Yleinen

Little Butterfly London – luksusta luonnonkosmetiikkaa äideille ja vauvoille

09.04.2016, Jolie

Precious organics for mothers and babies, lupaa Little Butterfly London. Tähtikirkkaan tuotevalikoimamme uusin tulokas lennähtää perhospilvessä Helsinkiin Pai Skincaren naapurista Chelsean Drayton Gardenista.

Little_Butterfly_London_lifestyle_crop2

Little Butterfly London on jälleen kerran hyvin joliemaista kosmetiikkaa. Se on helppo löytää luksuslaatunsa ja hienostuneen tyylikkyytensä vuoksi maailmankuuluista muotilehdistä kuten Vogue ja Elle, mutta samalla kertaa tuotteet ovat ekosertifioituja, allergiatestattuja ja ihotautilääkäreiden hyväksymiä. Tuotteet on tarkoitettu ensisijaisesti vauvoille ja äideille, ja ne on suunniteltu ajatellen vastasyntyneen ohutta, herkkää, kuivaa ja ekseema-altista ihoa. Tuotemerkki on ehdottoman turvallinen raskauden ja imetyksen aikana, koska ei sisällä mitään toksisia tai haitallisia ainesosia tai yhdisteitä (kuten mineraaliöljyt, parafiinit, parabeenit, silikonit, SLS, DEA, TEA, PEG tai keinotekoiset hajusteet).

Little Butterfly Detail 3

Little Butterfly London ylellinen ja lukuisia kansainvälisiä palkintoja saanut tuotemerkki. Brändi haluaa tarjota tuotteissaan harvinaisia ja arvokkaita ainesosia naisille, jotka haluavat vain premiumtason tuotteita itselleen ja vauvoilleen. Raaka-aineisiin kuuluvat mm. ihanat aidot ruusunmarja, arganöljy, kurkku, persikka, aprikoosi ja granaattiomena.

Saatuaan poikansa sarjan perustaja Gudrun Wurm etsi korkealaatuista, orgaanista, turvallista, ympäristöystävällistä ja esteettistä kosmetiikkaa koko perheelleen. Hän ei löytänyt mielestään riittävästi valikoimaa. Hän perehtyi luomutuotantoon ja tuotantoprosesseihin Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa, ja innostui itse luomaan ja valmistamaan ensiluokkaisinta mahdollista kosmetiikkaa. Little Butterfly Londonia voi käyttää kuka tahansa laadukkaasta vartalonhoidosta kiinnostunut ihonsa vaalija. Jolie-tiimissä tuotteisiin ovat ihastuneet kaikki niitä kokeilleet, niin lapselliset kuin lapsettomatkin.

Little Butterfly Detail 4

Raskauden ja odottamisen aikoina monet naiset onneksi havahtuvat kosmetiikan käytön terveysvaikutuksiin ja kiinnostuvat luonnonkosmetiikasta.
Luonnonkosmetiikka on luonnollisesti odottavien äitien tapa huolehtia sikiön hyvinvoinnista raskauden aikana. Syy-seuraussuhteita ihmisen sikiöaikaisen kemikaalialtistuksen ja esimerkiksi myöhemmän iän sairauksien välillä selvitetään ja tutkitaan. Myös Suomessa useat asiantuntijat kehottavat välttämään turhaa (synteettisen) kosmetiikan käyttöä raskausaikana.

Little Butterfly London on ehdottoman turvallinen niin vauvoille kuin äideillekin. Joliessa viehätyimme suuresti siitä, että Little Butterfly London huomioi raaka-aineissaan ja tuotevalikoimassaan erityisen hyvin myös odottavien äitien tarpeet. Kudokset ja iho ovat raskauden aikana ja jälkeenkin kovilla, ja tarvitsevat silloin erityistä ja tarkoituksenmukaista täsmähoitoa. On loistavaa, että löytyy jo luonnonkosmetiikan luksusbrändi, joka on erikoistunut raskaudenaikaiseen vartalon ihonhoitoon.

Little Butterfly Detail 1

Raskauden aikainen kosmetiikka kannattaa valita huolella. Iho on ihmisen suurin elin, joten miksi imeyttää sen läpi edes mahdollisesti vaarallisia aineita kehoon, joka kasvattaa uutta elämää. Raskausarpia voi ehkäistä pitämällä vartalon ihon kimmoisana ja kosteutettuna koko odotusajan. Oikein valituilla hoitotuotteilla myös hormonioikkuilevia näkyviä ihoalueita on mahdollista hoitaa luonnonmukaisesti ja täysin turvallisesti.

IMG_0607

Little Butterfly Londoniin on mahdollista tutustua nyt Joliessa ensimmäisenä Suomessa. Valikoimaan kuuluu kuusi tuotetta: raikas kurkulta tuoksuva Body Lotion, sarjan ihmeentekijä ja bestseller Nappy Change Cream –täsmävoide, jolielaisten kylppäreihin pysyvästi muuttanut Top to Toe Wash, lempeä kylpymaito ja kaikkeen auttava monitoimiöljy kahdessa eri formaatissa. Kirjoitamme tuotteista ja niiden käyttökokemuksista pian lisää Jolien Toimituksessa – pysykää mintunväristen perhosten kanavalla.

Ostaessasi nyt yhden täysikokoisen Little Butterfly London –tuotteen, saat ilmaisen Little Mini –matkakoon (10 ml) monitoimiöljyä kaupan päälle.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katja Kortström
Katja Kortström
3 years sitten

Hei,
Onko Cocoon of bliss stretch mark butter (150ml) ja Little Butterfly London Fall Into Dreams Mother & Baby Massage Oil vielä valikoimissanne. Jätin aika kauan sitten toiveen, että saan ilmoituksen kun tulee lisää mutta onkohan niiden toimitus lopetettu? Kaikkea hyvää teille, Katja

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.