Yleinen

Helpot sumusilmät arkeen ja juhlaan

28.05.2015, Hannamari Rahkonen

Mikäli meiltä kysyttäisiin meikkityylien ehdotonta kuningatarta, kallistuisi valintamme aina yhtä elegantin ja sykähdyttävän Smokey eye -meikin puoleen. Sen lisäksi, että sumusilmät korostavat upealla tavalla silmiä, tuovat ne katseeseen myös mystistä salaperäisyyttä ja vanhan ajan glamouria.

Meikkaajamme Emmi Mansikkaviita toteutti kosmetologillemme Miia Rantoselle kesäjuhlien fiineimmän sumusilmämeikin harmaan eri sävyillä. Nappaa nyt helpot Step by step -ohjeemme talteen ja kokeile miltä tuntuu olla kesäjuhlien eteerisin sumusilmä!

sumusilmät_smokeyeye_jolieshop_luonnonkosmetiikka_meikkitutorial1100

Meikkaaminen aloitetaan silmämeikistä, jottei se pääsisi tahraamaan meikkipohjaa. Tämän ansiosta meikkipohjaa ei tarvitse myöskään varoa silmämeikkiä tehdessä.

1) Pohjusta silmämeikki. Miian silmämeikki pohjustettiin Zuii-peitekynällä sävyssä Natural. Pohjustuksen voi kiinnittää pienellä määrällä Couleur Caramel -silkkipuuteria.

2) Levitä pohjustuksen päälle tummaa rajauskynää. Miian pohjustuksen päälle levitettiin reippaasti Zuiin mustaa rajauskynää, jotta meikkiin saatiin heti haluttua tummuutta. Rajauskynän käyttö auttaa myös luomiväriä pysymään paremmin ja toistumaan intensiivisempänä.

Aloita kynällä värittäminen aivan ripsirajasta ja nosta väriä ylöspäin halutun tummuuden aikaansaamiseksi. Tässä meikissä väriä nostettiin reippaasti lähelle luomivakoa. Häivytä kynän yläreuna Definition brush -siveltimen avulla pehmeämmäksi. Meikin ei tarvitse näyttää vielä tässä vaiheessa täydelliseltä.

sumusilmät_smokeyeye_jolieshop_luonnonkosmetiikka_meikkitutorial1099

3) Levitä luomiväri. Miialle käytettiin harmaata Kjaer Weis Divine -luomiväriä, joka levitettiin koko liikkuvalle luomelle Soft brush -siveltimellä. Luomiväriä kannattaa lisätä muutamia kerroksia, jotta lopputuloksesta saa todella intensiivisen ja kestävän.

Tummin efekti halutaan aivan ripsirajaan, joten luomivärin levitys aloitetaan sieltä. Luomivakoa kohden mentäessä kynällä tehty pohjustus loppuu, jolloin luomivärinkään ei tarvitse olla enää niin vahva, vaan sävy saa vaaleta ylöspäin mentäessä. Luomivärin voi nostaa vähän kerrallaan hieman luomivaon yläpuolelle. Divine -luomivärisävyä ei tarvitse levittää aivan silmän sisänurkkaan asti, sillä seuraavassa vaiheessa sinne tuodaan valoa hydöyntämällä vaaleaa Cloud Nine -luomivärisävyä.

4) Häivytys. Häivytä Divine-sävyn yläreuna Soft Brush -siveltimen kärjellä Cloud Nine -sävyllä. Vältä ylösalas suuntautuvaa liikettä, jotta väri ei nousisi enää ylemmäs, vaan pysyisi siistinä. Smokey eye -meikin idea on pehmeässä utuisuudessa, joten suosittelemme häivyttämään tummaa luomiväriä niin kauan, ettei selviä rajoja ole enää havaittavissa.

sumusilmät_smokeyeye_jolieshop_luonnonkosmetiikka_meikkitutorial1098

5) Meikkaa alaluomet. Alaluomista on tarkoitus saada pehmeän näköiset. Miian alaluomille levitettiin Divine -luomiväriä Definition brush -siveltimellä. Aloita levittäminen alaluomien ulkokulmasta ja vie väriä sisäkulmaa kohden sisäkulmaan asti etenemättä.

6) Tummenna yläluomen ripsiraja. Ota käyttöösi tummanharmaa Kjaer Weis Onyx -luomivärisävy ja tummenna ripsiraja Definition Brush -sivellintä apuna käyttäen koko matkaltaan. Voit hyödyntää samaa luomivärisävyä myös alaluomen ulkokulmissa.

7) Rajaa ja viimeistele. Rajaa lopuksi alaluomen sisäpinta Zuii mustalla rajauskynällä ja harjaa ylä- ja alaripsiisi Kjaer Weis -ripsiväriä haluamasi määrä.

sumusilmät_smokeyeye_jolieshop_luonnonkosmetiikka_meikkitutorial1101

8) Tee meikkipohja. Miian meikissä käytettiin Kjaer Weis Paper Thin -meikkipohjaa, joka levitettiin Foundation brush -siveltimellä. Sama tuote toimi pohjan lisäksi myös peitevoiteena. Meikki kiinnitettiin Couleur Caramelin silkkipuuterilla ja kasvoja varjostettiin Zuii Hazelnut -meikkipuuterilla. Poskipunana käytettiin voidemaista ja hennon vaaleanpunaista Kjaer Weis Embracea, jonka lisäksi poskipäille taputeltiin kevyesti Kjaer Weis Radiance highlighter -korostustuotetta. Kulmat muotoiltiin Zuii Taupe -kulmakynällä ja huulille siveltiin hempeänsävyistä Kjaer Weis Bliss full -huulisävytettä.

Malli Miia Rantonen

Meikki ja hiukset Emmi Mansikkaviita

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Kaunis ja ihana look. Sumusilmät ovat minunkin lempimeikki ja hyödynnän siinä myös Kjaerin Pretty Purple luomiväriä, joka on tarpeeksi tumma ja tuo vihreille silmille kauniin korostuksen.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.