Yleinen

Warpaint – 100% luonnollinen hampaidenvalkaisu

31.03.2016, Jolie

Mustaa ja sotkuista, mutta tämän jälkeen et voit lakata hymyilemästä!

Jos olet haaveillut hampaiden valkaisemisesta, mutta ei-luonnollisten vaihtoehtojen turvallisuus epäilyttää, Warpaint on vastaus toiveisiisi. Warpaint -hampaidenvalkaisujauhe on hurmannut Australian ja Amerikan, eikä suotta. Se on turvallisin tapa vaalentaa ja syväpuhdistaa hampaasi – 100% luonnollinen, vegaani eikä sitä ole testattu eläimillä. Enää Warpaintia ei tarvitse tilata maailmanääristä, vaan saat sitä Jolie shopista sekä webshopista.

Warpaint on erittäin hyvä erityisesti ulkoisista syistä johtuvien värjäytymien vaalentamiseen. Jos sinua harmittaa ruuan, juomien tai tupakoinnin jättämät värjäytymät hampaissasi, Warpaint on tarvitsemasi ase.

IMG_0374

Mistä Warpaint on tehty

Warpaintin vaikuttaviin aineisiin ei kuulu mitään synteettisiä ainesosia, joten Warpaint on jopa normaalia hammastahnaasi turvallisempi. Warpaint sopii kaikenikäisille, myös lapsille.

Warpaintin teho perustuu hampaita valkaisevaan hellävaraiseen kookoksenkuoresta valmistettuun aktiivihiileen. Tämä hiili on niin hienoksi hiottua, että se ei vahingoita hampaiden kiillettä. Valkaisuteho perustuu hiilen huokoiseen rakenteeseen, jonka vuoksi se imee itseensä muita materiaaleja – tässä tapauksessa värjäytymiä ja likaa – jättäen hampaiden pinnat puhtaiksi ja vaaleammiksi.

Kookoksenkuoresta saadun hiilen lisäksi Warpaintissa hampaita hoivaa australialainen bentoniittisavi, joka poistaa myrkkyjä ja vahvistaa ikeniä ja hampaita mineraalirikkaan koostumuksensa ansiosta. Bentoniittisavi ei vahingoita hampaiden kiillettä vaan puhdistaa ja kiillottaa hampaan pinnan hellävaraisesti. Bentoniittisavi myös vahvistaa luonnollista vastustuskykyäsi ja pitää ikenesi terveinä.

Muut Warpaintin ainesosat ovat luomulaatuinen appelsiinin kuori, piparminttu sekä sitruunamyrtti, jotka ehkäisevät tulehduksia ja raikastavat suun. Ja siinäpä kaikki. Näillä aseilla Warpaint huolehtii suusi ja hampaidesi puolustuksesta.

IMG_2770

Käyttöohjeet

Käytä Warpaintia niin usein kuin haluat. Voit korvata sillä normaalin hammastahnasi, käyttää sitä normaalin hammastahnasi lisänä tai pestä sillä hampaasi, kun olet juuri syönyt tai juonut jotain värjäytymiä aiheuttavaa.

  • Kasta puhtaan, kostean hammasharjasi harjasten kärjet jauheeseen. Et tarvitse kuin ihan vähän!
  • Harjaa hellin, pyörivin liikkein hampaitasi kaksi minuuttia. Pidä huulesi suljettuna kun harjaat hampaita, sillä Warpaint saattaa tahrata roiskuessaan.
  • Jos haluat lisää valkaisuvoimaa voit pitää Warpaintia suussasi vielä muutaman minuutin hampaiden harjaamisen jälkeen.
  • Sylje pois varovasti ja huuhtele suusi kunnolla.

Kokeile myös: Jos haluat Warpaintista tahnamaista, voit sekoittaa sitä kookosöljyyn. Voit myös käyttää Warpaintia osana Oil Pullingia kookosöljyn kanssa.

IMG_4179

Tulokset

Jotkut näkevät tuloksia heti, varsinkin jos hampaissa on ollut paljon värjäytymiä. Jolien tiimin ensikokemukset tuotteesta ovat erittäin positiivisia. Osa meistä Warpaintia jonkin aikaa käyttäneistä on huomannut tuotteen jo toimineen, ja siksi haluamme tarjota sitä myös teille. Väärässä eivät ole myöskään tuotteen sadattuhannet käyttäjät ympäri maailmaa. Warpaint jättää hampaat myös ihanan puhtaan tuntuisiksi. Voit nyt kokeilla helposti Warpaintia. Tilatessasi Jolie webshopista 8.4. mennessä, saat toimituksen ilman toimituskuluja.

