Kaksoispuhdistus eli double cleansing

Huolellinen kasvojenpuhdistus on korealaisen ihonhoidon perusta. Kaksoispuhdistus (double cleansing) on ihonhoitorutiinin ensimmäinen ja tärkein vaihe – tehokas kasvojen puhdistaminen mahdollistaa hoitotuotteiden optimaalisen imeytymisen, sekä mahdollistaa parhaat ihonhoitotulokset. Kaksoispuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen tapa puhdistaa kasvot kuivattamatta ihoa ja häiritsemättä sen luonnollista suojaa.

Ensin kuivalle iholle laitetaan puhdistusöljy, puhdistusbalmi, misellivesi tai muu rasvaa sisältävä, rasvaan tarttuva puhdistustuote. Puhdistustuotteen tehtävänä on hajottaa ihon pinnasta meikki, suojakertoimet ja ihon puskema sebum eli tali. Puhdistustuotteen rasva tarttuu meikkiin ja liottaa iholta tehokkaasti ylimääräistä talia.

Kaksoispuhdistusta voi käyttää myös aamulla meikittömille kasvoille, sillä yön aikana iholle kertyy enemmän tai vähemmän talia – ihotyypistä riippuen. Kuivan ihon talineritys on rauhallisempaa kuin rasvaisen tai sekaihon.

Öljypuhdistus poistetaan iholta toisella pesevämmällä puhdistustuotteella kuten puhdistusvaahdolla tai -geelillä, joka pureutuu puhdistuksen ensimmäisen vaiheen ansiosta syvemmälle ihohuokosiin ja huuhtelee iholta öljyn ja epäpuhtaudet.

Hellävaraiset öljyt suojaavat ihoa puhdistuksen aikana

Kun öljy laitetaan kaksoispuhdistuksessa alle, se suojaa ihoa puhdistusrutiinin aikana pesevämmältä puhdistustuotteelta. Öljy on hellävarainen ja erittäin tehokas ihon puhdistaja. Toiset puhdistusöljyt kuitenkin emulgoituvat ja huuhtoutuvat iholta hieman huonosti pelkällä vedellä. Tällöin toinen puhdistustuote auttaa. Puhdistusvaahto- tai geeli boostaa öljyn tehoja parantaen sen työstettävyyttä iholla, ja samalla helpottaa sen huuhtelemista.

K-Beautyn puhdistustuotteet sisältävät usein myös ihoa kirkastavia ja kevyesti kuorivia entsyymejä ja hedelmähappoja, jotka tehostavat puhdistuksen aikaansaamaa kuulauden ja puhtauden tunnetta iholla.

Kaksoispuhdistus URANGin tuotteilla

URANGin raikkaan tuoksuinen puhdistusöljy tuntuu ihanan pehmeältä iholla. Öljy irrottaa meikin ja ylimääräisen talin tehokkaasti ja huuhtoutuu hyvin vedellä. Lempeä koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Käytä puhdistusöljyä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena.

URANGin puhdistusvaahdon kermainen koostumus tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten. Vaahdolla puhdistat meikin erittäin tehokkaasti, hellävarainen koostumus ei kuitenkaan kuivata ihoa vaan sopii myös kuiva- ja herkkäihoisille. Käytä vaahtoa kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena URANG -öljypuhdistuksen jälkeen.

Kaksoispuhdistus Whamisan tuotteilla

Whamisan ohut puhdistusöljy irrottaa näppärästi myös vahvan silmämeikin, sekä vie kasvoilta mennessään meikin ja epäpuhtaudet. Öljy emulgoituu täydellisesti veden kanssa ja on helppo huuhdella pois. Fermentoidut ainesosat tehostavat öljyn puhdistavia ja hoitavia vaikutuksia. Käytä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena ennen Whamisan Foam Cleansing Cream -vaahtoavaa puhdistusvoidetta.

Whamisan puhdistusgeelin ainutlaatuinen, vaahtoava koostumus sopii loistavasti kaksoispuhdistuksen toiseksi vaiheeksi. Se sopii hyvin kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle iholle, sen puhdistaessa ihohuokoset syvältä. Fermentointi parantaa tuotteen säilyvyyttä sekä tehostaa ainesosien puhdistavia ja kosteuttavia ominaisuuksia.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.