Voiteet, öljyt ja seerumit

Korealaisessa ihonhoitorutiinissa vesikosteus lukitaan ihoon laadukkaalla voiteella (cream) tai kasviöljyjä sisältävällä kasvoöljyllä tai öljyseerumilla (oil).

Voiteiden ja öljyjen sisältämä kosteutus (moisturising) on täyteläisempää kuin vesipohjaisissa tuotteissa, sillä niiden koostumus sisältää rasvaa.

Rasvan tehtävänä on ravita ihoa, korjata ihon vaurioita ja antaa sille suojaa. Erityisesti kuiva ja ikääntyvä iho tarvitsevat rasvaa, jotta ihon oma suojabarriääri pysyy tasapainossa.

Oikein valittu rasva voi vähentää ihon talintuotantoa

Rasvaisen ja sekaihon omaavien ei kannata välttää rasvan käyttöä ihonhoidossa. Kokeilemalla löytyy omalle ihotyypille sopiva riittävän kevyt ja imeytyvä öljy tai voide, joka ei tuki eikä kiillä. Joskus oikeanlaisen rasvan lisääminen iholle voi taltuttaa ihon omaa runsasta talintuotantoa.

Korealaisessa ihonhoitometodissa rasvaa sisältävän tuotteen paikka tulee kerrostetun vesikosteuden jälkeen. Se lisätään iholle ohuempien tuotteiden päälle, jolloin rasvan tehtävä on estää vesikosteuden haihtumista. Täyteläisemmät kosteusvoiteet, kasvoöljyt ja öljyseerumit lukitsevat kosteutta ihoon.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.