Yleinen

Jolie shopin Tähtivierasilta 8.10. – Nina Ignatius

22.09.2015, Jolie

Jolie shopin palveluihin on kuulunut viime syksystä saakka suositut Jolien Ystäväillat. Jolie shopin viihtyisä myymälä ja sen tilava takahuone Helsingin Punavuoren sydämessä tarjoavat ystäväporukan illanvietolle keskeisen sijainnin ja tunnelmalliset puitteet. Lämpimän kynttilänvalon ja lempeiden tuoksujen sylissä on nautinnollista rentoutua ja pysähtyä nauttimaan hyvästä seurasta ja ihanasta kosmetiikasta.

shoppi

Tänä syksynä Jolien Ystäväillat ovat varattavissa yhä entiseen tapaan, mutta ne ovat jalostuneet myös muutamiin uusiin muotoihin. Yksi näistä uusista palveluista Jolien ystäville on 8.9. alkaneet Jolie shopin Tähtivierasillat. Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

Torstaina 8.10. klo 19.00 Jolie shopin Tähtivieraana on uskomaton nainen ja naisyrittäjä Nina Ignatius, lastenvaatteita valmistavan Beibamboon perustaja ja toimitusjohtaja. Beibamboo on erikoistunut korkealaatuisten ja innovatiivisten vauvanvaatteiden suunnitteluun, vuokraukseen ja myyntiin. Yrityksen inspiraationa on toiminut Ninan vuonna 2007 keskosena syntynyt tytär. Nina yrityksineen on voittanut mm. seuraavat palkinnot tai kunniamaininnat:

  • Design Deed of the Year 2012 | Vuoden Designteko 2012 Design, Finland
  • Finalist at SOURCE Global Ethical & sustainable Fashion Awards, London 2012
  • World Design Capital- program, Helsinki 2012
  • Special Recognition Award at EUWIIN, Reykjavik 2011
  • Silver Medal at Swedish Inventors Association, SUF 125 Stockholm 2011
nina

Nina on viettänyt melkein 15 vuotta ulkomailla opiskellen ja työskennellen maineikkaissa designtoimistoissa Pariisissa, Tokiossa, Lontoossa, Soulissa, Sydneyssä ja Edinburghissa, kunnes hän palasi vuonna 2006 Helsinkiin. Hänellä on laaja ja syvällinen kokemus brändinrakentajana ja uudistajana. Designilla voi Ninan mielestä muokata tulevaisuudesta vihreämmän, turvallisemman ja kaikille paremman. Forbes on rankannut hänet maailman 40 innovatiivisimman yli nelikymppisen naisen listalle (40 Women To Watch Over 40) kesällä 2013. Ninan henkilökohtainen historia on monivärinen ja tapahtumarikas; hän on esimerkiksi esiintynyt rock- ja jazzbändeissä ja laulanut livenä Clint Eastwoodille Ranskassa.

Jos sinua kiinnostavat periksiantamattomien naisyrittäjien tarinat, Nina Ignatius on juuri oikea henkilö kertomaan siitä, mitä rohkeus on. Olisiko sinusta yrittäjäksi? Kuinka uskaltaisit heittäytyä toteuttamaan unelmasi? Kuinka brändi tehdään? Mitä menestys vaatii?

nina2

Nina Ignatius on oman osaamisalansa suomalainen suurnainen, jonka työ muuttaa maailmaa. Tule kuulemaan hänen jännittävästä tarinastaan. Ninan osuuden jälkeen osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja kommentteja. Pääset mukaan ainoastaan kymmenellä eurolla, joka sekin hyvitetään mahdollisten luonnonkosmetiikkaostosten yhteydessä illan aikana. Jolie tarjoaa Tähtivierasiltojen aikana -10% alennuksen omista tuotemerkeistään Patykasta, Irosiesta ja Absolutionista kosmetiikasta kiinnostuneille.

Sinun tarvitsee vain lähettää sähköpostia Jolien myynti- ja markkinointiassistentille Miialle osoitteella miia@jolie.fi ja ilmoittautua mukaan 8.10. Ninan Tähtivierasiltaan Jolie shopissa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Mukaan pääsee 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa inspiroivaan teemailtaan iloisessa seurassa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.