Kuvat: Warpaint

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hottentotti
Hottentotti
8 years sitten

Tätä tekisi mieli kokeilla ?Mutta mulla on hammasraudat joista osa on kiinnitetty metallilangoilla ja osa tummanharmailla kumilenkeillä. Muuten ei varmaan ole mitään ongelmaa paitsi onkohan vaarana, että käsittelyn jälkeen kumilenkit ovatkin mustat? ? Ilmeisesti värjää aika tehokkaasti….

emma
emma
8 years sitten

ostin just itelleni ja kävin kattomassa warpaintin sivut. sieltä löyty tällänen tieto: “I have braces. Can I use it? -Wait until the braces come off because it won’t whiten underneath the braces. But as soon as they come off give it a go, our users have great results.” eli jos on raudat, ni ei kannata käyttää, koska warpaint ei valkase rautojen alta. https://armedwithwarpaint.com/pages/faqs

Karoliina Ruotsalainen
Karoliina Ruotsalainen
8 years sitten

Käyköhän raskaana olevalle? Turvallinen?

Johanna
Johanna
8 years sitten

Tälläinen vastaus oli Warpaintin sivuilla: “WARPAINT ingredients are all natural, some organic. In comparison with a regular toothpaste or a teeth whitening product which is full of chemicals WARPAINT is the safest alternative there is. Nevertheless, when pregnant, we recommend you consult your health professional, just for your peace of mind.” Vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta!

Isa
Isa
8 years sitten

Käyköhän implantti tai kuituhampaille?

Mia
Mia
7 years sitten

Onko tästä tuotteesta olemassa yhtäkään riippumatonta tutkimusta tai suomalaisen hammaslääkärin hyväksyvää lausuntoa? Myyntipuhe ainakin on aika lailla humpuukia- bentoniittisavessa ei ole vitamiineja eikä se vahvista luontaista vastustuskykyä. Sitä vastoin siitä tehdään paakkuuntuvaa kissanhiekkaa.

Reno
Reno
7 years sitten

Bentoniittisavea käytetään globaalisti hyvin monenlaisiin tarkoituksiin kissanhiekasta pohjaveden suojelemiseen. Länsimaalaisen viisauden ulottumattomissa elävät villieläimet ja heimoihmiset syövät sitä erityisesti odottaessaan jälkeläisiä. Yleisesti hyödynnettyä se on parhaissa muodoissaan myös ravinto- ja kosmetiikkavalmisteissa, sillä emäksinen savi on hyvin mineeraalirikasta ja imee itseensä myrkkyjä ja epäpuhtauksia. Luontaistuotteita harvoin kuitenkaan auktorisoitujen terveysviranomaisten taholta suositellaan monestakaan syystä. 😉 Virallisesti mm. Suomen Hammaslääkäriliitto suosittelee fluorihammastahnaa ja vetyperoksidipohjaisia valkaisumenetelmiä. Kaikilla meillä on vapaus valita ja kokeilla itse. <3

Reno Tukiainen
Reno Tukiainen
7 years sitten

Hei Isa! Tuotteen valmistaja kertoo, että käy, mutta jos asia mietityttää, voi oman mielenrauhan vuoksi kokeilla ensin pienelle alueelle tai keskustella hammaslääkärin kanssa. Alla valmistajan vastaus kokonaisuudessaan: “Hundreds of our customers are using WARPAINT without a problem, reporting that our product works great on dental work. It is the safest way to whiten and deeply clean. However, if concerned, try WARPAINT on a little spot first to make sure or check with your dentist. WARPAINT works especially well with extrinsic stains on teeth caused by food, drink, cigarettes. “

Reno Tukiainen
Reno Tukiainen
7 years sitten

Ihanaa, kun te ystävät vastailette täällä toisillenne. <3 Warpaintissa tosiaan on vain viisi ainesosaa, jotka kaikki ovat luonnonmukaisia ja turvallisia: aktiivihiili kookoksen kuoresta, bentoniittisavi, appelsiinin kuori, piparminttu ja sitruunamyrtti. Kuitenkin raskaana ollessa on aina hyvä keskustella lääkärin kanssa ihan varmuuden vuoksi.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.