Ihonhoito

Vertailussa luonnonkosmetiikan suosituimmat ripsivärit

08.04.2016, Jolie

Luonnonkosmetiikan ripsivarit 2_Reno Tukiainen

Ripsiväri on yksi jokaisen meikkipussin kulmakivistä, joten itselleen parhaiten sopivan mascaran löytäminen on tärkeää. Ripsiväreissä ja ripsiharjoissa on eroja. Luonnonkosmetiikan ripsivärivalikoima on laajentunut ihanasti viime vuosina. Luonnonkosmetiikan ripsivärit hoitavat ripsiä ja ovat hellävaraisia silmille ja silmänympärysiholle, eivätkä ne enää jää pysyvyydessä tai ominaisuuksissaan synteettisten siskojensa jalkoihin.

Luonnonkosmetiikan ripsivarit 1_Reno Tukiainen

Harja on yksi tärkeimmistä kriteereistä ripsiväriä valitessa. Harjan muoto määrittelee paljolti sen, mikä ripsiväri sopii juuri sinulle. Erilaiset harjan muodot vastaavat erilaisten ripsien tarpeisiin. Esimerkiksi pieni harja, jolla pääsee aivan ripsen juureen, on ideaali pituutta kaipaaville ripsille. Paksumpi harja tuo enemmän tuuheutta, mutta sillä on vaikeampi tehdä pikkutarkkaa jälkeä.

Esittelemme Jolien valikoiman kolme ripsiväriä, joista jokainen löytää viimeistään kokeilemalla omansa.

Ripsariharjat 1_Reno Tukiainen
Harjat: Takana Kjaer Weis, keskellä Zuii Maxi Lash ja edessä Zuii Volume Mascara.

Kjaer Weis – Luonnonkosmetiikan kulttimascara

Kjaer Weisin ripsiväri on jatkuvasti kysytyimpiä tuotteitamme, eikä suotta. Kjaer Weisin ripsiväriä on kutsuttu luonnonkosmetiikan kulttimascaraksi, sillä sen koostumus on kestävä. Tämä ripsiväri pysyy ripsissäsi koko päivän ja kestää myös hikoilua. Värin saa kuitenkin illalla helposti pestyä pois ilman hankaamista sen vesiliukoisuuden ansiosta.

Kjaer Weis ripsivari 1_Reno Tukiainen

Kjaer Weisin ripsivärissä on pieni ja kuminen harja, joka sopii erittäin hyvin tarkkaan työstämiseen ja viimeistelyyn. Harja saa ripset näyttämään kauniin pitkiltä ja se lisää väriä ripsiin juuri oikean määrän tekemättä niitä paakkuisiksi. Harja ja värin koostumus kestävät hyvin myös kerrostamista. Parilla vedolla saat korostettua kevyesti ja luonnollisesti omia ripsiäsi, ja lisää kerrostamalla Kjaer Weisilla on mahdollista tehdä myös upeat ja juhlavat räpsyripset.

Kjaer Weis harja_Reno Tukiainen

Kjaerin ripsiväri tarjoaa volyymia, toimivuutta ja luksusta samassa paketissa, ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Ja kuten muihinkin Kjaer Weisin tuotteisiin, ripsiväriin on saatavana ekologisia täyttöpakkauksia. Refill maksaa kolmanneksen vähemmän kuin alkuperäinen ripsiväri.

Zuiin ripsivärit – Väriä ja ravintoa ripsille

Australiaisesta luonnonkosmetiikan ammattimeikkisarja Zuiista löytyy laadukkaat ripsivärit, joiden koostumus on myös kestävä. Zuiin ripsivärit myös ravitsevat ripsiä sisältämänsä mehiläisvahan, D- ja E-vitamiinien ja ruusuöljyn ansiosta. Jos ripsesi ovat heikot tai ohuet, kokeile tarjota niille ravintoa ja vahvistusta Zuiin muodossa.

Zuii ripsarit 2_Reno Tukiainen

Paksuun harjaan tottuneelle, tuuheutta ripsiinsä haluavalle naiselle Zuiin Volume ripsiväri on vastaus toiveisiin. Isolla harjalla saat helposti runsaat räpsyripset. Kun haluat vielä enemmän volyymia, voit levittää ripsiväriä usemman kerroksen ja antaa sen kuivua kerrosten välillä.

Zuii Volume harja 2_Reno Tukiainen
Zuii Volume Mascara

Zuiin Maxi Lashin harja on Kjaerin ja Zuiin Volumen harjojen välimaastoa – ei niin ohut kuin Kjaerin, mutta kuminen ja ihanan taipuisa ja soveltuu tarkempaankin työstämiseen. Maxi Lash erottelee ripset kauniisti ja tekee niistä välittömästi pidemmän näköiset.

Zuii Maxi Lash harja_Reno Tukiainen
Zuii Maxi Lash Mascara

Zuiin ja Kjaer Weisin suositut ripsivärit ovat saatavilla klassisessa mustassa värissä. Halutessasi ripsivärisi jossakin muussa värissä, Jolien valikoimassa on myös Couleur Caramelin ripsivärejä, joita saa mustan lisäksi luumuna, ruskeana ja sinisenä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Belle
Belle
8 years sitten

Minulta löytyy kaikki kolme ja joskus viime vuoden puolella esittelin blogissa Zuiin ripsarit omissa ripsissäni. Näistä kolmesta Kjaer Weis on tällä hetkellä lempparini. Se tuoksuu ihanalta ja sillä saan siisteimmän lopputuloksen. Toisaalta Zuiin Maxi Lash on minun ripsissäni paljon näyttävämpi. Zuiin Volume mascara ei ole niin paljon kolahtanut, en tiedä johtuuko harjasta mutta sillä tulen sotkeneeksi helpoiten. Mikään näistä ripsareista ei ole minun silmissäni pettämätön, mutta harva ripsari onkaan, ja kaikki nämä pysyvät paremmin kuin Couleur Caramelin ripsari.

Reno Tukiainen
Reno Tukiainen
8 years sitten

Hei Belle! Ihanaa, että olet löytänyt oman suosikkisi ja kiitos kun jaat kanssamme kokemuksiasi kaikista näistä. <3

VMV
VMV
8 years sitten

Tähän artikkeliin _kuuluisi_ kuvallinen vertailu, jossa samalla tyypillä on jokaista maskaraa sama määrä 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.