kiinnostunut Kjaer Weisin jälleenmyynnistä, ota yhteyttä Sussiin: distribution@jolie.fi.

Kjaer Weis on kokeneen tanskalaissyntyisen, nykyään New Yorkissa asuvan, meikkitaiteilija Kirsten Kjaer Weisin luoma luonnonkosmetiikan todellinen luksusmeikkisarja. Laadukkaat koostumukset levittyvät pehmeästi ja pysyvät iholla loistavasti, sarja on useiden ammattimeikkaajien suosiossa. Pakkaukset henkivät eleganttia tyylikkyyttä punaisine pahveineen, sisältä paljastuu korumainen metallirasia, joka on tehty kestämään vuosia. Jokainen Kjaer Weisin tuote on uudelleentäytettävä. Myös täyttöpakkaukset on suunniteltu kauniiksi ja pakattu kierrätettävään pahviin. Tuotteet ovat valmistettu Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB. Kjaer Weisin valikoimasta löytyy myös luonnonkosmetiikan kulttimaskaraksikin tituleerattu ripsiväri, joka on Jolien koko valikoiman suosituimpien tuotteiden joukossa.

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
8 years sitten

Hienoa, onnea Jolie! Kyllä kai mäkin nyt tartten tollasen ripsarin… 🙂

Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Kjaer Weis meikit ovat kyllä aivan huippuhyviä ja olen investoinut näihin laatutuotteisiin erittäin mielelläni. Sarjan meikkipohja on paras mitä olen koskaan kokeillut ja omistankin kaksi eri sävyä, joita sekoittamalla tai erikseen käytettynä sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Myös sarjan voidemainen poskipuna on unelmatuote. Kjaerin siveltimien ansiosta niin poskipuna kuin meikkivoidekin levittyy iholle pehmeästi. Aamut ovat silkkaa luksusta kun saa juoda aamukahvia ja sivellä iholle näitä ihania meikkituotteita. Meikkipussista löytyy myös useampi luomiväri ja kolme huuliväriä sekä huulipunasivellin. Kesän suosikkisävy on ollut maitokahvinvärinen Grace, joka näyttää kuin luomilla ei olisi mitään mutta kuitenkin silmät tulevat kauniisti esille. Eli sellainen kaunis vaalea sävy olematta… Lue lisää..

Katja Kokko
Katja Kokko
8 years sitten

Well done!! Aivan mahtava uutinen! Onnea!

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Voi kiitos Päivi! Olemme hyvin iloisia tästä! Ja se mascara – se on mitä mainioin!

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Mahtavaa Mari, että olet näin innoissasi Kjaer Weis -tuotteista. Niissä on kyllä laatu ja pakkausdesign ja suoraansanoen kaikki kohdallaan. Upeita tuotteita.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
8 years sitten

Kaunis kiitos Katja! 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.