Yleinen

Kevätsiivous – alennus – 20% valikoiduista tuotteista pääsiäisen ajan

23.03.2016, Jolie

Jolie shopin remontti etenee! Vilkkaan Jolie shopin valkoinen lankkulattia alkoi näyttää viime vuoden lopulla ymmärrettävistä syistä melko hurjalta. Nyt lattia on saanut uuden kerroksen kaunista väriä, ja kaikki näyttää äkkiä niin siistiltä ja valoisalta, että joka päivä tekee mieli ostaa kukkia. Uusia viherkasveja, keltaisia ja valkoisia tulppaaneja, narsisseja ja krookuksia. Puhtaiden pintojen lisäksi olemme saaneet Uudenmaankadulle lisää varastotilaa uusia ihanuuksia varten.

Jolie shopin palveluja, kuten ihonhoitokonsultaatioita ja meikkiopastuksia, on kysytty enemmän kuin tilamme ovat sallineet niitä tarjota. Remontin myötä saamme lisää peilipöytäpaikkoja, jotta voimme palvella entistäkin paremmin. Jatkossa meille mahtuu kolmekin asiakasta palveluun yhtä aikaa.

Seuraavaksi siivoamme ja suunnittelemme tiloihimme uuden valaistuksen. Tyhjennämme kaikki ikkunalaudat, heitämme pölyttyvät paperikasat silppuriin, turhat tavarat kierrätykseen ja kuluneet ja rikkinäiset pihanperän roskapönttöihin. Kevään uutuudet ovat nimittäin ihan kohta täällä! Jolien ovia koputellaan tänä keväänä suurilla superlähetyksillä. Perinteisten tuotemerkkien lisäksi saamme taloon uusia luonnonkosmetiikan helmiä Yhdysvalloista. Myös agenttimme Australiassa on tutkaillut paikallisia markkinoita ja poiminut päältä parhaat aussien rakastamat luonnonkosmetiikkahitit, jotka ovat täydellisiä tarjokkaita kuumaan kesään. Lisäksi Lontoosta saapuu Pai Skincaren jalanjäljissä toinenkin kirkas tähti.

Autattehan meitä tuttuun tapaan hyvät ystävät! Nyt siivotaan. Pääsiäisviikolla on erinomainen tilaisuus tehdä luonnonkosmetiikan laatuhankintoja edullisesti, sillä hetkellinen siivoushulluutemme tarjoaa jopa -20% alennuksen ihanista tuotteista. Jolien kevätsiivouskategoriasta löydät esimerkiksi Neal’s Yard Remediesin, Mia Höytön, Kure Bazaarin, Iroisien, Eco by Sonyan, Madaran, Absolutionin ja Supermoodin tuotteita. Mukana on myös pian ajankohtaisia luonnonkosmetiikan aurinkosuojatuotteita.

Voit käyttää tilaisuuden hyväksesi 23.-28.3. välisenä aikana keskiviikosta maanantaihin. Kevätsiivousale on voimassa sekä Jolie shopissa että webshopissa. Tarjoukseen ei voi yhdistää muita alennuksia. Tervetuloa kurkistamaan siivousämpärin ihanuuksiin tästä. Onni suosii nopeaa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
8 years sitten

Ei malta odottaa, että mitä onkaan tulossa, kertokaa jo! 😀

Reno Tukiainen
Reno Tukiainen
8 years sitten

Me olemme itsekin kuin lapset joulun alla – uutisoimme heti, kun mahdollista!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.