Liinanaamio eli sheet mask

Korealaisessa ihonhoitokonseptissa käytetään tehohoitotuotteena kertakäyttöisiä sheet maskeja. Liina- ja geelinaamioihin on imeytetty runsaasti kasvovettä ja kasvoseerumia muistuttavia ainesosia.

Naamiot ovat täynnä iholle tärkeää vesikosteutta. Niitä voi käyttää kuurimaisesti nostamaan tehokkaasti ihon kosteuspitoisuutta.

Kertakäytöllä sheet mask toimii esimerkiksi tuhkimonaamiona ennen tärkeitä juhlia tai ensiapuna pahaankin pintakuivuuteen. Sheet maskista riippuen pikavaikutuksia on erilaisia: liinanaamiot rauhoittavat, kirkastavat, kosteuttavat tai kiinteyttävät tarpeen mukaan.

Levitä sheet mask puhdistetuille kasvoille

Sheet maskin käyttöohje on yksinkertainen: liinanaamio levitetään puhtaille ja kuiville kasvoille ja annetaan vaikuttaa noin puoli tuntia, jonka jälkeen se poistetaan. Naamion iholle jättämä nestemäinen geeli taputellaan kasvoille ja kaulalle. Sitä ei huudella pois.

Jolien valikoimassa tehokkaita ja suosittuja sheet maskeja ovat Whamisan ja URANGin sheet maskit. Whamisan liinanaamiot sisältävät fermentoituja ainesosia, jolloin raaka-aineiden säilyvyys ja tehokkuus paranevat.

URANGin Love Mask kastellaan vasta siinä vaiheessa, kun se asetellaan kasvoille. Sydämenmallisen naamiopakkauksen toisella puolella on kuiva kangasnaamio ja toiselta puoliskolta löytyy hoitoneste eli essence, joka kaadetaan kangasnaamion pussiin juuri ennen sheet maskin käyttöä.

Tutustu Jolien korealaisten kasvonaamioiden valikoimaan tästä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.