puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä jokaiseen tilaukseen

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin

Kokemuksia korealaisesta kosmetiikasta

Keräsimme muutamien tunnettujen kauneusvaikuttajien kokemuksia korealaisesta kosmetiikasta.

Eroon ihoraivareista

”Mulla on tosi kinkkinen atooppinen iho, joka yleensä raivostuu about kaikista tuotteista. Otin siitä huolimatta Whamisan Deep Rich Tonerin ja sit sen ruusun terälehtiä sisältävän kasvoveden käyttöön, käytin niitä vähän ristiin ja miten sattuu, mutta siis herranjestas, että mulle tuli niistä mieletön iho! En edes käyttänyt mitään muita kosteuttavia tuotteita (koska paksuista kosteuttavista voiteista saan aina aikaiseksi vaan ison hilseilevää punanaaman). Tuntu että kasvojen oma iho alko tuottamaan rasvaa enemmän – mun naama jopa kiiltää ja se on ihanaa!” – Enni Koistinen

Next level -tehokkuutta

”Whamisan tuotteet ovat tehokkuudeltaan next level -luokkaa. Tuotteet eivät sisällä puhdistettua vettä, luomuviljeltyjen raaka-aineiden pitoisuudet ovat korkeat, aktiiviset avainraaka-aineet on fermentoituja, tuotteissa ei ole käytetty turhia teknisiä täyteraaka-aineita, joilla ei ole ihon kannalta mitään hyötyä, säilyvyyttä parantavat aineet ovat mietoja ja tuotteissa tuoksuvat hajusteiden sijasta raaka-aineet parin eteerisen öljyn lisäksi. Kaiken lisäksi Whamisa merkitsee raaka-aineluetteloihinsa kaikkien aktiivisten aineiden %-pitoisuudet, eli käytännössä he paljastavat merkittävän osan tuotteidensa resepteistä. Vastaavaa en ole nähnyt millään muulla sarjalla, joten tämä on ihailtavaa ja harvinaista läpinäkyvyyttä.” – Katja Kokko

Iho kuntoon päivittäisellä hoitonesteen käytöllä

”Pari päivää sitten vaihdoimme ystäväni kanssa kuulumisia ja hän kysäisi, olenko jo toipunut remontista. Tajusin, että en todellakaan ole. Koko keho on vieläkin sekaisin pari kuukautta kestäneestä kaaoksesta, jonka aikana vaihdoin kaikki hyvät rutiinit pölyyn, roskaruokaan ja unettomiin öihin.

Ehkä selkeimmin se näkyy tällä hetkellä ihossa. Juonteet ovat syventyneet, silmien alla on siniset renkaat, huokoset ovat tukossa, iho on ärtynyt ja akne riehaantunut. Yhtenä päivänä totesin näyttäväni 10 vuotta vanhemmalta kuin ennen remonttia. Onneksi olen myös vähintään 10 vuotta viisaampi ja osaavampi.

Alkuun yritin korjata tilannetta tehokkailla kuorinnoilla ja puhdistavilla naamioilla, mutta sitten tajusin, että ehkä myös ihoni haluaa nimenomaan toipua. Enhän raahaa uuvahtanutta kroppaanikaan rääkkitreeniin vaan mieluummin kevyelle kävelylle… tai nukkumaan.

Olen siis viime aikoina jättänyt aivan kaiken ylimääräisen pois ja panostanut vain ihon kosteuttamiseen ja rauhoittamiseen. Eniten ihon kuntoa on parantanut se, että olen ottanut hoitonesteen päivittäiseen käyttöön.

Hoitonesteet ovat jotain kasvoveden ja seerumin välimaastosta. Nämäkin ovat rantautuneet meille Koreasta, jossa kasvovesi ei yleensä liity ihon puhdistukseen vaan hoitamiseen ja kosteuttamiseen. Voisin kuvitella, että tähän aikaan vuodesta, kun ihoa koettelevat kylmä ulkoilma, viima ja rutikuiva sisäilma, niistä hyötyisi naama kuin naama.

Suihkimisen tai vanulapulla pyyhkimisen sijaan hoitoneste hierotaan kämmeniin ja taputellaan kasvoille puhdistuksen jälkeen. Vielä tehokkaampi tapa on kerrostaa hoitoneste iholle. Lisäämällä monta ohutta kerrosta neste imeytyy ihoon paremmin, ihon sävy paranee ja jopa kuivuudesta johtuvat pienet pintajuonteet siliävät silmissä.” – Eeva Kolu

Yksi hoitovesi ylitse muiden

”Jos joutuisin valitsemaan vain yhden hoitoveden, korealaisen Whamisan Original Toner olisi listallani kärjessä. Rakastan hoitovesiä ja kasvovesiä ja etsin aina mielelläni uusia ihanuuksia, mutta ihoni tykkää tästä hoitovedestä ylitse muiden. Hoitovesi on aivan ylivoimainen ihon kosteuttaja ja kosteus pysyy iholla pitkään. Ihosta tulee kuulas ja tasainen eikä sitä kiristä kuivuuttaan. Vaihdan Original-pullon Rich Toneriin talvella jos siltä tuntuu, mutta yleensä se riittää pitkälle. Parhaimmillaan Original Toner on kuivuuteen taipuvalla iholla sekä normaalilla tai sekaiholla.

Painelen hoitovettä yleensä vain kerroksen puhtaille kasvoille, vaikka korealainen suositus neuvookin jopa seitsemän kerrosta. Kerrostaminen on halutessasi siis hyvinkin mahdollista! Pullo kestää käytössä todella pitkään, sillä hoitoneste on riittoisaa. Annostele hoitovettä ensin kämmenelle ja painele vesi sitten kasvoille ja kaulalle.

Hoitoveden tehokosteuttajana on aloeta tavallisen veden sijaan. Ainesosat ovat fermentoituja, joten ne imeytyvät iholle paremmin. Fermentointi parantaa muun muassa raaka-aineiden antioksidanttipitoisuutta, tehden niistä yhä tehokkaampia. Fermentointi synnyttää myös maitohappoja, jotka auttavat ihon pH-arvoa pysymään happaman puolella ja siten parantavat ihon bakteerikantaa.” – Eevis Liedes

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.