Vesikosteutus eli hydrating

Korea-metodin tavoitteena on ehkäistä ihon ikääntymisen merkkejä ja houkutella erityisen kosteuttamisen avulla ihosta kuulas ja hehkuva. Iho tarvitsee sekä vettä että rasvaa.

Vesikosteutus (hydrating) tarkoittaa runsaasti sekä vettä että vettä sitovia ainesosia sisältäviä koostumuksia. Vesikosteutta sisältäviä tuotteita ovat esimerkiksi kasvovedet, erilaiset hoitonesteet sekä fluidimaisen ohuet runsaasti vettä ja humektantteja sisältävät seerumit ja voiteet.

Sido vesikosteus iholle öljypohjaisilla tuotteilla

Rasvaa iho saa erilaisista ihoöljyistä ja öljyseerumeista sekä täyteläisemmistä voiteista. Luonnonkosmetiikan aitoja kasviöljyjä sisältävät öljypohjaiset tuotteet ovat loistavaa ravintoa iholle. Öljypohjaisilla tuotteilla voi edesauttaa vesikosteuden pysymistä ihossa; ensin vesi – sitten öljy.

Vesikosteutus pitää ihon oman suojan eli hydrolipidikalvon joustavana. Vesikosteuttaminen ehkäisee myös epäpuhtauksia, sillä joustavasta ja hyvin kosteutetusta ihon pinnasta ylimääräinen tali pääsee poistumaan puhdistuksen mukana.

Korealainen vesikosteuttaja tunnetaan monella eri nimellä

Mist, essence, toner, fluid, water cream, lotion, serum..

Korealaisella vesikosteuttajalla on monta nimeä. Hoitonesteiden, suihkeiden ja vesivoiteiden viidakko saattaa hämmentää.

Jos valinta tuntuu vaikealta, kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen. Korealaiseen ihonhoitometodiin perehtynyt myyjä, kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja pystyy valikoimaan sinulle yksilöllisesti sopivimmat tuotteet.

Tuotenimet vaihtelevat eri brändien kesken

Tonerilla tarkoitetaan useimmiten kasvovettä. Sen koostumus voi olla ohut tai paksu.

Mist ja essence ovat kevyempiä hoitonesteitä, joita voidaan käyttää niin meikin alla kuin päällä. Ne pakataan usein suihkutettaviin pakkauksiin, joita on helppo kuljettaa mukana ja suihkia kasvoille päivän mittaan.

Suihkutettavat hoitonesteet auttavat ihoa pitämään kosteustasapainonsa esimerkiksi autossa, lentokoneessa tai muissa ilmastoiduissa sisätiloissa.

Seerumi (serum) on usein tiivistemäistä ohutta tehohoitoa iholle. Seerumi sisältää paljon vaikuttavia tehoaineita ja ravintoa iholle. Seerumeja on sekä vesi- että öljypohjaisia. Ajankohtaisia vaikuttavia aineita seerumeissa ovat esimerkiksi hyaluronihappo ja C-vitamiinin erilaiset muodot, jotka nostavat ihon kosteuspitoisuutta sekä kirkastavat ja raikastavat ihoa.

Fluidit, lotionit ja vesivoiteet (water cream) ovat vesikosteutta sisältäviä kosteusvoiteita, joissa on vain vähän tai ei ollenkaan öljyjä.

Vesivoiteita on korealaisessa kosmetiikassa tarjolla runsaasti. Niiden koostumukset ovat ohuita ja nopeasti imeytyviä voiteen ja geelin sekoituksia. Vesivoiteet kunnostavat tehokkaasti ihon kosteustasapainoa.

Vesivoide antaa iholle paljon kosteutusta ilman että rasvat tukkivat huokosia tai lisäävät ihon kiiltoa. Siksi ne sopivat hyvin myös rasvaisemmalle ihotyypille. Ne ovat erinomaisia käytössä myös lämpimissä ja kosteissa sääolosuhteissa.

Tutustu Jolien korealaisten kasvovesien valikoimaan tästä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.