Jolie box: Skin Dreams Loppuunmyyty!

Tehdään unelmaihostasi totta.

Bonjour mon amie! – Hei ystäväni!

Unelma kauniin hehkuvasta ja kuultavasta ihosta on kuultu ja siitä tulee totta. Iho saa näyttää nyt kasteenraikkaalta.

Muistele sitä virkistävää oloa, kun sade on ripotellut iholle tai kosteudentunnetta juuri kasvojenpesun jälkeen. Iho on imenyt itseensä vesikosteutta ja se hehkuu täyteläistä täydellisyyttä.

Kasteenraikkaat kasvot säteilevät, kun valonpilkahdukset heijastuvat ihon pintaa vasten. Se tuo kontrastia joulukuista tummaa tähtitaivasta vasten.

Kosteudesta kimaltava iho on korujakin kauniimpi, eikä sitä tarvitse piilottaa meikkivoiteen alle.

Jopa huippubrändien catwalkeilla Pariisissa, New Yorkissa, Lontoossa ja Milanossa näkynyt viittauksia meikittömästä ihosta, joka hurmaa luonnollisella kauneudella.

Let´s make a dream come true. Tilaa Jolie box Skin dreams nyt.

Psst...pieni paljastus boxin sisällöstä

Jolie boxin avulla pääset tekemään kokonaisvaltaisen ihoa hellivän ja kosteuttavan hoitorutiinin, jonka myötä rentoudut ja virkistyt vuoden pimeimpään aikaan. Aivan muutamien päivien päästä lähdetään taas kulkemaan kohti valoa! Timanttinen iho on ikuinen, kun siitä hellii ja hoivaa päivittäin luonnonkosmetiikan helmillä. Boxista löydät

  • kolme täysikokoista tuotetta
  • neljä mini- tai matkakokoista tuotetta
  • ajankohtaisia, kosteuttavia ja hoitavia tuotteita
  • eräs poikkeuksellisen mielenkiintoinen uutuus juhlakauteen

Hinta on vain 59 euroa, mutta tuotteiden arvo on yli 127 euroa.

Näin saat Jolie boxin

  1. Klikkaa box ostoskoriin – toimi nopeasti, sillä näitä paketteja on rajoitettu erä – ja jatka shoppailua halutessasi Jolien muilla osastoilla (muistathan, Pre-Christmas Sale on käynnissä!).
  2. Jos haluat tilata Jolie boxin sekä itsellesi että lahjaksi jollekin toiselle, tee lahjaa varten erillinen tilaus, ja anna kassalla lahjan saajan osoite.
  3. Boxit lähtevät meiltä sitä mukaa, kun tilauksia tulee.
  4. Nouda, avaa, ihastu – jaa fiiliksesi tunnisteella #joliebox!

Tilaa nopeasti, sillä box on myynnissä vain rajoitetun ajan ja saattaa loppua jo sitä ennen. Boxin tilaajana saat jatkossa Jolien uutiskirjeen, jossa on VIP-etuja asiakkaillemme. Voit poistua listalta milloin haluat.

 

Jolie Box

Mikä on Jolie box?

Jolie box on jännittävä ja monipuolinen tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihanaan maailmaan: uutuuksiin, limited edition -tuotteisiin sekä inspiroiviin ja ajankohtaisiin brändeihin. Jolie box sisältää useita vaihtuvaan teemaan liittyviä ihonhoito- ja meikkituotteita, joista osa on matka- tai näytekokoja. Boxin tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille, jos tuotekuvauksessa ei ole mainittu muuta.

Jolie box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja ja muita etuja. Boxin mukana olevassa kirjeessä kerrotaan lisää tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista. Box on aina vähintään kaksi kertaa hintansa arvoinen.

Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla monipuolisia luonnonkosmetiikan tuotekokonaisuuksia Jolie boxin avulla. Anna meidän yllättää sinut huolellisesti valitulla tuotekokoelmalla, josta voit löytää uudet suosikkisi luonnonmukaiseen ihonhoitoon ja kauneuteen.

 

Tietoa aiemmista Jolie boxeista blogissamme:

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.