Yleinen

Jolie shopin Tähtivierasilta 13.4. – Ralph Granroth

22.03.2016, Jolie

Jolie shopin suosituissa Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

rg2458_200

13.4. saamme taloon jälleen ihanan miesvieraan, kun hyvinvoinnista Jolien ystäville tulee puhumaan Ralph Granroth. Illan teema on ruoka-aineiden yliherkkyydet ja niiden vaikutus hyvinvointiimme ja terveyteemme. Ralph Granroth on alunperin lähtöisin muotialalta. Hän ehti tehdä töitä yli 10 vuotta huippumuodin parissa. Kun Ralphin lapset syntyivät 90-luvun alussa, hän kiinnostui terveydenhoidosta ja hyvinvoinnista toden teolla. Tuolloin hän opiskeli ja valmistui diplomihomeopaatiksi ja hierojaksi. Ralph on lisäksi opiskellut osteopatiaa, akupainantaa ja jin-shin do:ta.

Ralph on tutkinut paljon ravitsemukseen liittyviä kysymyksiä. Hän on tehnyt hoitolassaan erilaisia ravitsemusanalyysejä yhteistyössä suomalaisen lääkärin ja saksalaisen laboratorion kanssa. Tänä päivänä Ralphin hoitotyön pääfokus on ravintoaineiden yliherkkyystesteissä ja niiden perusteella tehtävissä toimenpiteissä. Testeistä on luettavissa lisää Ralphin yrityksen sivuilta: globuliwellness.com.

Ralph_mv-2

Jos olet joskus ajatellut, että sinulla voisi olla ruoka-aineyliherkkyyksiä, tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta lisää 13.4. Tähivierasiltaan asiantuntijan kanssa. Ralphilla on noin puolen tunnin key-note esitys teemasta, jonka jälkeen hän vastaa mielellään kysymyksiin. Pääset mukaan ainoastaan kymmenellä eurolla, joka sekin hyvitetään mahdollisten luonnonkosmetiikkaostosten yhteydessä illan aikana. Jolie tarjoaa Tähtivierasiltojen aikana -10% alennuksen omista tuotemerkeistään Patykasta, Irosiesta ja Absolutionista kosmetiikasta kiinnostuneille. Pystyt ostamaan paikkasi Tähtivierasiltaan Jolie webshopista.

Tervetuloa inspiroivaan teemailtaan iloisessa seurassa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.