Yleinen

Väri-iloa kevääseen – Zuiin luomiväripaletit -20%

03.04.2016, Jolie

Kutsumme kevättä ja tarjoamme iloa väriterapian muodossa. Saat nyt australialaisen ammattilaismeikkisarja Zuiin korkealaatuiset ja runsaspigmenttiset luomiväripaletit -20% alennuksella. Jolie webshopissa alennus toimii koodilla zuiispring20, ja koskee siis kahden tai neljän sävyn paletteja. Tarjous on voimassa sunnuntaista 3.4. alkaen sunnuntaihin 10.4. saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää.

zuii_karuselli

Zuiin sävyvalikoima sisältää ikitoimivia klassisia yhdistelmiä kuten mustanharmaa Bombshell tai ruskea Classic. Kyseiset sävyt ovat meikkipussin kulmakiviä, joihin on helppo turvautua kaikissa tarpeissa ja tilanteissa. Jos olet hillityn ja aina tyylikkään ystävä, varustele kaappisi harmaan eri sävyillä sekä lempeillä maaväreillä.

Halutessasi rohkeampaa väri-iloittelua tai sesonkivärejä meikkiisi, Zuiin tarjonnasta löydät myös useita persoonallisia sävyvaihtoehtoja. Tämän kevään vahvoja trendivärejä silmämeikissä ovat esimerkiksi sinisen eri sävyt sekä vaaleanpunainen. Kokeile vaikka viileitä vaaleanpunaisia paletista Summer tai farkunsinistä katu-uskottavuutta paletista Denim.

zuii_eyeshadow_quad_duo_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen1

Kaikki Zuiin tuotteet valmistetaan luonnollisista luomusertifioiduista kukista, öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista, jotka hoitavat ja suojaavat ihoa. Zuiin meikkejä ei testata elämillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia sekä runsaspigmenttisiä ja sarjan värivalikoima on yksinkertaisesti ihana.

Hyvän ja runsaan pigmentin omaavalla laatuluomivärillä on mahdollista tehdä tarvittaessa myös vahva ja intensiivinen meikki. On kyse sitten arjesta tai juhlasta, tärkeää silmämeikissä on tietty huolettomuus ja se, että värimeikki pysyy korjailematta ja varisematta paikoillaan.

zuiiluomi

Meikkejä (varsinkin hitaammin kuluvia) on välillä syytä uusia muutenkin kuin värin tai uuden vuodenajan vuoksi. Jos meikkipussin tarpeisto alkaa näyttää parhaat päivänsä nähneeltä, laita meikit ja siveltimet vaihtoon. Tällä konstilla varjelet ihoasi ja silmiäsi ylimääräisiltä bakteereilta ja ärsytyksiltä sekä epäpuhtauksilta. Siveltimiä ja purnukoita on hyvä myös huoltaa ahkerasti.

Kuvat: Jolie/Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.